Şimdi Ara

could not found localized_code_pre_gfx_mp.ff

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar rus keyli MW2 aldım yalnız steamden oyunu indirdim ama oyunu açmaya kalktığımda böyle bir sorun(could not found localized_code_pre_gfx_mp.ff) veriyor, steam forumlarına göz attım oyunu hangi dilde geldiyse o dilde oynamayı seçin diyor bende özelliklerden rusça yaptım bu seferde sıfırdan başladı tekrar indirmeye 100kb ile artık 3 güne iner

Bu hatayı çözen ya da ne olduğu hakkında bana yardım edecek olan varmı çoğu kişi rus keyiyle sorunsuz oynarken ben oynayamadım, yardım edin bende oynayayım şu mereti.

Birde oyunu zero geardan korsan olarak oynuyordum 3. prestige level 70 dim ama şimdi sildim ben zero gear herşeyiyle umarım sıfırdan başlar yada level i sıfırlamanın yolu var mı?

okuduğunuz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dividi -- 27 Mart 2010; 12:13:31 >

• Hocam yapacak birşey yok. Aynı sorun bende de oldu, İngilizce indirmişim oyunu açamadım. Ben de Steam forumlarında dolaşırken Rusça MW2'nin sadece Rusça olarak çalışabileceğini falan yazmışlar. Çaresiz oyunu silip dilini Rusça yapıp baştan yükledim. Aslında bir bug falan olmalı bu, oyunu install ederken dili neden İngilizce kalır ki sadece Rusça çalışan bir oyunun? Eğer bağlantın 8 mbit ise gece 00:00'dan sonra Germany server'ı baya hızlanıyor.
  • single player modunu tam olarak indirdiğinizde o dosyalar güncellenmiş oluyor. zone klasörünün içinde yer aldığı için single playeri tamamlatmak zorundasınız steamdan. çok saçma ama çözüm yolu bu. multiplayer ile ilgili dosyaların bi kısmı single playeri indirirken geliyor haritalarda buna dahil. ayrıca oyunu ingilizcede oynayabilirsiniz ama ban söz konusu olabilir. daha önce steam bi çok kişiyi banladı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.