Şimdi Ara

Cosa Oda Termostatı Kombi ve Klima Kiti Hakkında Herşey (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.987
Cevap
211
Favori
476.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Genel olarak bende memnun kaldım yani şöyle söyleyeyim kombinin sürekli yanmasının verdiği ısı keyfi çok daha farklı ben alıştım cosa ya fakat çocuklar ve hanım pek sevmediler petekler yanmayınca duygusal olarak üşüyorlar :) bakalım bu kış alışacaklarmı :)))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seamadankara

    Genel olarak bende memnun kaldım yani şöyle söyleyeyim kombinin sürekli yanmasının verdiği ısı keyfi çok daha farklı ben alıştım cosa ya fakat çocuklar ve hanım pek sevmediler petekler yanmayınca duygusal olarak üşüyorlar :) bakalım bu kış alışacaklarmı :)))

    hocam o psikolojiyi aşamıyor bayanlar. evde mutlaka normal termometre olması lazım ki sıcaklığı gösterip kombinin neden çalışmadığını anlatabilin yoksa kombi çalışmıyorsa ev sıcakta olsa soğuk diyorlar
  • arkadaşlar cosayı VRF klima kumandasına nasıl monte edebilirim.

    cosadan olmaz diye mail geldi ama saçma değil mi sonuçta kumanda tanıtımı yapılmıyor mu ?
  • Bu sene Cosa'yı ilk kez kullandım ve genel itibariyle memnun kaldım. Evde klima olmadığı için, yaz döneminde Cosa'ya ihtiyaç olmayacak. Bu durumda yaz döneminde ne yapmak gerekir? Cosa istasyonunu olduğu gibi bırakmak mı? Söküp kaldırmak mı doğru olacaktır? Tecrübeli kullanıcılardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.
  • giovanni G kullanıcısına yanıt
    Ben soktum bos yere calismasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende alıcı ve vericinin power larını söktüm.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de kombi paketi var bu kış kullandım. Klima uyumlu olan model bu.
    Ben şimdi klima paketini nasıl satın alacağım. Cihaz birlikte bu paket her yerde.
    Sadece klima aboneliği gibi mi satın alınıyor. Tam olarak bilgisi olan var mı?
    Cosa nın sitesinde bile yok cihazsız klima paketi.
  • Cosa alacak arkadaslar elimde 100 tl indirim kodu var isteyen ozelden Pm gondersin
  • Bende de 50 tl değerinde kod var isteyen ulaşabilir pm ile
  • Mc_cO_By M kullanıcısına yanıt
    selamlar; bende bu paketten alıp her iki sistem içinde kullanmayı düşünüyorum. bi çözüm bulabildiniz mi? klimanız hangi marka ve inverter özellikli mi?
  • hunter87 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, müşteri hizmetleri biz yardımcı olamıyoruz, kumanda tanıtımı yapanlar sizi arayacak dediler. Hala arayan soran olmadı. Havalar serin devam ediyor diye ben de üzerine düşmedim, bu hafta tekrar iletişime geçeceğim. Klimam Hisense, Inverter.
  • Mc_cO_By M kullanıcısına yanıt
    Selamlar, geri dönüş oldu mu? Başka markaların kumandaları ile denediniz mi? Haier falan varsa listede denemenizi tavsiye ederim. Ben bugün kitin kombi ve klima kurulumunu yaptım. Kombi kontrolünde sıkıntı olmadı ama klima da tv sehpasının üzerinde durmasına rağmen yerine göre tepkisiz kaldığı durumlar olduğunu gözlemledim.
  • Malesef henüz bir dönüş olmadı. Kombi konusunda sorun yaşamadım. Bir çok kumanda setiyle denedim, sonuç alamadım. Klimada da soğutma geçişinde kilitlenene kadar komutları iletiyor, kilitlendikten sonra kendi kumandası dışında işlem yapamıyorum.
  • Selam arkadaşlar cosa ürününü aldım. Bir arkadaşımız konu açmıştı. ısımarketim.org sitesinden 284 TL ye geldi. Umarım başımız ağrımaz.

    http://www.isimarketim.org/urun/127/cosa-akilli-kombi-kiti
  • Dkan7 kullanıcısına yanıt
    Güncel fiyatları ilk mesaja ekleyeceğim. Güncel fiyat karşılaştırması için tıklayın.

    Şuan en uygun fiyat üreticinin sitesinde mevcut. 50tl indirim kodu ile 249tl ücretsiz kargo ve 30 gün memnuniyet iade garantisi ile.

    Klima sezonu açıldı, bence bu saatte alacaklar klima + kombi paketi düşünmeleri daha mantıklı.

    Klima + kombi paketi de indirimle 349tl 6 taksit. Tahminimce şimdi alanlar seneye bu zamanlara parasını çoktan çıkartmış olup konforu yaşamış olurlar.
  • GokhanTR kullanıcısına yanıt
    Tüh öyleymiş görmedim onu ancak bayi ile irtibata geçtim. Biraz da araştırdım sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum. Sadece pahalıya almış oldum Ben de indirim bekliyordum almak için indirim hep varmışta ben görmemişim
  • Dkan7 kullanıcısına yanıt
    Sağlık olsun

    İlk mesajı güncelledim ve genelde güncel tutuyorum. Ara ara gittigidiyor ve n11 hepsiburada gibi sitelerde kıyaslıyorum. Şuan en mantıklısı dediğim gibi üretici sitesinde.

    Yaz geldi kombi oda termostatı bu vakitte ne alaka diye düşünülmesin, 1 Temmuza kadar 249tl en uygun fiyat seneye kış kullanırım bakarım diye düşünenler baksın. Yıl sonu fiyatların 349tl den aşşağı olacağını sanmıyorum.
  • GokhanTR kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz hocam ancak ben biraz ticaret için de bulunan bir insanım. Halkımız son ana kadar asla almazlar
  • Ben kombi+klima pakedini, iş bankasının 100 lira indirimi ile 299 liraya aldım. Kombi de sorun yok fakat klimanın göz meselesi biraz can sıkıcı açıkçası. Bu cihaz kombi kontrolünde su sıcaklığı kontrolünü kendi mi yapıyor yoksa bizim ayarladığımız değer üzerinden oda derecesine gelinceye kadar mı çalıştırıyor cihazı?
  • Merhaba arkadaşlar Cosa hakkında bir düşüncenizi merak ediyorum. Evimde kombi çalışmıyor ama Cosa açık duruyor evin sıcaklığını izlemek için. Ama bu aylarda evler özellikle akşamları çok soğuk oluyor battaniye ile oturuyoruz. Fakat cosa sıcaklığı 20 dereceden aşağı hiç ölçmedi. Bugün 2 kez elektrikler gitti ben evdeyken. Sonrasında rapora bakınca cosa 18 derecelere kadar inmiş olduğunu gördüm. Acaba cosa elektrik ile çalıştığı için kendi ısısı devamlı yüksek mi çıkıyor. Bunu kalibre eden var mı veya böyle bir sorunla karşılaşan. Raporu resim olarak ekliyorum.

    Cosa Oda Termostatı Kombi ve Klima Kiti Hakkında Herşey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.