ABİSİ O PROGRAMLARI BİLGİSAYARIN KALDIRMASI İÇİN YENİ FORMATLANMASI LAĞZIM O KADAR GB YER KAPLIYORKİ ... AYRICA NASIL PANEL OLCAK Bİ FİKRİN VARMI ??
OĞLUM SEN HARBİDEN AKILSIZMISIN :D ARKADAŞ BİDE BAZILARI VAR DİYOR HLDS.EXE YE GİR SW ADINI IP PORTUNU GİR FLN DİYOR O ARKADAŞLARA SESLENİYORUM
ÖYLE SERVERLER SADECE İNTERNET KAFE İÇİNDE OYNANABİLİR !! KİT ATMAK İÇİNDİR ..
ABİ Bİ KERE HEPİNİZ SAOL DİYORSUNUZ TM ANLATIM GÜZEL DE HANGİNİZ ÖYLE SW AÇTINIZ Bİ KERE YÜKSEK KOTA GÖTÜRÜYOR + PROGRAMLARI ÇOK GB KAPLIYOR ARKADAŞLAR
BEN OYUN YÖNETİCİSİNDEN SW KİRALARIM BUNUN BİLGİSAYARDA GÖTÜRECEĞİ KOTAYA EŞ DEĞER YA
Bİ KERE AÇSAN NASIL DOLDURCAN .. ??
AÇTIN DİYE SERVER HER SN. DOLU OLMUYACAK OYUNYÖNETİCİSİNDEN & MYGAMEAREA`DAN BİR SERVER KİRALA ÇOK DAHA İYİ Bİ KERE SW NİN ÇÖKMEYECEĞİ NE MALUM O KADAR KOTA GÖTÜRÜYOR Kİ .. AÇMANIZI TAVSİYE ETMEM Bİ DE BU 1 GÜNLÜK İŞ DEĞİL BUNLARI ANLATIRKEN SEN GERÇEKLEŞTİRDİN Mİ ?? Bİ KERE SWNDE IP PORT OLMADAN ZATEN SW GİREMEZSİN IP PORT OLMAYAN SW YOKKİ ARKADAŞ SİZ NE KADAR AKILSIZSINIZ YA -REP VERECEĞİNİZE REP VERİYORSUNUZ HAYRET BİRŞEY ARKADAŞ HA BİLGİSAYARINIZI FORMATLARSINIZ HİÇBİR EKLENTİ YAPMADAN BU PROGRAMLARI İNDİRİR YAPARSINIZ
arkadaslar ben sw kurdum ancak pc kapattıgımda ip değişiyor pc ip sabitledim bu seferde oyun ip değişiyor bide top15 kaydetmiyor yardım edebilecek olan varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: CounterGamer
şimdi Başlat>Çalıştır 'a gelerek cmd yazıp dos komut satırına geçiyoruz. C:\hlds dızınıne gelerek
yazıyoruz ve entera basıyoruz. Baglantı hızınıza göre yaklasık 10 ile 30 dakıka zaman zarfında C:\hlds klasorunuz içerisine valve klasoru ve dıger dosyalar download edılıyor. Download işlemi bittiğinde "HLDS installation up to date. " yazısı cıkacaktır.
dos komut satırına geçip C:\hlds dızınıne gelmeyi yapamadım. Lütfen yardım edin pls.
Counter Strike 1.6 Extreme v5 2011 tüm windows XP/Vista/Windows 7(32/64 bit) sürümlerine uyumludur. Denenmiş en stabil sürümdür, 8000 den fazla internet listesini bulabilir.
64 bit sistemler bu iki parçayı winrarla birleştirdiğinde tek exe olucak o exe 64 bitte çalışmıyor paketleyen arkadaş bunu gözden kaçırmış 32 bit bir sistemde winrarla bu exeyi açıp içinden çıkan library ve oyun exesini 64 bit sisteme ayrı ayrı kursunlar. Library exe yi kurmazsanız bazı dll, ocx eksiklerinden dolayı oyunu açınca hatalar alabilirler.
Oyun oynanabilir en güncel modları içerir, yeni sialah ve özellikler modellerle 1.6 nın en gelişmiş sürümüdür.
Ücretsiz Serverımıza bağlanmak için konsola connect neoclan.dyndns-server.com yazınız.
bütün forumları dolaşdım ama en ince ayrıntılı anlatımı burda vardı helal olsun
Bu tür serverlar max 12 kişi taşır 12 kişiden sonra çoker. Tavsiyem böyle server kurmayın. (RAM'iniz düşükse)
quote:
Orijinalden alıntı: DragonBLueTR
Bu tür serverlar max 12 kişi taşır 12 kişiden sonra çoker. Tavsiyem böyle server kurmayın. (RAM'iniz düşükse)
kesin 12 mi int hızına göre değil mi ?
Vay arkadaş ya 2007 yılında yazmışız baya faydalı olmuş. Herhalde başlıktan dolayı çok faydalanan olmuş arama motorlarından. Güle güle kullanın serverınızı.
arkadaşlar kendinizin kurduğu server da maksimum 5-6 kişi oynarsınız ondada oyun kalitesi kötü olcağı için zevk alamazsınız bir sürü game hosting şirketi var oralardan kiralamak hem sw yi doldurmak açısından hemde kaliteli bir oyun açısından iyidir.Ayrıca sabit ip olduğu için oyuncular tekrar girerler :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme