Şimdi Ara

Counter Jungle NUNU Rehberi [Fulltime Game video eklendi!] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
6.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 707

quote:

Orijinalden alıntı: LordRaiden

adam senden iki level düşük manası yok kaçıyorsun neden anlamadım (sen 6.levelde blue alırken udryın gelişinden bahsediyorum )

Stunladığında yüksek hasar verebilir belki de keser diye düşünmüşümdür büyük ihtimalle. Beni en çok zorlayan jungler udyr oldu bugüne kadar tırsıyorum.

az oyalasan ordan garanti kill çıkarırdı morgana

• İyi güzelde tr de bunu yapmaya çalışmak cinnete teşebbüs tr ye denemek için girmiştim geçen gün var attım adamların mavisine ve takımımı da uyardım gelmeyin diye rede gittim.Bi baktım bizimkiler akılları sıra invade yapıcam diye bizim maviyi verdiler.

Orijinalden alıntı: 1mpossible

İyi güzelde tr de bunu yapmaya çalışmak cinnete teşebbüs tr ye denemek için girmiştim geçen gün var attım adamların mavisine ve takımımı da uyardım gelmeyin diye rede gittim.Bi baktım bizimkiler akılları sıra invade yapıcam diye bizim maviyi verdiler.

TR'de ben de oynadım oynamaz olaydım. Gittim rakip red'ini alıcam bekliyorum bir bir peşimden geliyorlar rakibe görüş veriyorlar adamlar da kıllanıyor bütün counterjungle hiç oluyor. Bir defasında da gene rakip redde bekliyorum kestim redi geldim geri bir baktım bizim adc redi kendisine almış. Sonra blue olmadan yarım saatte iki tur jungle döndüm. TR de 10 yaşında da olsa 20 yaşında da olsa mantık aynı -şunu mu kescez attack attack- mantık yok oyun kültürü yok satranç oynamamışlar hiç mantık 0 bulmaca çözmüşler ezber yapmışlar. CSde adam öldüren adam gelmiş strateji oyunu oynuyor satranç mantığını bilmeden adam kescem ben yhaa mantığındalar.

TR'de gold idi ranked oynadığım hesap.

• adamları oyundan soğutmuşsun :D tebrik ederim bu işi biliyorsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.