Şimdi Ara

Cort x6 elektro gitar alacağım lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce gitar çalmadım. Ancak her zaman hevesim olmuştur. Maddi olarakta imkan buldum. Şimdi alıp başlamak istiyorum.
    Özellikle Nothing Else Matters çalabilmek istiyorum ve mor ve ötesi, pilli bebek gibi grupların şarkılarını da çalabilmek istiyorum. Çok uzun ve zorlu bir yol farkındayım ama kararlıyım.
    Cort x6 gitarı bu isteklerim doğrultusunda tavsiye eder misiniz? Ayrıca amfi olarak ne tavsiye edersiniz. Veya amfiye gerek olmadan bilgisayarda guitar rig 5 programıyla çalmamı tavsiye eder msiniz?
    Gitar için verebileceğim maksimum fiyat 700tl dir.

• Ben bu işin uzmanı değilim bende senin gibi araştırma içerisindeyim ve aşağı yukarı seninki kadar bir bütçem var.Biraz araştırdım ve Cortx6'yı kimse önermiyor çünkü Floyd rose denen bir zamazingosu var.
    Buda sürekli akord problemi doğuruyormuş ve başlangıç için akord etmesi çok zormuş.Benim tavsiyem İbanex grg170x dir.Tabi daha iyi bilen arkadaşlar ne der bilemem

Orijinalden alıntı: Maggese

Ben bu işin uzmanı değilim bende senin gibi araştırma içerisindeyim ve aşağı yukarı seninki kadar bir bütçem var.Biraz araştırdım ve Cortx6'yı kimse önermiyor çünkü Floyd rose denen bir zamazingosu var.
    Buda sürekli akord problemi doğuruyormuş ve başlangıç için akord etmesi çok zormuş.Benim tavsiyem İbanex grg170x dir.Tabi daha iyi bilen arkadaşlar ne der bilemem

O önerdiğin gitardada Floyd Rose var fakat yanlış öğrenmeyin Floyd Rose kötü bir şey değildir orjinal Floyd Rose fiyatı bu başlangıç seviyelerindeki gitarlardan daha pahalı olduğu için bu tarz ucuz gitarlara kötü parça takılıyor.

Ben olsam Schecter SGR C1 ve 2.El Line6 Spider 15 watt alırdım

• Bende de zamanında cort x6 vardı. Dedikleri gibi üstündeki floyd rose tremolodan dolayı akort sorunu vardı. Ben floyd işime yaramadığı için gitarın arkasından floyd köprünün oynadığı yere tahta sıkıştırıp bir nevi sabit köprü yapmıştım. gitarı çalarken aldığım zevki bayağı artırdı çünkü ikide bir akort etmek için uğraşmıyordum. Sende böyle birşey yapabilirsin. Ve ya direk sabit köprülü bir gitar almanı tavsiye ederim.
  • Ben de cort x6 kullanıyorum. Yeni başlayacaksan cort x6 yerine Floyd rose olmayan bir model tercih edebilirsin. Floyd rose nedeniyle akort yapmak zor olabiliyor. Bunun dışında bir sıkıntısını görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Atatürkçüler Birliği
    LG NEXUS 4 KULLANICISI(YDI)
    XPERIA Z5 KULLANICISI

Steam: F Major
    Captain Teemo on duty.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektro gitar tavsiyesi acil
    3 ay önce açıldı
    a
    17 yıl önce açıldı
    Cort G110 nasıl bir gitar ???
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.