Şimdi Ara

Cortana yok (Dil ve Bölge ABD)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonun dil ve bölge tercihini arasıra Türkiye ve ABD olarak değiştiyorum ihtiyaca göre yani. Bir kaç saat önce ABD bölge ve dil ayarladım fakat Cortana gelmedi. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? İnternette birkaç saattir araştırıyorum çözüm bulamadım.
    Dil,bölge:English(United States) olması gerektiği gibi.
    Dikkatimi çeken birşey var language (dil) kısmında English( United States) üstte ve English'in alt kısmındaki açıklama (detay) kısmında

Phone language:enabled
    Regional format: enabled
    Speech: enabled
    Keyboard: English

yazıyor. Buradaki enabled olan kısımlar farklı mıydı yoksa ben mi öyle hatırlıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkubix

Telefonun dil ve bölge tercihini arasıra Türkiye ve ABD olarak değiştiyorum ihtiyaca göre yani. Bir kaç saat önce ABD bölge ve dil ayarladım fakat Cortana gelmedi. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? İnternette birkaç saattir araştırıyorum çözüm bulamadım.
    Dil,bölge:English(United States) olması gerektiği gibi.
    Dikkatimi çeken birşey var language (dil) kısmında English( United States) üstte ve English'in alt kısmındaki açıklama (detay) kısmında

Phone language:enabled
    Regional format: enabled
    Speech: enabled
    Keyboard: English

yazıyor. Buradaki enabled olan kısımlar farklı mıydı yoksa ben mi öyle hatırlıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

yeni mi güncellediniz hocam? ben dün Cyan' a geçtim bende de gelmiyor Cortana.

• Harrow35 kullanıcısına yanıt
    Güncelleme yapalı birkaç hafta olmuştu en son şu pil tasarrufu ile ilgili gelen güncelleme mevcut telefonumda. Cyan ı yükleyeli çok oldu. Preview for developer kullanıyorum. United States tercihine en son ne zaman geçtim hatırlamıyorum tam olarak fakat Cyan yüklüyken Cortana kullandım diye aklımda kaldı. Her gün güncellemeleri kontrol ederim.
  • Konu up
  • hocam biliyor olabilirsiniz ya da alakasız olabilir. Dil-bölge değişikliğinden sonra telefonu açıp kapadınızmı? Olmadı bi soft reset atın ses tuşuyla. aklımda böyle kalmış ama kesin işe yarar diyemem:)
  • Konu güncel. Soft reset yaptım. Yeni gelen preview güncellemesinide yaptım. Yine Cortana yok. Yardım lütfen.
  • İngilizce dilinin üstünde Türkçe dil aktif mi var mı? Varsa üste taşı diyin bi
  • Ben Türkçe de kullandığım halde cortana var ama maalesef sizin dilinizde hizmet verememekteyim diyor.bence bir sıfırlayın yada başka yollar deneyin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cortana Bölgesel olarak kullanıma kapatıldı. 8.1 beta sürecinde cortana kullanılıyordu. Şuanda kullanamazsınız. Sorun sizden veya telefondan kaynaklanmıyor hocam. Microsoft'tan kaynaklanıyor. Dili, bölgeyi değiştirerek cortana'yı aktifleştiremezsiniz. Tam olarak bilmiyorum fakat ya cortana kullanılabilen bi ülkede olmalısınız yada telefonunuz cortana'yı kullanılabilen bi ülke için üretilmiş olması lazım. Mesela abd'de cortana kullanıldığı için telefon abd için üretilmiş olması lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jumuu J kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Araştırıp bulamamıştım cevabını.

• jumuu J kullanıcısına yanıt
    Ben kullanabiliyorum?

• Mordecaí kullanıcısına yanıt
    Preview for Developer kullanıyorum. Sürekli güncellediğim için olabilir benim kullanamamam.

• Son hücresel veri güncellemesi hariç tüm güncellemeler bende de var. Preview kullanıyorum bende

• Mordecaí kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa yardımcı oluver o zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.