Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.276
Cevap
408
Favori
502.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wifili modelden almayın arkadaşlar. Arada fiyatta uçurum yoksa tabi. Amiyane tabirle çöp özellik, 1 kere kullanıp birdaha kullanmazsınız.

Cihaza, yemeğe fiziksel müdahale edeceksiniz zaten. Wifi nin ciddi anlamda işlevselliği yok

• cosori 5.5ltde tepsinin altında da resistans var mı

• Merhaba, Amazon'dan aldığım ve bugün elime ulaşan COSORI Sıcak Hava Fritözü, Koyu Gri, 4.7 Litre XXL, 1500 W kutusunun içinden , crisper plate çıkmadı. Benzer durum yaşayan oldu mu? Çözüm için ne önerebilirsiniz?

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI
  • arkadaşlar, cosori 4.7 lt kullanıyorum. aksesuar tavsiyesine ihtiyacım var.

geçmiş sayfalarda şu aparatın önerildiğini gördüm:

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANIamazon
    Angoily 1 Set Hava fritözü Raf Aksesuar Paslanmaz Çelik Barbekü Rafı Dayanıklı Izgara Barbekü ve Dış Mekan Yemek Aleti
    https://www.amazon.com.tr/Angoily-frit%c3%b6z%c3%bc-Aksesuar-Paslanmaz-Dayan%c4%b1kl%c4%b1/dp/B096M5WCMJ

şu ise bana mantıklı geldi bayağı. ne dersiniz?

Euwbssr hava fritöz rafları Üç katlı istiflenebilir kurutucu rafları paslanmaz çelik kare hava fritöz tepsisi tepsisi hava fritöz aksesuarları 5.8QT Cosori hava fritözü ve 7.5L-8L kare hava freri
    https://www.amazon.com.tr/Euwbssr-istiflenebilir-kurutucu-paslanmaz-aksesuarlar%c4%b1/dp/B0B3W442JJ

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Prime günlerinde ben aldığımda yanlış hatırlamıyorsam arada 100 TL fiyat farkı vardı. pişirmeyi istediğin zamana ayarlayarak otomatik başlatma, cihaz uyarı verdiğinde yanında olmasan bile cep telefonuna mesaj gelmesi, evde olmasan bile telefondan istediğin pişirme ayarını yaparak daha önceden içine yerleştirdiğin yiyecekleri pişirmeye başlatma gibi ilave özellikleri katıyor. Sık kullanılmasa da gerektiği durumlarda işe yarıyor.

• halitg H kullanıcısına yanıt

Tamamen boş özellik hocam. Yanlış anlamayın tabi ama wifiyi aldım çok işime yarıyor diyen kendini avutur. Zaten evde değilsen sebzeleri ve etleri airfryerin içinde bekletemezsin, hemen bakteri üretir. Et sadece ve sadece oda sıcaklığına gelince hemen pişirilmelidir.Öyle sabahtan yemekleri koyayım akşam yolda telefondan pişirmeyi açayım yapamazsınız.Kaldı ki bu cihazlar ocaktan daha hızlı pişiriyor. Zaman ayarlı pişirdiğinizden cihazı mobilden takip etmeye gerek yok. Zaten hangi ürün olursa olsun salonda tv izliyorsanız bile cihazı mutlaka 5 dakikada bir kontrol etmek gerekir, beklenmeyen yanıklar oluşabilir.

• Man Down kullanıcısına yanıt

iki satıcının benzer bir başka ürünü daha var. fiyat dışında bir fark göremedim. ölçüleri vs her şey aynı gözüküyor. benim gözümden kaçan bir detay mı var?

EUWBSSR Hava Fritöz Rafları Üç Katmanlı İstiflenebilir Kurutucu Rafları Paslanmaz Çelik Kare Hava Fritöz Sepet Tepsisi Hava Fritöz Aksesuarları 5,8 QT COSORI Fritöz ve 7,5 L-8 L Kare Hava Fritözü için uygundur
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B3VXLPDS/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AIODU5G872LE3&th=1
  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt

aslında pişirme erteleme derken o kadar uzun süre bekletmeyi kastetmemiştim. zaten bir yerlerde cihaz içinde yiyeceği uzun süre bekletilmemesi konusunda bir uyarı vardı. Açıkca amazonun para iadesini de dikkate alınca wifi modeli bana 2450 TL'nin altında bir fiyata mal oldu. bu sebeple 100 TL yi çok da sorgulamadım. En kötüsü ilerde dokunmatik panelinde sorun olursa cep telefonundan ayarlarım diye düşündüm. şu aşamada sadece cep telefonuna mesaj gelmesi işimi görüyor.

