Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (461. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.436
Cevap
114
Favori
770.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sehzadebey538

quote:

Orijinalden alıntı: tiolafisante

evet saymaya devam et bence eğer gidip dandik low sv lerinde oynarsan hile de gorursun çocuk ta görürsün biraz pro serverlerine gir cs 1.6 nın 1 wallbang yeyip adama hile diyen veletler gibi konusma sistemim kaldırmasaydı satın almazdım cs go yu sistemim kaldırıyor kasma donma gibi sorunlarım da hiç olmadı sadece fazla değişiklik yapmak yerine değişiklikleri sadece grafik olarak yapsalar daha iyi olacağını soyledim ben bok atmak değil bu benim fikrim sadece asıl senın yaptıgın 1.6 ya bok atma sen gidip satın alınmamıs surekli snow oynanan serverlara girersen tabi her şeyi görürsün 95.173.173.2 deb başlayıp 95.173.173.20 ye kadar olan hiç bir serverda hile cross skin gibi şeylerle karşılaşmazsın emin ol hatta 95.173.173.19 serverında adminliğim var istediğinde gelip görebilirsinde yani 3 5 tane dandik ıp ye girip 3 5 çocuk la karşılaşıp cs 1.6 yı kotuleyemezsin ayrıca go da fps 60 ın altına hiç te düşmedi o konuda da rahat olabilirsin

3 kuruşluk serverinle bana artislik yapma birader burda benimde duruyor admibliğim 95.173.173.76 2012 de kuruldu adamlara hileden id ata ata sıkıldık bitmek bilmiyor burayı terket bence git 3 kuruşluk serverinde oyna sen ;)

Çok komik stand up ci olmaliymissin olum cs 1.6 da bi serverim var diye artislik taslion adam cs 1.6 niye oynam dio sen cs 1.6 da oyna dion mesaji duzgun okusan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy boy 32

quote:

Orijinalden alıntı: Sehzadebey538

quote:

Orijinalden alıntı: tiolafisante

evet saymaya devam et bence eğer gidip dandik low sv lerinde oynarsan hile de gorursun çocuk ta görürsün biraz pro serverlerine gir cs 1.6 nın 1 wallbang yeyip adama hile diyen veletler gibi konusma sistemim kaldırmasaydı satın almazdım cs go yu sistemim kaldırıyor kasma donma gibi sorunlarım da hiç olmadı sadece fazla değişiklik yapmak yerine değişiklikleri sadece grafik olarak yapsalar daha iyi olacağını soyledim ben bok atmak değil bu benim fikrim sadece asıl senın yaptıgın 1.6 ya bok atma sen gidip satın alınmamıs surekli snow oynanan serverlara girersen tabi her şeyi görürsün 95.173.173.2 deb başlayıp 95.173.173.20 ye kadar olan hiç bir serverda hile cross skin gibi şeylerle karşılaşmazsın emin ol hatta 95.173.173.19 serverında adminliğim var istediğinde gelip görebilirsinde yani 3 5 tane dandik ıp ye girip 3 5 çocuk la karşılaşıp cs 1.6 yı kotuleyemezsin ayrıca go da fps 60 ın altına hiç te düşmedi o konuda da rahat olabilirsin

3 kuruşluk serverinle bana artislik yapma birader burda benimde duruyor admibliğim 95.173.173.76 2012 de kuruldu adamlara hileden id ata ata sıkıldık bitmek bilmiyor burayı terket bence git 3 kuruşluk serverinde oyna sen ;)

Çok komik stand up ci olmaliymissin olum cs 1.6 da bi serverim var diye artislik taslion adam cs 1.6 niye oynam dio sen cs 1.6 da oyna dion mesaji duzgun okusan

Sen önce düzgün yazmayı öğren aslanım türkçe hocan kim senin ? 2 kişi konuşurken 3. ye ne düşer bilirsin söyletme şimdi ;)

