Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.208
Cevap
434
Favori
483.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar airfry biraz pis kusura bakmayın :), ancak benim sepet biraz yamuk duruyor sizce bu problem olur mu, iade edeyim mi yoksa sorun yaratmayacak mıdır, ne dersiniz?

    COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI


    COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI


    COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI




  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Hocam tekrardan merhabalar. Sepetteki koku bitti gibi. Ama makinenin arkasındaki hava çıkışından koku hala geliyor. Acaba bu normal midir? Bu makinenin içindeki kokunun bitmediğini mi gösteriyor acaba ?

  • The Tan kullanıcısına yanıt
    Arka taraftan gelen koku hakkında fikrim yok çünkü oradan koku geliyor mu diye hiç bakmadım ama gelmesi tuhaf geldi neden dersen arkası açık hatta makineyi ters çevirip içine bakarsan o açıklığın oraya denk gelen içte bir boşluk göreceksin o kısmı görünce normalde söyle düşünmen lazım bu makine de köfte ve et pişirirken arkadan nasıl duman çıkmıyor. Ben hala o kısımdan nasıl duman çıkmıyor onu merak ediyorum.
  • O bölüm zaten koku ve buharın dışarı çıkması için gözle görülmese de buhar ve koku çıkıyor o bölümden.

    Duman ise zaten yanan bir şey olursa çıkar sanırım. Tavada kızartma yaparken de duman çıkmıyor ama yağın buharı görünmese de çıkıyor ve davlumbazın filtresi bir müddet sonra kirleniyor

  • ben fanın üst tarafını temizleyebilmek için şu asperoxlardan sıkıp temizlemeye çalıştım (o da içe baya geçmiş) fakat makinayı bozdum sanırım tam nemi ıslaklığı geçmeden çalıştırdım :) şuan her şey sıkıntısız çalışıyor fakat fan çalışmıyor , ufak bir duman çıkmıştı ve fan çalışmayı durdurdu tam bir şey göremedim üstündeki kapağı açıp baktım ama umarım sadece kablosu felan yanmıştır , elektrikçiler anlar mı bundan yoksa yenisini mi almalıyım ? bir de bu rezistansın üst tarafının rahatça temizlenebildiği bir air fryer var mı bildiğiniz marka model önerisine açığım ?

  • Fair17 F kullanıcısına yanıt

    Izgara et ve tavuktan söz ediyorum. Tavada yağsız veya az yağda pişirin etten duman çıkmama olasılığı yok.


    Daha dün akşam tavada bir kaşık zeytin yağı ile tavuk göğsü pişirdik baya duman çıktı. Gözle görülmeme olasılığı yok. Aynı etleri Cosori Air Fryer 6.4 Lt da pişirince duman filan göremiyorsun.


    Benim anlatmak istediğim buydu. Yani tavada pişerken manyak duman çıkaran gıdılar bu cihazda neredeyse hiç duman çıkarmıyor.

  • Arkadaşlar bizim bu cihazlar da güzelce soğan halkası pişirebilen var mı? Dün denedik olmadı. Superfresh patateslerini on numara yapan cihazda aynı markanın soğan halkasını denedik ama hiç güzel olmadı. İlk defa bir ürünü güzel yapamadık.





  • The Tan kullanıcısına yanıt

    Bu modeli çok beğenmiştim,

    Ürün yorumlarındaki bazı görseller biraz düşündürttü.


    Düzenleme: Bugün satın aldım, Umarım sorunsuz ürün gelir

    Model 4.7 litre




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyShop -- 10 Haziran 2024; 18:36:26 >
  • HolyShop kullanıcısına yanıt
    Hocam yurt dışı ürün mü yanan çünkü abd ve 1-2 Avrupa ülkesinde satılanların fişinde sıkıntı vardı gecen sene firma geri çağırdı bazı modelleri. Sitesinde model adı ve bir kod paylaştı. Bu kodlu ürüne sahipseniz ürünleri gönderin dediler. Tahminen görselde yanan o ürünlerden biri. Alan kişi durumdan habersiz olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 7 Haziran 2024; 13:29:58 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Geri çağırılan ürünler arasına baktım,

    Bu ürün bulunmuyor.

    Ayrıca bazılarında yanma değil patlama oluşmuş, basınçla birlikte yukarıdaki tamperli cam içerden yukarı doğru patlamış.

