Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (446. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.434
Cevap
113
Favori
787.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cs Go'yu yeni aldım. Oyuna girdim yeni bir ele başladım daha ilk elimdi silah aldım sonra bir baktım hareket edemiyorum bi anda oyundan soğudum.
    Sonradan anladımki alta basılı tutarsam hareket edebiliyorum diğer türlü hareket edilmiyor.
    Her türlü ayarı denedim olmuyor.Anladığım kadarıyla laptop olduğu için böyle hiçbirşey anlamadım bilen varsa yardım etsin.
    Alta basmayınca hareket etmiyor ama fare hareket ediyor zıplıyor eğiliyor silah alınıyor fakat alta basılı tutunca alt + w basınca ileri gidiyor.
    Bu hatadan kurtulmak için ne yapmam gerekiyor yardım lütfen.şimdiden teşekkürler :/
    For You A Thousand Times Over

• YARDİM LÜTFEN
    Cs Go'yu yeni aldım. Oyuna girdim yeni bir ele başladım daha ilk elimdi silah aldım sonra bir baktım hareket edemiyorum bi anda oyundan soğudum.
    Sonradan anladımki alta basılı tutarsam hareket edebiliyorum diğer türlü hareket edilmiyor.
    Her türlü ayarı denedim olmuyor.Anladığım kadarıyla laptop olduğu için böyle hiçbirşey anlamadım bilen varsa yardım etsin.
    Alta basmayınca hareket etmiyor ama fare hareket ediyor zıplıyor eğiliyor silah alınıyor fakat alta basılı tutunca alt + w basınca ileri gidiyor.
    Bu hatadan kurtulmak için ne yapmam gerekiyor yardım lütfen.şimdiden teşekkürler :/
    YARDİM EDİN LÜTFEN

Orijinalden alıntı: CxCrucks

YARDİM LÜTFEN
    YARDİM EDİN LÜTFEN

Ayarlardan klavye mouseyi varsayılana sıfırla yaptınız mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

hltv cs:go nun daha iyi bir oyun olması için gerekli olan değişimleri söylemiş. hepsine katılmakla beraber gerçekten en önemlisi c4 çözme sesi saçmalığı. terörist çözme sesini duyacak ama çözenin bakmasının imkansız olduğu bi yer bulduğunda roundun t ye gitmesi garantilenmiş oluyor. aklıma gelen en iyi örnek infernoda c4ün A nın balkona bakan açık tarafına kurulması. t kurduktan sonra balkondan eve girebilirse ve tek ct varsa o bomba çözülemiyor haliyle. çözme sesini duyduktan 3-4 saniye sonra çık ve vur. ne güzel iş... aynı saçmalık nuke A da da kullanılıyor çok güzel şekilde.

bi de cz isimli otomatik pistol denen saçmalığı nerflediler de neden tec-9 a bişey yapılmadı? tamam otomatik değil ama uyanık cs ci kardeşim scroll e de ateş etmeyi bindlayınca çok da güzel eski cz gibi oluyor. hem de daha yüksek damage lı. böyle kullanıldığında yakın mesafede tüfeklere tercih edilebilir yüksek damage ı sebebiyle.

ve ilk merminin bile crosshairin merkezine gitmediği silahlar var. 1.6 daki deagle gibi... famas ve SMG grubu çoğu atışta ilk mermiyi merkeze yollamıyor. yani aimime güvenip uzaktan hs alırım diyemiyorsun bu silahlarla. ilk mermiye bile rasgelesellik koymuşlar nedense...

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn_hayalet

1.6 candır gerisi heyecandır.....

bende bu fikirle cs goya başlamıştım. sonra dedimki 1.6 oynamak amelelik
    Intel 5820K CPU | ATERMİTER X99 MBoard| 16Gb Kingston Hyperx Ddr4 2666 Mhz Ram | ASUS Rx 570 4Gb GPU | Crucial MX300 750GB SSD - WD Sata3 2TB HDD | Acer XF240Hbmjdpr 24" Monitör | Logitech G710 Blue KBoard | TP-Link TL-WDN4800 N900 WLAN Dual Band PCI-E | Logitech G402 - G300S Mouse | Zalman Z9 Neo Tower USB 3.0 Case | SteelSeries Siberia v3 Headset | SteelSeries Qck+ XLarge Mousepad | XIGMATEK AURORA 240 SIVI SOĞUTUCU| High Power 850W 80+ Gold Modüler | DeepCool Fan Control Usb 3.0 | Creative 2+1 |POCOPHONE F1 6-128GB | Invicta 'Vintage' Automatic Model: 22568 - Seiko SKS485P Watch | SJ4000 Action Camera
  • Beyler bu nişanı nasıl küçültebiliriz ve ortadaki noktayı kaldırabiliriz oyun ayarlarındaki hepsini denedim olmadı.
  • cl_crosshairdot 0 yazın konsola o noktayı kaldırmak için. Boyunu ayarlamak içinse cl_crosshairsize sayı (1-2-3 neyi tercih ederseniz deneyip bulabilirsiniz) yazacaksınız. Burdan kendinize bir crosshair yapabilirsiniz kolayca.
  • Beyler csgo itemlerinin fiyatlarını takip edecegimiz bir site var mı? Tek tek girip fiyat düşmüş mü diye bakmak zor oluyor bir yöntemi varmıdır ?

