Şimdi Ara

Counter Strike 1.6 Sxe Hatası Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Counter Strike 1.6 internet üzerinden oynarken atıyor, Sxe not defteri aracılığıyla hata bildiriyor. Bütün gün uğraştım, ne bulduysam yaptım, yine de olmadı. Neler yaptığımı söylemeden önce işletim sistemimi yazayım: Windows 7 Ultimate 64 bit. CS ve Sxe dosyalarını kayıt defteriyle beraber tamamen temizleyip tekrar kurdum. Windows Güvenlik Duvarı'nı kapattım. Veri Yürütme Engellemesi (DEP)'ten CS ve Sxe dosyalarını seçip ayrıcalık tanıdım. Kısayolların özelliklerinden "Yönetici Olarak Çalıştır" yaptım, uyumluluk modunu da "Windows XP SP2" ile "Windows 7" seçeneklerini sırayla denedim. Daha ne yapayım?

Sxe'nin verdiği hata: (ERROR) Game Altered, remove modifications **** (slt)

• silahlarında custom skin varsa kaldırmanı öneririm.
  • Google'den orjinal skinleri bulup indirdim. Zaten açıklamada da yazıyordu sxe hataları için, diye. Fakat yine de olmadı. Üzerine kopyalayınca olmayınca ben de tamamen sildim "models" klasörünü, indirdiğim models klasörünü oraya kopyaladım, yine olmadı. Oyunu önceden DijitalZone'den indirmiştim, kurulu haliyle 904 mb'lık dosyayı. Biraz önce ise OyunSunucum'dan indirdim, ve oldu! Kurulu haliyle 455 mb. Link de bu:http://www.oyunsunucum.com/cs16fullindir.html 1 haftadır deli oldum, şu an fena mutluyum.
  • iyi oyunlar dilerim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imthewalrus -- 13 Aralık 2014; 16:36:26 >
  • Teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Counter Strike 1.5 Serverları
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.