Şimdi Ara

çotanak fındık yağı 5 lt 65 tl. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
1
Favori
7.571
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Salatalara koyuluyor mu bu yağ?
    Koyabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: eridim

Fisko nun rafine

Alıntıları Göster
    rafine olmayan,soğuk sıkım fazla pahalı olmayan fındık yağı biliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hceb

rafine olmayan,soğuk sıkım fazla pahalı olmayan fındık yağı biliyor musunuz?

Alıntıları Göster
    Soğuk sıkım fındık yağı olduğunu sanmıyorum. Fındıktan elde edilebilen yağ ancak rafinaj ile gerçekleşebiliyor diye biliyorum. Piyasada hiç soğuk sıkın fındık yağ görmedim. Olsa olsa kozmetik amaçlı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukbas -- 15 Mayıs 2019; 13:30:36 >
  • angraf kullanıcısına yanıt
    İyi de bu aspir karışımlı bimde ki yüzde yüz fındık diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• broşürde %100 fındık yağı yazıyor ama bana inandırıcı gelmedi. fındıktan %50 yağ çıksa 5 litre yağ için en az 10 kg fındık kullanılması lazım, bu durumda 5 litre %100 fındık yağının 65 tl olması mümkün değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bu aspir yağının espirisi nedir arkadaslar?

• içindekiler kısmında, ithal ve yerli tohumdan üretilmiştir ibaresi yazan yağlar mıdır acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uncrowned king

broşürde %100 fındık yağı yazıyor ama bana inandırıcı gelmedi. fındıktan %50 yağ çıksa 5 litre yağ için en az 10 kg fındık kullanılması lazım, bu durumda 5 litre %100 fındık yağının 65 tl olması mümkün değil.
    Rekoltesi düşük yaş fındıktan elde ediyorlar. Merak etmeyin, %100 kar olmasa firmayı kurtarmaz.
  • koc000 kullanıcısına yanıt
    Dünya findik üretiminin %70 i Türkiye, burada da ithal tohum muhabbeti yoktur herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

Peki bu aspir yağının espirisi nedir arkadaslar?
    Aspir bizim memleketimizde aslen yemeklik yağ değildir. Biyodizel üretmek için ekilir ama ucuza geldiği için böyle yemeklik yağların içerisine katılıyor maalesef pamuk yağı gibi. Fındık yağı rafineri yağlar içerisinde besin değeri olarak en iyi yağlardan biridir.
    Aslında rafine yağ hiç kullanmamak lazım; ancak aspir, pamuk, kanola kullanmaktansa bu yağı kullanmak daha yeğdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Bu mesaj silindi.
    Hocam birincisi tüm markalarda artık o ibare var, ikincisi E vitamini Aspir yağı için kullanıldığı için Aspir'de bol miktarda bulunduğundan %90 Aspir, %10 Fındık yağı olanın üstünde yazar, üçüncüsü ise Bim'e özel üretim olabilir bu fındık yağı olduğu gerçeğini değiştirmiyor Google'da ufak bir araştırma yaparsanız görebilirsiniz. Alıp almamak sizin tercihiniz fakat karıştırıyorsunuz ürünleri, Bim dışında da bu ürün çoğu yerde satılıyor aynı şekilde.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Hocam piyasadaki aynı ürünü karşılaştırdım üzerinde E tokoferol 34mg yazıyor..bunda hiç yazmıyor..ayrıca yüzde yüz fındık yağı da yazmıyor katalogun aksine..neyse herkesin kendi tercihidir sonuçta:)

• Bende bi ara A101 markete geldiğinde almıştım üstünde E ideal yağ yazıyordu bunda yazmıyor arkadaşın dediği gibi farklı olabilir mi acaba bu yağ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twonokta

Bende bi ara A101 markete geldiğinde almıştım üstünde E ideal yağ yazıyordu bunda yazmıyor arkadaşın dediği gibi farklı olabilir mi acaba bu yağ..
    Hocam o Aspir yağı karışımı idi. %90 Aspir, %10 Fındık. İbare olarak fındık yağı olmasa onu belirtmek zorundalar. Ayrıca ceviz yağında da %100 Ceviz yazar katalogta ama üstünde öyle bir ibare yok.
  • Twonokta kullanıcısına yanıt
    Hocam ideal yazan aspir karışık yağmış bir de diğer normal fındık yağı var,ancak birde Bim için satılan 3.bir ürün daha var benim anladığım..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.