• Ya beyler tartışmanızı ayrı bir konuda yapın yönetici yok kimse bakmıyor buralara, açın başlığını 1.6 mı GO mu tartışıyoruz vs vs şeklinde. Türkiye'de GO'nun gelişmemesinin en büyük sebebi 1.6 oyuncularının 1.6'da ısrarı, bir şey demiyorum onlara da saygım sonsuz düşündükleri konusunda eğer deneyip oyunu beğenmemişlerse ama siz şu an 1.6, GO'dan daha iyi diyemezsiniz, sizin için öyle olabilir ama genel için, Dünya için artık GO var. 1.6 çağı geçti gitti bitti artık.
  • cs 1.6 da serverim yok artitslik te taslamıyorum kardeş ben cs go ya bok atmadım kendi fikrimi soyledim adam salak saçma yorum yaptı bok atamazsın bilmem ne dedi ben sadece fazla değişiklik iyi olmamıs dedim sende yazdıklarımı duzgun oku hiç bi yerde serverım var demiyorum ama o adam cs 1.6 yı kotuluyor ben sadece fikrimi acıkca belirttim zaten forumun amacı budur insanların fikrini paylaşıp bilgi alış verişi yaptığı yerdir forum daha dunyadan haberi olmayan adam ne dediğimi kavrayamadan gelip bana boş boş cevap yazıyor
  • sen nası banlanmadın hala o açık açık küfürlerden sonra ? mesajını silip bırakıyor adminler ben şimdi sana MAL desem 30 gün falan gelir bana sen ne hikmetse açıkça sövünce banlanmıyorsun hangi yöneticinin yeğenisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 17 Ocak 2015; 3:54:42 >
  • Arkadaşlar csgo çok kasmaya başladı,indirdiğim mapleri nereden silebilirim?
  • CSGO Workshop'a gir, yukarda GÖZAT kısmından Abone olunan öğeler'e tıkla. Haritaları sil.
  • bende bilmiyorum acıkcası forumda yeniyim adminler sağolsunlar haklı ve yeni oldgumu gordulerse
  • Teşekkür ederim
  • beyler biri yardım edebilir mi. bu oyunda item düşme sınırı nedir? haftada en fazla kaç veriyor. 15-20 maç yaptım bi tane mi vermez ya iki üç gündür? ondan önce 8 liralık kutu düşmüştü. bi de silah düştü 7 kuruşluk. sınır kaç
  • sen bu go konusunda değilde yeni bir konu acsana go mu 1.6 mı diye..

valve cahil sen akıllısın :D senin fikrin olabilir , senin fikrini dünyada 1 tane takım veya sponsor veya kurum veya herneyse hiç kimse umursamıyor takmıyorlar.
    1.6 oyunyöneticisi sv yazmısın :D allah akıl fıkır versın sana :D sen niye bu konuyu baltalıyorsun. cs go butun detaylar konunun adı.
    burası 1.6 konusu degıl. he ıyıkıde beyenmemısın go yu , oda sana bayılırdıya :D senın gıbı ınsan ıle dusunemıyorum mm e gırdıgımı . allah korusun.
    1.6 = çöp // çöp bile değil komedi
    go = efsane.

