Şimdi Ara

counter strike 1.6 server kurmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi program varmış beleş kuruyomuşsun benim kuzende varda ben bi türliü bulamadım yardım larınızı beklerim

• bende böyle birşey olduğunu duydum ama pek mantıklı gelmiyor eğer öyleyse neden 10 lira verip adminlik alınsın ki..
  • hitachi ile sanal olarak kurulabiliyor.. ama çok uğraştırıyor.. bide senin server a girecek playerlarında hitachi ile bağlanması gerekiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nick_Otin

hitachi ile sanal olarak kurulabiliyor.. ama çok uğraştırıyor.. bide senin server a girecek playerlarında hitachi ile bağlanması gerekiyor..

Hitachi ne yaff, ilk defa duyuyorum..
    Hamachi olmasın o ?
  • yaw yanlış yazmışız... sabaha kadar online olup ogleden sonra foruma bakınca boyle oluyo PARDON!!!

HaMaChİ!!!
  • hamachi yle nası yapcaz
  • Kendim de anlatırdımda zamanım yok, google'dan bunu buldum, buradan öğrenirsin işte..

TIKLA..!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Counter Strike 1.6 EXE
    16 yıl önce açıldı
    CS 1.6 Server Tavsiye
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haci normal server ya lan da olmıcak
  • Normal server dediğin hep açık olacak filan diyorsan bilmiyorum ama senin counter strike sürümün 1.6 ise HLDS (Half Life Dedicated Server) olarak kurabilirsin..Başka bir konuya anlatmıştım c+p yapayım hemen..
    Program Files/Valve içindei hlds.exe'yi (hlds.exe yoksa v23 patchini indirip yüklersen o da gelir) açıp bunları yaz..

Game:Counter Strike
    Server Name: Yaz bişiler.(Türkçe bişiler yazarsan türkler girebilir..Turkiye vb.)
    Map: de_dust2 vb.
    Network: Internet
    Max Players: Bunu internet hızına göre yap fakat yurtdışından birisi girse bile oyunda tek sen olsan gene kasar onun için yurtdışından girenleri direk at normalde 1024 adsl hızı için 3e3 iyi oynanıyor fakat hepsi yurt içi ve pingleri iyi olacak..
    UDP Port: 27015
    Rcon Password: Bu oyuna girince rcon_password yazarak oyunun içinden serverı yönetibilirsin..Mesela restart atacaksın rcon sv_restart 1 vb.
    Start Game'i tıklayabilirsin..

Panel açılınca "Class C" hatası almamak için Panelde consol bölümüne girerek sv_lan 1 yazacaksın..Ardından Panelde Main kısmında İp adresi diyor..Onla sen girebilirsin..Eğer local ip yazıyorsa orada yani 5. ile başlayansahttp://www.ip-numaram.com/ girip oradaki ip adresini arkadaşlarına vereceksin öyle girecekler..Bunu bi hallet yaparsan amxmodx ( adminlik vb.) anlatabilirim..

• Ne uğraşıosunuz yauw , geLin size 1 server satiim takır takır oynayın

www.secure-gaming.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfk86 -- 15 Nisan 2008; 21:27:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: çeLLo!

Normal server dediğin hep açık olacak filan diyorsan bilmiyorum ama senin counter strike sürümün 1.6 ise HLDS (Half Life Dedicated Server) olarak kurabilirsin..Başka bir konuya anlatmıştım c+p yapayım hemen..
    Program Files/Valve içindei hlds.exe'yi (hlds.exe yoksa v23 patchini indirip yüklersen o da gelir) açıp bunları yaz..

Server Name: Yaz bişiler.(Türkçe bişiler yazarsan türkler girebilir..Turkiye vb.)
    Max Players: Bunu internet hızına göre yap fakat yurtdışından birisi girse bile oyunda tek sen olsan gene kasar onun için yurtdışından girenleri direk at normalde 1024 adsl hızı için 3e3 iyi oynanıyor fakat hepsi yurt içi ve pingleri iyi olacak..
    Rcon Password: Bu oyuna girince rcon_password yazarak oyunun içinden serverı yönetibilirsin..Mesela restart atacaksın rcon sv_restart 1 vb.

Panel açılınca "Class C" hatası almamak için Panelde consol bölümüne girerek sv_lan 1 yazacaksın..Ardından Panelde Main kısmında İp adresi diyor..Onla sen girebilirsin..Eğer local ip yazıyorsa orada yani 5. ile başlayansahttp://www.ip-numaram.com/ girip oradaki ip adresini arkadaşlarına vereceksin öyle girecekler..Bunu bi hallet yaparsan amxmodx ( adminlik vb.) anlatabilirim..

sağool deniycem

• quote:

Orjinalden alıntı: çeLLo!

Normal server dediğin hep açık olacak filan diyorsan bilmiyorum ama senin counter strike sürümün 1.6 ise HLDS (Half Life Dedicated Server) olarak kurabilirsin..Başka bir konuya anlatmıştım c+p yapayım hemen..

ben dediklerinin yaptım sonra ne yapacağım anlatırsan sevinirim...

• v23 demişsin benimki v26 yine de indirmem gerekiyomu
  • quote:

Orjinalden alıntı: viper srt 10

v23 demişsin benimki v26 yine de indirmem gerekiyomu

Eğer Hlds yüklüyse gerek yok..

@biostrike
    Dediklerimin hepsini yaptıysan olay bitmiştir işte.. Son paragrafı iyi oku..
  • ya varmış ama hata veriyo HLDS Launcher bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz. diyo
  • @çeLLo sana ne kadar teşekkür etsem azdır kardeş prog files taki hata verdi v23 indirince masaüstünde dedaicated server diye bişi çıktı ordan yarlıyorum sağolasın şimdi msn ni verrisen memnun olurum çünkü server kurarken nelere dikkat etmem lazım senden bilgi almalıyım teşekkürler
  • bide haritada sadece 4 tane harita var airstrip cbble nuke bide vertigo nası ayarlıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *No Fear* -- 17 Nisan 2008; 22:36:36 >
  • Msn pm attım..
    Map 4 tane var diyorsun, normalde senin landan kurarken gördüğün tüm map'ler orada da olması lazım.. Onu anlamadım..
  • @çeLLo anlatamamışım heralde ben herşeyi yaptım serveri kurdum çok sağolasında amxmodx komutlarını öğrenmek istiyorum nasıl yapacağımızı anlatabilirim demişsin o yüzden soruyorum tekrar sağolasın herşey için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: biostrike

@çeLLo anlatamamışım heralde ben herşeyi yaptım serveri kurdum çok sağolasında amxmodx komutlarını öğrenmek istiyorum nasıl yapacağımızı anlatabilirim demişsin o yüzden soruyorum tekrar sağolasın herşey için..

amxmodx anlatımını 5dk 'ya hazırlayayım..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.