Orijinalden alıntı: Lookmania

Beyler csgo itemlerinin fiyatlarını takip edecegimiz bir site var mı? Tek tek girip fiyat düşmüş mü diye bakmak zor oluyor bir yöntemi varmıdır ?

http://steamanalyst.com/

Burdan itemlerin fiyatlarının ortalaması alınıp gösteriliyor vs.
  • arkadaşlar merhaba steelseries sensei raw kullanıyorum fakat bi konuya çok takıldım. windows fare ayarlarında fare hassasiyetini artır butonu tilki olması(yani açık olması) mı iyi yoksa kapalı olmasımı eğer kapalı olursa oyun içinde fare ayarlarını raw girişi ve fare ivmesini nasıl ayarlamalıyız şimdiden teşekkürler

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • ilk kez gördüm

Asus TUF Gaming A620M-PLUS Wi-Fi AMD Ryzen 5 7600 ASUS Dual RTX™ 4060 OC Edition 8GB
    Msi Mag M100R Case Kingston Fury Beast RGB EXPO 32GB 5600MT/s CL36 DDR5 Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz
    MSI MAG A550BN 550W 80+ Bronze Logitech G733 Wireless Headset
    Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 Asus Rog Strix RX Optic Red Switch Logitech Mouse G305+G300S+G102

• _____________________________
  • Dün çok ilginç bir olay yaşadım. Rekabetçi maça girmiştim ama bi tuhaflık vardı. Sanki pingim çok yüksekmiş gibiydi ama ping göstergesinde gayet normal gözüküyordu. Kendi ayak, silah sesim hariç hiç bir ses duymuyordum, telsiz konuşmalarını bile. Sağ üst köşede gözüken öldürme göstergesi de raundun sonunda topluca gözüküyordu. Sonra 3. 4. raunt da bana cheater demeye başladılar. 7. rauntta anladım ki atılan sisler bende etki etmiyordu, sadece yerde bombanın kapsülü oluyordu. Milleti sisin içinden öldürmüşüm. Atılan flash bombaları da kör etkisi yaratmıyordu. 8. raunttan sonra düzeldi oyun. Oyunun bugı yüzünden inşallah ban yemem. Valve a anlatsam bir yeriyle güler geçer heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 31 Aralık 2014; 12:30:19 >
  • Aynı olay natosaphix isimli youtube kullanıcısnın da başına gelmiş hatta videoda almıştı. Şu an youtubea girişte sorun yaşıyorum kendin adamın kanalına girip son videolara bakabilirsin. Valve'a ticket atacaksan da o videodaki durumun aynısı olduğunu belirtmende fayda var.

Videoyu buldum :

http://www.youtube.com/watch?v=a0Ekv79gtA8

Orijinalden alıntı: -Sabertooth-

Dün çok ilginç bir olay yaşadım. Rekabetçi maça girmiştim ama bi tuhaflık vardı. Sanki pingim çok yüksekmiş gibiydi ama ping göstergesinde gayet normal gözüküyordu. Kendi ayak, silah sesim hariç hiç bir ses duymuyordum, telsiz konuşmalarını bile. Sağ üst köşede gözüken öldürme göstergesi de raundun sonunda topluca gözüküyordu. Sonra 3. 4. raunt da bana cheater demeye başladılar. 7. rauntta anladım ki atılan sisler bende etki etmiyordu, sadece yerde bombanın kapsülü oluyordu. Milleti sisin içinden öldürmüşüm. Atılan flash bombaları da kör etkisi yaratmıyordu. 8. raunttan sonra düzeldi oyun. Oyunun bugı yüzünden inşallah ban yemem. Valve a anlatsam bir yeriyle güler geçer heralde.

Aynı durum var bende o sıralarda bakıyorum aşırı loss oluyor, bayadır var bende 3-4 gündür öyle oynuyorum acaba ban yer miyim yakın zamanda?

• http://www.youtube.com/watch?v=VawSQc9In64&feature=youtu.be

Şu demoyu izleyince ben bile kendimden şüphelendim Bana vac ban gözüktü
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.