senin zihnin ve fikirlerinde = KOMEDI*

bu konuyu daha fazla kirletme tamammı* kimsenin umrunda değilsin. git baska konu ac orada yaz. go konusunda boyle seyler yazamazsın. konuyu saptırıp , tartısma cıkarıyorsun. ve cok dusuk sevıye bır sohbet cıkıyor.
    dunyadakı takımları vs yı gecdım. su cs go konusuna uye olan , bu oyunu oynayanlarda beyinsizde bir senmi akıllısın ?
    FAZLA DEGISIKLIK IYI OLMAMIS ???? SEN KIMSIN BIRADER VALVENIN DENETIMCI KURUMUMUSUN
    kimse senin fikirlerini umursamıyor emin ol :D gitsen valveye söylesen sinekmi vızıldadı der .
    hadi neyse sen 1.6 nı oynamaya devam et :D burası go konusu , go konusunda sabah aksam 1.6 yı kötüleyecegim adı ustunde go oynuyoruz , salak degılımkı 1.6 oynıyım ...
    ta 99 senesinin oyunu , grafikler çöp = oynama tarzı = bebelere göre = zorlukmu ? komedi. silahlar kağıt gibi , maplar 99 dan kalma ne beklersin :D heryerde bug war , sol kenarı tara , sag kenardan mermi gecıp adam oldursun.
    daha saysam ne yazar allah askına , oyun tam bir çöp*
    millette kalkıp 99 senesindeki cep telefonunu halen kullanıp ,, bence bu zamandakı telefonlardakı fazla degısıklık ıyı olmamıs ben kullanmam diyenini gormedım. sen kullanıyorsan sorun yok.
    şahsen ben 2012-3 yılının telefonu varken gidipde 99 yılının çöpünü kullanmam :D

daha fazla baltalarsan konuyu , sikayet edicem seni haberin olsun. yaşın kac bılmıyorum ama , akıl mantık sahıbı kısının verecegı kararları veya fıkırlere sahıb olmadıgın belli.

• Merhabalar cs go yu satın aldım gecen hafta, evdeki pc ye yükledim oynuyorum fakat şöyle bi sorum olucak iş bilgisayarıma da yükleyip aynı kendi hesabımdan oynayabiliyor muyum? teşekkürler
  • Beyler silaha yapistirilmis sticker cikartilirsa yok mu olur eskir diye bise duydum ama size sorayim dedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lazeran kullanıcısına yanıt
    Her çıkartmayı kazı yaptığınızda eskir, yıpranır en son uyarı verir bir daha kazırsanız kaldırılacak diye o zaman sticker silahtan tamamen silinir.
  • ION kullanıcısına yanıt
    Yani bir stickeri silahtan cikartip baska silaha yapistirmak mumkun degil ve bu kazima olayinda uyari gelmeden onceki kazimalar oyun ici gorselini degistiriyormu yoksa gercekci olsun diye oyle bi oyunmu yapmislar tesekkurler bu arada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lazeran kullanıcısına yanıt
    Evet bir sticker bir kere kullanılabilir, önceki kazımalar yıpratmaya yarıyor bu da görünüşünü kötüleştiriyor ama bazı stickerlar vardı üstünde yazı olan welcome to the clutch mı bir sticker vardı onda bir şey oluyordu mesela araştırırsanız bulabilirsiniz belki. Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vocimon

Merhabalar cs go yu satın aldım gecen hafta, evdeki pc ye yükledim oynuyorum fakat şöyle bi sorum olucak iş bilgisayarıma da yükleyip aynı kendi hesabımdan oynayabiliyor muyum? teşekkürler

istediğin bilgisayara yükle giriş yap oyna aynan da 2 pc den açamazsın ama onun dışında farketmez 7 gün marketin kapanır yeni bilgisayara ilk girişinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Merhabalar cs go yu satın aldım gecen hafta, evdeki pc ye yükledim oynuyorum fakat şöyle bi sorum olucak iş bilgisayarıma da yükleyip aynı kendi hesabımdan oynayabiliyor muyum? teşekkürler

istediğin bilgisayara yükle giriş yap oyna aynan da 2 pc den açamazsın ama onun dışında farketmez 7 gün marketin kapanır yeni bilgisayara ilk girişinde

yeni aldığım için 1 ay kapalıydı zaten şubatın 6sında acılıyordu sanırım. bu sürede üstüne mi eklenir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vocimon -- 17 Ocak 2015; 20:30:08 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

yeni aldığım için 1 ay kapalıydı zaten şubatın 6sında acılıyordu sanırım. bu sürede üstüne mi eklenir ?

eklenmez farketmez o zaman bütün bilgisayarlarından giriş yap kaydetsin :D

• oyunu almayı düşünüyorum ama acaba oyunda üstünlük sağlayacak öğeler satılıyor mu ? yani aşırı şekilde p2w var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.