Şimdi Ara

Cosmos S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar uzun araştırmalar sonunda Cosmos 1100 kasayı almaya karar verdim.Sizlere bir sorum olacak Teknobiyotik'ten hiç alışveriş yapmadım,yapan arkadaşlar yada bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim...Güvenilir bir sitemi ? Umarım doğru yere konuyu açmışımdır.

Teşekkürler

Yalnız full tower kasaya bukadar para verilecek zamanın geçtiğini düşünüyorum , bu cosmos olsada.Aşagıdaki ürünü tavsiye ederim fiyatına göre çok güzel bir ürün.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-xpredator-cift-23cm-fanli-pencereli-turuncu-siyah-kasa.html
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Teknobiyotik güvenilirdir , sorun yaşamazsınız.

Yalnız full tower kasaya bukadar para verilecek zamanın geçtiğini düşünüyorum , bu cosmos olsada.Aşagıdaki ürünü tavsiye ederim fiyatına göre çok güzel bir ürün.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-xpredator-cift-23cm-fanli-pencereli-turuncu-siyah-kasa.html

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.Daha önceden bir alışverişiniz oldu mu yoksa duyup okuduklarınızdan mı yola çıkarak yazdınız ?.Tavsiyeniz için de teşekkür ederim fakat satmak için değil uzun yıllar kullanmak için full tower kasaya geçiş yapıyorum.Malzeme kalitesi benim için çok önemli.Sizde taktir edersinizki cosmos kalite olarak daha üstün.Xpredator'un çoğu plastikten özellikle dış kısmı.Sırf bu plastik olayı yüzünden Silvertone Raven modelinden vazgeçtim,tasarım olarak muhteşem faka gelin görünki malzeme kalitesi özellikle dış kısım o kadarda iç açıcı değil.Forumda incelemesini izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.Bana tasarım açısından da oldum olalı çok çekici gelmiştir,tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz xpredator seven cosmos'dan nefret edenlerde olabilir.İlerde su soğutmaya geçersem o konuda da bana sıkıntı çıkartmayacak bir kasa olduğuna inanıyorum.Xpredatör kalitesiz bir kasa mı tabiki hayır fakat o kasanın belli bir kullanıcı kitlesi var Cosmos'un başka.Sonuçta bir kere alacağım için mecburen paraya kıymam lazım.Aslında daha fazla param olsaydı Corsair Obsidian 800D alabilirdim belki ama o da beni fazlasıyla aşar.720 TL Önceki kasam Armor Mx idi.Mid tower olduğu için bir zamandan sonra sıkıntı yaratmaya başladı ve satmak zorunda kaldım.

• Teknobiyotikten alışveriş eden en az 10 kişi tanıyorum 1 tanesinde bile sorun çıkmadı. Ama bizzat yorumları duyun tabiki içiniz rahat etsin. Cosmos konusunda ise zevkler ve renkler meselesi. Hayırlı olsun şimdiden.
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
  • Anladım umarım burada paylaşırlar yorumlarını.Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olur inşallah

• Bende Utgard var kasaya bir montajda dokundum birde açarken dokunuyorum , aslında bu bile fazla bana. Dedigim gibi zevkler renkler meselesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    190E A.M.G black..
    8 ay önce açıldı
    Cooler Master cosmos 2
    4 hafta önce açıldı
    s
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Bu zamanda o kasaya para vermeyin, aynı fiyat segmentinde çok daha iyi kasalar var. Bu arada teknobiyotik güvenlidir.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3851

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-haf-x-942-full-tower-extreme-gamer-siyah-kasa-rc942.html

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-haf-932-advanced-big-tower-kasa.html

Valla bu haf serisine nedense bir türlü ısınamadım acayip tipsiz geliyor bana.Ama seveni çok o ayrı.Chris Brown arkadaşın dediği gibi zevkler ve renkler meselesi Xpredator'a olan düşüncelerimi yazmıştım zaten.Bu arada inventus'da fiyat daha makul teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.Ben sadece teknobiyotikte stoklarda var diye biliyordum demek diğerleri de getirmiş.

• hocam ben alışveriş yaptım ve birkaç üründen birini beğenmeyip geri yollayarak başka bir ürünle değişim istedim (1 hafta falan kullandığım halde) hiç sorun olmadan geri alıp diğer istediğim ürünü yolladılar,
    gönderdiğim ve gelen kargo parasına da karışmadım, hızlı kargo olayı da doğrudur, gerçekten hızlılar

kasa konusunda da arkadaşlara katılıyorum, daha fonksiyonel ve güncel kasalar mevcut
    saygılar

Orijinalden alıntı: rozek

hocam ben alışveriş yaptım ve birkaç üründen birini beğenmeyip geri yollayarak başka bir ürünle değişim istedim (1 hafta falan kullandığım halde) hiç sorun olmadan geri alıp diğer istediğim ürünü yolladılar,
    gönderdiğim ve gelen kargo parasına da karışmadım, hızlı kargo olayı da doğrudur, gerçekten hızlılar

kasa konusunda da arkadaşlara katılıyorum, daha fonksiyonel ve güncel kasalar mevcut
    saygılar