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğiniz toplatılan ürünlere örnek vermem gerekirse

    Sorun sanırım buradaydı, (Emin değilim ama redditte bir konuda görmüştüm.)


    Geri çağırılan ürün; (Bu muhtemelen 5,5 olan modeldi)

    (DÜZENLEME: Bu model CS158 modeliymiş)

    COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI


    Buda onun yerine firmanın revize ederek gönderdiği;

    Revize model: CS159

    COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI


    Buradaki sorun, muhtemelen termal mika kaplamanın zayıf olması, aşınmaya ve kullanıma bağlı ısı ile birlikte erimesi. Eğer şanssızsanız, oluşan ısı ile birlikte alttaki plastik zamanla erimeye başlayarak yangın riski oluşturabilir. İkinci olarak, iç kablolar kısmen düzensiz görünüyor. Hatta dikkatlice bakarsanız, iki kabloyu tutan bir mavi bant görebilirsiniz.


    Mikaların hemen altındaki plastikte oluşan ısıdan yavaş yavaş erimeye başladığını görebilirsiniz.


    İkinci resimde, yani revize edilip gönderilen versiyonda, mika kaplama kalın veb muhtemelen önceki CS158'e nazaran çok daha kaliteli ve güvenli görünüyor.

    Mikaların artık sabitlendiğini görebilirsiniz. Ayrıca, mika başlıklar artık aşağı giderek plastikle temas etmiyor. Mikalar daha yukarıya sabitlendiği için aşağıdaki metalimsi plakaya temas ediyor.


    Üçüncü olarak, hemen ortadaki siyah kablonun kalitesinin daha iyi olduğu ilk bakışta belli oluyor.


    Not: Yazdıklarım herhangi bir kesinlik içermemekle birlikte, kendi düşüncemi yansıtmaktadır."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyShop -- 7 Haziran 2024; 14:51:6 >




  • HolyShop kullanıcısına yanıt
    Bu kadar ayrıntılı bilgim yoktu fakat 5-6 modelin adı geçiyordu.
  • Herkese selamlar,

    2-3 aydır 5.5 lt Cosori Airfryer kullanıyoruz. Ailecek gayette memnunuz. Son zamanlarda ilk çalışma esnasında fandan tuhaf bir ses geliyor sonradan geçiyor. Böyle bir problem yaşayan oldu mu?
  • AlphaScramble kullanıcısına yanıt

    Sesi kaydedebilirseniz daha iyi olur bence, fanın bir yere sürtme sesi, veya soğukken ısındığı için genleşmeden dolayı ses çıkıyor olabilir

  • Arkadaşlar merhaba, evde 1 adet airfryer'a uygun borcamım mevcut. Acaba pişirme kağıdı almama gerek olur mu yoksa borcam işimi çözer mi? Kek vs. yapmak istiyorum da kek kalıbı vs. almam gerekir mi ? Borcamla tecrübesi olan varsa tecrübelerini paylaşabilirse çok sevinirim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Tan

    Arkadaşlar merhaba, evde 1 adet airfryer'a uygun borcamım mevcut. Acaba pişirme kağıdı almama gerek olur mu yoksa borcam işimi çözer mi? Kek vs. yapmak istiyorum da kek kalıbı vs. almam gerekir mi ? Borcamla tecrübesi olan varsa tecrübelerini paylaşabilirse çok sevinirim.

    Borcamı koyacağınız yerin altına, nihale gibi silikon birsey koymanizi öneririm. Kapağı açıp kapatırken veya borcamı koyarken/alırken teflon yeri çizilmeden korumuş olursunuz.

  • Arkadaşlar az önce AmazonTR'den 4.7lt lik modeli 2000 liraya satın aldım. Ayrıca Nays kart ile ödeme yaptım %15 Babalar günü kampanyası ile 250 lirası geri ödeme olacak, 1750 liraya satın almış oldum. Umarım ürün sorunsuz gelir, sizlere tecrubelerimi paylaşırım...

    Bu 4.7lt lik model için kağıt tavsiye edebilecek var mı?
    Hazneye sığan, kaliteli bir şey.
  • The Tan kullanıcısına yanıt

    Hocam minik silikon cupcake kalıpları öneririm bu arada, harcı aynı yaparsınız bazılarına üzüm , bazılarına kakao çikolata diğerlerine havuç tarçın eklersiniz hem çeşit çeşit olur, hem daha güzel pişer

  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.