Şimdi Ara

Counter Strike 1.6 Menü Yazıları Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
23.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaa arkadaşlar çıldıracam Counter strike menü bir türlü gelmiyor. Patch v23 yükledim, cfg deistirdim, özelliklerden görüntüleri seçtim yönetici olarak başlattım. sXe yi sildim. Regedittekileri arta kalanı sildim yükledim olmadı. Başka cfgler denedim olmadı. Kodlar buldum screenheight 600 falan onları yaptım olmadı. Yokmu şuna engel koyan birisi. Hee format attım yine olmadı yardımm please . Ve sesler soldan alttan üste oynatınca tik tik tik sesleri geliyor. Müzik Çalıyorr. Lütfen yardım

• meraba bende de aynı sorun vardı. çalıştırdan regedit - HKEY CURRENT USER - software - valve - half life - setting' e gir orda engineD3D var orda 0 değerini 1 yap oyunu yeniden başlat sorunun çözülmüş olur.

MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i
  • senin çözümün bende aynısı bana da olmuştu söylediklerimi yap

cstrike-resourceden gamemenu isimli dosyayı not defteri ile aç herşeyi sil verdiğim şu kodları yapıştır.Ben steamdan girdiğim için bazı şeyler farklı ama olsun.

"GameMenu" { "1" { "label" "#GameUI_GameMenu_ResumeGame" "command" "ResumeGame" "OnlyInGame" "1" } "2" { "label" "#GameUI_GameMenu_Disconnect" "command" "Disconnect" "OnlyInGame" "1" "notsingle" "1" } "4" { "label" "#GameUI_GameMenu_PlayerList" "command" "OpenPlayerListDialog" "OnlyInGame" "1" "notsingle" "1" } "8" { "label" "" "command" "" "OnlyInGame" "1" } "12" { "label" "RS.GAMELIFE.RO # Respawn" "command" "engine Connect rs.gamelife.ro" } "13" { "label" "" "command" "" } "14" { "label" "#GameUI_GameMenu_NewGame" "command" "engine Connect rs.gamelife.ro" } "15" { "label" "#GameUI_GameMenu_FindServers" "command" "engine Connect rs.gamelife.ro" } "16" { "label" "#GameUI_GameMenu_Options" "command" "OpenOptionsDialog" } "17" { "label" "#GameUI_GameMenu_Quit" "command" "Quit"}}

• arkadaşlar bendede aynı hata oluyor çözümünü bilen discord : BK | Elbaşkan#5613 yardım etsin pls
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.