İlgilendiğiniz ve cevap attığınız için teşekkür ederim.Sanırım site konusunda değilde seçtiğim kasa konusunda sıkıntı var Şöyle anlatayım o zaman,güncel kasalarda Usb 3.0 desteği var evet cosmos eski bir model fakat bu konuda bana sıkıntı çıkartacağını düşünmüyorum.Çünkü çoğu zaman arkadaki slotları kullanıyorum,ön tarafa ise telefon flash bellek gibi donanımları kullanıyorum ki telefonlarda 3.0 desteği olsa ne olmasa ne ? E sürekli flash bellekte takıp çıkartmıyorum,usb 3.0 destekli bir sisteme geçtiğim zaman ise dediğim gibi çoğu zaman arka slotu kullanıyorum daha sağlıklı oluyor,özellikler harici hdd taktığım zamanlarda.Anlık kullanımlarda ön taraf işimi görüyor.O da olmadı sürücü yuvalarına yerleşen aparatlar var onlarla hallederim.Yada uzatma fln bir şekilde o iş çözülür.İç kısmın siyah olmaması...Biliyorum bu belki saçma olabilir ama benim için kasalarda önemli bir ayrıntı.Göze hoş geliyor arkadaş.Ki bu kasayı alırsam illaki elden geçircem,forumlarda devamlı inceliyorum çok güzel modlar var...İçini fırın boya ile siyaha boyatırım dışını da beyaz yaptım mı daha ne olsun ? Hazırı var ne uğraşıyorsun be adam diyebilirsiniz fakat benim bu tarz işler hoşuma gidiyor Kablo saklama kanalı deseniz o da var.Hotswap özelliği yok onuda şöyle açıklayayım hangimiz devamlı kasanın içini açıp sürücülerini takıp çıkarıyor ? En azından ben öyle değilim ve hotswap olup olmaması beni pek ilgilendirmiyor.Belki bir çoğunuz karşı çıkacaksınız Cosmos almama fakat kullanan bir çok kişiye sordum soruşturdum hiç biri alma yada şurası şöyle kötü diyen olmadı tam tersi yorumlar geldi.Bir tane kötü yorum almadım ha eğer var ise burada paylaşırlarsa sevinirim,en azından fikir edinirim paylaşım olur başka arkadaşlar da aydınlanır Belki başka birini tatmin etmeyebilir fakat Benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılayacak bir kasa arkadaşlar

• hocam bencede çok güzel kasa,
    ve söylediğiniz birçok duruma katılıyorum,
    ama sıfır alacaksam -o kasa için söylüyorum- çok kelepir bulursam alırdım,
    ayrıca mod yapacaksanız daha iyi fiyatlara forumdan ikinci el ya da sıfır bulma ihtimaliniz de olabilir

inatçı bir insan değilimdir, hemen kanarım
    ama sıfır alırken bence iyi düşünün
    saygılar

Orijinalden alıntı: rozek

hocam bencede çok güzel kasa,
    ve söylediğiniz birçok duruma katılıyorum,
    ama sıfır alacaksam -o kasa için söylüyorum- çok kelepir bulursam alırdım,
    ayrıca mod yapacaksanız daha iyi fiyatlara forumdan ikinci el ya da sıfır bulma ihtimaliniz de olabilir

inatçı bir insan değilimdir, hemen kanarım
    ama sıfır alırken bence iyi düşünün
    saygılar

Ne yazıkki çok kelepir fiyata yok piyasada,ikinci el konusuna gelirsek nakit alma gibi bir durumum yok,taksitle alacağım .Hem 2. el olayına nedense pek sıcak bakmıyorum.Yinede önerileriniz için teşekkür ederim.

• İllaki bir eksi yön bulunacak ise, 120mm fanların ses problemi olacaktır ve tabi kişiden kişiye değişsede kasanın tipi, boyasız bölümleri.

Cosmos serisi kasalar mod'a epey uygun oluyorlar, umarım sizde iyi bir iş çıkartırsınız.

Cosmos S

Cosmos S

Cosmos S

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

İllaki bir eksi yön bulunacak ise, 120mm fanların ses problemi olacaktır ve tabi kişiden kişiye değişsede kasanın tipi, boyasız bölümleri.

Cosmos serisi kasalar mod'a epey uygun oluyorlar, umarım sizde iyi bir iş çıkartırsınız.

Kafamda güzel projeler var,imkanlar el verdiği sürece sorun yok mod konusunda.Biraz titiz bir insanım umarım düzgün bir şey olur,sizlerle paylaşırım zaten mod işine girdiğim zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

avatarımdakı vento 3600 dan sonra kullanıpta begendıgım en guzel kasadır (kı yaklasık 15-20 kasa degıstırmısımdır )
    ısı bılırsen cokta guzel modlarır

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/194281/B34C30D0B0194F00BCEA39A68E56BE10.jpg

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/194281/D2E63127F0B04725BA0EC0BE27214359.jpg

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/194281/33BF6C70D1E84839B09BB09C78735F18.jpg

Umarım güzel işler ortaya çıkartırım,hele kasayı alayımda o zaman daha kolay olur..En azından elimde olduğu için neresine ne yapacağım hakkında daha kolay fikir edinirim

• Evet arkadaşlar sonunda bu sabah inventus'dan cosmos - s siparişimi verdim.Allah utandırmasın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.