Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive Duyuruldu (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
6
Favori
38.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyatı yine 50,60 lira üstü olacağından herkes 1.6 devam edecek yine bir gelişme olmayacak kanımca ayrıca oyun özünden çok sapmış ve fazla özenti olmuş gibi, oyunun fanatikleri beğenmeyecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanlarınEnİyiSupportu -- 26 Ağustos 2011; 10:48:39 >
  • Counter-Strike : Global Offensive Trailer HD

• Vay be, "sene olmuş 2011 millet hala counter strike oynuyor" diyemeyecez artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

Vay be, "sene olmuş 2011 millet hala counter strike oynuyor" diyemeyecez artık

+1
  • çıksın biran önce bence süper olmuş oyun :)
  • Super valla. Source'dan daha tatlı olmuş grafikler.

Klasik haritaların olması mükemmel olacak. Hemende dust ile aztec maplarinde tanıtım yapmış çakallar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 26 Ağustos 2011; 11:50:14 >
  • Oyunun videosunu izledim de çok büyük hayal kırıklığına uğradım. PS ve XBOX cular oynasın diye oyunu çok değiştirmişler. Crosshair sanki sadece sekme gözüken oyunlar gibi gözüküyor. Ve hs de çok kötü. İnşallah değiştirirler bu sistemleri ama ne olursa olsun alacağım steamdan. Deagle silahını mahfetmisler ve cross yapısını hiç beğenmedim. Abi artık konsollar quickscope cu dolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 26 Ağustos 2011; 12:22:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: losthell

• Umdugumu Bulamadım Cok Farklı Bır Oyun Beklıyorum.Tamam Ozunden Kopmamak Icın Fazla Deyısıklık Yapmamıslarda Sılahlar Cok Kotu Tepmıyorlar Dıyebılırım.Ayrıca Oyunu Pro Olarak Oynuyanlar Oynadıkları Surumu Bırakıp Bunu Oynamazlar Gıbıme Gelıyor Crosshair Cok Zorluk Cıkarabılecek Bır Bıcımde Yapılmıs.Tabıkı Deyısıklıkler Olacaktır Ama Bu Halını Pek Begenemedım.
  • Beyler duvarlardan mermi geçiyordu hani hiç bir şey göremedim oyun çok ağır gibi?!?
  • Oyun seri yine ama silah grafikleri fazla iyi değil hatta oyuncak gibi duruyor.
  • Pc kullanıcıları ile aynı serverlarda oynamak hiç iyi değil.

**** olarak hepimiz gamepad ile oynadığımız için rahatça kapışabiliyoruz ama mouse+klavye ile kapışan Pc kullanıcıları işin içine girdimi o iş gider.

Mouse+klavye ikilisinin gerek hızı ve bu hıza bağlı hedef tutturma olasılığı çok ama çok daha yüksek. Ben aynı Mouse+Klavye ikilisindeki gibi kullanırım diyende yalan söyler zaten karşımızdaki rakipler şimdiye kadar hep gamepad kullananlardı tabi arada bu mouse desteği sağlayan aparatları kullananlar var ama onlarda zaten gerçek mouse+klavye desteğini veremiyor.

Kendi aramızda gamepad ile kapışmalarda fark anlaşılmaz ama Pc kullanıcıları işin içine girdimi FPS türünde harbiden fark ortaya çıkar.
  • Silah modellemeleri ve animasyonlar hiç iyi durmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Umdugumu Bulamadım Cok Farklı Bır Oyun Beklıyorum.Tamam Ozunden Kopmamak Icın Fazla Deyısıklık Yapmamıslarda Sılahlar Cok Kotu Tepmıyorlar Dıyebılırım.Ayrıca Oyunu Pro Olarak Oynuyanlar Oynadıkları Surumu Bırakıp Bunu Oynamazlar Gıbıme Gelıyor Crosshair Cok Zorluk Cıkarabılecek Bır Bıcımde Yapılmıs.Tabıkı Deyısıklıkler Olacaktır Ama Bu Halını Pek Begenemedım.

+1

Bide bomba atmaları saçma olmuş biraz atarken daha güzel yapabilirlerdi
  • Umduğum gibi çıkmadı vasat bence.
  • OYun konsollara da geliyor olduğundan Cs'nin can damarı HeadShot olayı zayıflamış daha kolay öldürüyor düşman. Mermilerin savrulmaması da oyunu basitleştiriyor. Kısaca alt ve orta düzey oyuncular için yapılmış maalesef.
  • Ben beğenmedim insan biraz emek harcar. Para almasını bliyorlar. Counter Source daha iyi bence

Tabi tüm bu yorumlarımız ksıa bir tanıtıma göre belkide oyun tamamlanınca iyi bir oyun ortaya çıkacak

Fakat silah dürbünlerinin articleları en azından mildotlu olabilirdi. Gelişmiş bir article beklerdim. Eskisini getirip koymuşlar 2 çizgiden oluşmuş artı

Monotofu beğendim. Güzel düşünülmüş
  • Bende umduğumu bulamadım, bomba atma animasyonları falan hiç hoşuma gitmedi.
  • Güzelim oyunu ne hale getirmişler resmen berbat olmuş şu haliyle Source bundan kat kat iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.