< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (122. sayfa)

-
-
5.5 in sepeti 1.9 fazla sadece (2 taraftan)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ölçmedim 4.7 de yok bende ama 3 kişilik aileyiz açıkçası ancak yetiyor 5.5.Dediğim gibi sepetini yarıya kadar ancak doldurmak zorundasınız.Yoksa hava sirkülasyonu olmuyor.Ama çok az şey pişiririm yada ikinciyi pişiririm derseniz 4.7 de iş görür tabiî ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 14 Temmuz 2022; 8:15:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5.5 ve 4.7 farkı:
5.5, 1 santim daha uzun ve 1 santim daha geniş
-
52.2 cm kare ve 57.8 cm kare.
5.6 cm kare fark var demek ki.
yanlışsam düzeltin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah Amazon 20 temmuz dan önce göndermez, 17-18 temmuz da philips indirime girer onu alıp cosoriyi iptal ederiz
-
Selamlar,
5.5lt de kırmızı olan mi yoksa bu mu COSORI Akıllı WiFi Sıcak Hava Fritözü 5.5 Litre XXLamazon
COSORI Akıllı WiFi Sıcak Hava Fritözü 5.5 Litre XXLhttps://www.amazon.com.tr/dp/B085Y464MR/ref=cm_sw_r_cp_api_i_15BRVTQHREP1TNCDWR7W?_encoding=UTF8&psc=1
Tek artısı Wi-Fi olması midir? Yoksa kırmızı ile teknolojik fark mi? Kırmızı et tüketimiz haftalık 2 kere
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet tek farkı WiFi
-
522 cm2 ve 578 cm2. Fark da 56 cm2 oluyor hocam.
Bir çizim programında ölçülerle kuş bakışı çizdim herkesin kafasında daha kolay canlandırabilmesi için. Sarı olan 5.5, diğeri 4.7
-
Hocam 5.5 2 sepet olduğu için biraz daha daralıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ölçüler iç sepetin ölçüleri hocam, dış sepeti hesaba katmıyor hiç.
-
Selamlar, sabah kahvaltı için patlıcan ve ince küçük kabağı 205 derece 20 dakika, kabaklar için yetmezse 2-3 dakika daha, közlüyoruz. Kabuklarını soyup ikiye bölüp tuzlayıp sıcak sıcak peynirimizle yiyoruz :) Kışın brokoli karnabahar ve havuç üçlüsü ile omlet yapıyordum. Şimdi yaz geldi sebzeler değişti.
-
Ben sepetten önce sessizliğine bayıldım 4.7nin. Philips almıştım xxl, iade edip 4.7 ye döndüm iyi ki dönmüşüm :D
-
Cossori 4.7 kullanan arkadaşlar takribi kaç gram kadar patates pişirebiliyorsunuz ?
Tavuk,Patates vs ortalama kaç gram kadar tek seferde pişirebiliyor ?
Philips 1.4 kg patates pişirebiliyormuş.
-
sayılsalcı olmadığım belli oldu, tüh.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar ürünleri incelerken yorumların birinde iç yapısının teflon olduğuna dair bir yorum okudum ürünlerin içerisi teflon mu? Cosori veya Philips?
Çiçek sepeti ve Trendyol'da Cosori Türkiye diye mağazalar var. Bu mağazalardan alınan ürünler 2 sene Cosori Türkiye garantisi altındadır diyor. Eğer Amazon üzerinden yurtdışından aldıysak destek verilmiyormuş haberi olan var mıdır ? Kolpa mağaza gibi geldi bana
-
cosori Türkiye diye bir şey yok onlar resmî mağaza değil
Tartmadım hiç ama büyükçe 3 adet kızartmalık patatesi çok rahat pişiriyor.
-
Hocam bir seferde sadece 3 patates mi pişirebiliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X