Şimdi Ara

COSSACK-2....Baş belası FRANSA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda Egypt'i seçmeme rağmen France oluyorum.Tek map var.Battle For Europe açılmıyor ve oyun save edilmiyor.(Zaten fransaya GICIĞIM)

lütfen yardim edin

• Orjinal oyunu almadıgın surece oyle oluyor
  • yani yapacak birşey yok mu?
  • Ben her türlü oynayabiliyorum.Üstelik oyun orjinal değil.
  • ARkadaşlar , bu oyunun crack olayını yada diğer modlarla oynama olayınıçözen varsa, lütfen bize yazzsın
    denemediğim şey kalmadı oyu açılmıyor

qtq arkadaşımsen nasıl yaptın?
  • oyunu official 1.2 sürümüyle güncelle. koruma kalkıyor. iyi oyunlar...
  • Bildiğiniz bir yer varmı? ben bu official 1.2 nerden bulurum, patch miyoksa başka bişeymi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • resmi internet sitesine gir ve indir. ayrıyeten birşeye gerek yok.
  • at gitsin oyunu...
  • oyunun demo olmadıgından emin misin
  • www.gameburnworld.com dan cossacks 2 die arat cracki... aratinca bi liste cikcak en bastakine tikla german versionu indir yukle sonra keyfine bak.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkish_Exer_ -- 20 Ekim 2006; 15:44:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkish_Exer_

www.gameburnworld.com dan cossacks 2 die arat cracki... aratinca bi liste cikcak en bastakine tikla german versionu indir yukle sonra keyfine bak.. :)

Bu işlemde soruna çare olmadı? Ne yapmak gerekir? İyi bayramlar
  • bilmem bende oluo, ama basta sectigin ulke rise of nations tipi haritada gorunuyor sen campingten bi kac oyun sec goreceksin olacak
  • QtQ oyun demo olmasına rağmen crack lı ise bişey olmaz bu arada herkese mrb ben tarık baysal web bazlı oyunlardan pokemoncrater oyuncularından buraya geldim ve uzmanıyım strateji oyunlarının
  • ya arkadaşlar benim oyunda masaüstü atıyor.compaign e giriyorum tutorial tıklıyorum ve masaüstüne atıyor.
  • Bence Cossack Back to War oynayın.C2'den pek fazla farkı yok.Fakat C2 gibi oyundan atma gibi hatalar gitmiş..
  • bugün skirmish ini oynadım da pek de iyi bir oyun değil gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.