Şimdi Ara

ÇORUM XBOX İPTAL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
9
Favori
27.771
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adama ne mesaj atıp canını sıktılar kim bilir Kod eksikse veya kutusu açıksa açık ne var yani, ikinci el alamazsın bu fiyata. Zaten ilk başta kutunun açık olduğunu belirmişti. Neyse herkese geçmiş olsun
  • Bence alacak olan alsın ama aldığına dair mustafa bey'i sorumlu tutmayacak bi kağıt doldursun herkes ve bu kağıdı mustafa beye özelden atsın.Dolandırıcı yaftası yese bile kardeşim sen bu formu bana yolladın alırken der dava mava açamaz.İhtiyacımız vardı berbat ettiniz sağolun :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde 3 adet var almak isteyen pm atabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bi şekilde ben alabilirim belki ama bu kutular neden açılmış neyi kontrol edilmiş alınmaz mı ?

• 280x50 14 bin lira para yapıyor arkadaşlar, bu iş göründüğü kadar basit bir iş değil. 50 tane kutuyu BİM'den nasıl neyle taşıyacak, hepsine teker teker adres bilgisi yazacak. Bozuk çıkan ürün olsa alıcı, ben bunu iade etmek istiyorum adresini ver sana yollayayım sen BİM'e geri ver paramı iade et bana diyecek. Sonra al başına bela.

Diyeceğim o ki işi tadında bırakıp 3-5 kişiye ürünü gönderip hayır yapacaktı. 50 kişi çok abartı oluyor ve büyük risk içeriyor.

• Şu şekilde bile alınabilirdi;

1.gün 5 kişiye alınır.5 Eft gelir sorun olmaz.

2.gün 5 kişiye alınır.

3.gün 5 kişiye alınır.

4.gün 5 kişiye alınır.

Hocaya 280 değilde 290 ver çok zarar etmezdik.

Birde mesul olmadığınıza dair kağıt imzalardınız.

Neyse geçti.

• quote:

Orijinalden alıntı: congenial_boy

280x50 14 bin lira para yapıyor arkadaşlar, bu iş göründüğü kadar basit bir iş değil. 50 tane kutuyu BİM'den nasıl neyle taşıyacak, hepsine teker teker adres bilgisi yazacak. Bozuk çıkan ürün olsa alıcı, ben bunu iade etmek istiyorum adresini ver sana yollayayım sen BİM'e geri ver paramı iade et bana diyecek. Sonra al başına bela.

Diyeceğim o ki işi tadında bırakıp 3-5 kişiye ürünü gönderip hayır yapacaktı. 50 kişi çok abartı oluyor ve büyük risk içeriyor.

Hocam keşke 3-5 kişiye 280 e verseler. Normal fiyatı 325 di 20 üzerine 280 e indiler. Dediğiniz gibi büyük sıkıntı sonradan farkettim.
  • Eft talimatı veren arkadaşlara öm ve cep telefonuna mesaj ile eft iptali bilgisi verildi. Ola ki eft gelir hesabıma aynen iade ederim sıkıntı olmaz dert etmesin eft iptal edemeyen arkadaşlar. Mümkünse eft leri iptal edelim, geri yollamam biraz zahmetli olur gün içinde çalışıyorum.

Havalelerin tamamı iade edildi.

Bana özel mesaj atmış bütün kullanıcılara öm yoluyla iptal bilgisi iletildi. Tekrardan kusuruma bakmayın. İyi geceler.
  • Hocam 3-5 kişiyle uğraşırsın da 50 kişiyle uğraşmak kolay olmazdı senin için. Bence sana başvuran ilk 4-5 kişiye al diğerlerini boşver. En azından birkaç kişinin gönlü olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Hocam 3-5 kişiyle uğraşırsın da 50 kişiyle uğraşmak kolay olmazdı senin için. Bence sana başvuran ilk 4-5 kişiye al diğerlerini boşver. En azından birkaç kişinin gönlü olsun.

Hocam 20 kişiden az olduğunda fiyat 325 TL, maksat toplu halde alıp fiyatı indirmekti. Sayı biraz fazla oldu; sorun olacağını düşünemedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustaac

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Hocam 3-5 kişiyle uğraşırsın da 50 kişiyle uğraşmak kolay olmazdı senin için. Bence sana başvuran ilk 4-5 kişiye al diğerlerini boşver. En azından birkaç kişinin gönlü olsun.

Hocam 20 kişiden az olduğunda fiyat 325 TL, maksat toplu halde alıp fiyatı indirmekti. Sayı biraz fazla oldu; sorun olacağını düşünemedik.

Neden vazgeçtin o zaman hocam? Sonradan başın ağrıyacağı için mi?
  • İptal etmekle güvenliğiniz için en doğrusunu yapmışsınız. Özellikle memursanız başınız ciddi derde girebilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumkunsuz -- 14 Mart 2017; 2:40:17 >
  • Beyler benim yeğene aldırıcam ama bu kod vs direkt içinde yazıyor mu kağıt mı var nasıl bakıcak anlamaz pek böyle şeylerden ve bimden aldığımızı başka bimde iade edebilir miyiz

• Bizim millete iyilik eden kötülük bulur. Şimdi ister misiniz birileri çıkıp benim param hala gelmedi desin.Bu internet varya dışarıdan daha tehlikeli.Muhakkak birisi sorun yaşayacaktı.Üründe arıza yoksa kargocunun 2 sallamasına bakar,arabaya doğru kutuyu bir fırlattı mı elveda.Bakalım bu konunun sonu ne olacak favorileri aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 14 Mart 2017; 3:4:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: kronik

kargo 50liradan az tutmaz ona göre alın

sallama

şehrine göre 20 civarı. bi sürü kargo kampanyası da var, örnek yurtiçi haftaiçi 12-15 arası indirimi...

Dandik zarf içinde jelatin yolladım hatuna mng ANLAŞMA OLDUĞU HALDE 18 lira aldı yurtiçide keza öyle bilmeden atma adama

• Zaten akıl var mantık var 50 kişiye aldın diyelim, her türlü 3 5 kişi sorun çıkarır durduk yere başın ağrır. Bizim insanımıza iyilik yaramaz, ucuz diye alır(kutunun açık olduğunu bile bile) 2 gün sonra bi sorun çıkar seni dolandırıcılıkla suçlar. Hele de memursan hiç bulaşma bu işe, boşver.

• Konuyu yeni gordum fiyat iyiymis gerci alimda iptal olmus.

• b*kunu çıkarmasanız olmazdı :D
  • Hocam çok güzel yazmışsınız tam aklımdan geçenleri yazmışsınız beğenerek okudum

• arkadaşım karar senin emek verecek uğraşacak sensin, durumu şartları sunuyorsun razı olan alsın olmayan almasın. ama iptal ettim diyorsun. sağlık olsun

maliye konusunda arkadaş biraz abartmış hadi diyelim 20 bin tl giriş oldu hangi maliye buna bakar :) benim hergün sirkülasyonum 3-5 bin tl civarı sonuçta ticaret ile uğraşan biri değilsin. bu kadarcık para girişi maliyeyi harekete geçiriyorsa :)

dediğim gibi emek verecek uğraşacak sensin yapmak istemezsende kimse sana niye yapmak istemiyorsun diyemez. yaparsanda ALLAH senden razı olsun

hayırlı günler
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.