100 tl sorgulanmaz haklısın hocam şuan epey fiyat farkı var onu uyarmak istedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gebzeinonu kullanıcısına yanıt

Günceldir

Ya bu konuda ya da airfryer fırsatları konusunda benzer bir sorun yaşayan bir arkadaş görmüştüm önceki mesajlara bakın çok eski değildi diye hatırlıyorum tabii çözüm olarak ne yaptı bilmiyorum ancak muhtemelen amazon'a bildirip iade etmiştir diye düşünüyorum çünkü eksik parça gönderimi yapmıyorlar diye biliyorum.

• Cosori xxl için aksesuar alıp kullananlar ürün bilgisi paylaşabillir mi ? Özellikle birkaç ürünü bir arada pişirmek için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Günceldir

• 23 temmuzda sipariş verdiğim ve 6 ağustosta bana teslim edilen 4.7lt lik model için cuma günü 135.98tl iade yapıldı.... ilk aldığımda belirtilen ilk çalıştırmaları yaptım üstüne bir kasenin içine limon suyu ile su karışımını yarım saat civarında yüksek derecede çalıştırdım. herhangi bir koku vs. kalmadı bende. şimdilik cihazdan çok memnunum... gerisini zaman gösterecek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar amazon üzerinden 5.5lt olanını almak istiyorum. Tavsiye eder misiniz? Philips xxl alacaktık ama bunu keşfedince fiyat farkından dolayı vazgeçtik. 2 yetişkin 2 çocuk şeklinde kullanacağız. Genelde patates kızartması,tavuk,köfte ve kek tarzı şeyler için kullanacağız. Philips çok pahalı ama bu ürün 3250 tl civarında. Ne dersiniz siparişi geçeyim mi?

• ALBAY kullanıcısına yanıt

Ben 4.7 olanı kullanıyorum çok memnunum. 5.5 zaten klasik olan ve haznesi biraz daha büyük. Philips in fiyatını düşünecek olursak bence elbette alınabilir.

Bu arada hazneleri arasında aşırı fark yok 4.7 ve 5.5 un. 4.7 daha yeni bir model, daha şık. Belki onu da düşünürsünüz. Bunlar fırın olmadığı için çok büyük hazne bana gerekli gelmiyor. Kalabalık olunca zaten fırını açıyoruz.

• airfry için uygun fiyatlı yap sprey şişesi isteyenler için migrosta 3lü cam sprey şişe 29.90tl
    Ben aldım gelince inceleyeceğim. Gerçi Bu fiyata hertürlü uygun.
    Link: Cambu Buzlu Cam Sprey 200 Ml 3’lü (Limon -Sirke -Yağ)
    https://www.migros.com.tr/cambu-buzlu-cam-sprey-200-ml-3lu-limon-sirke-yag-p-1e92f6b

• enginkirtay E kullanıcısına yanıt

Bu tür yağ sprey leri malesef atomize ederek pskürtmüyor.Gerçek manada sprey ler pompalı olanlar oda çok pahalı ben 380 e amazon amerikadan almıştım şimdi 1000 TL olmuş.Misteko mu neydi adı hatırlayamadım

Bunun 4.7 lt için olanı var mı acaba, ben aksesuar bulamıyorum

• elify. E kullanıcısına yanıt

aşağıdaki linkteki sığar sanırım.

EUWBSSR Air Fryer Three Stackable Dehydrator Racks 304 Stainless Steel Air Fryer Basket Tray Air Fryer Accessories Dishwasher Safe Fit for Oven and Press Cooker Compatible with Most Air Fryer(devre)
    https://www.amazon.com.tr/EUWBSSR-Dehydrator-Accessories-Dishwasher-Compatible/dp/B0B3KQ6KTY/ref=sr_1_15?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&keywords=fryer&m=AIODU5G872LE3&qid=1661162805&s=merchant-items&sr=1-15&th=1

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.