Şimdi Ara

Cort X2 Elektro Gitar Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cort X2 ilk elektro gitarımdı. Gitar çalmayı onda öğrendim gerçekten çok sevdiğim bir gitar. Fakat haksız yere borçlanmam dolayısı ile satmak zorunda kaldım. Teller Dean Markley(09-46) tellerdir yeni tel taktım hiç çalmadım o yüzden hala parlaklar. Gitarın tek kusuru kenarını çarptığım için hafif bir boya çatlaması oldu(resimde gösterilmiştir). Elektro gitar süs eşyası olmadığından alacak kişinin bunu dert etmemesi gerekir. Gitarın bütün ayarları yerindedir orjinal fabrika ayarından bile daha iyi hale getirdim oldukça rahat bir şekilde çalabiliyorsunuz. Yine de yollamadan önce son kez gözden geçireceğim. Özellikle sap ayarı kafanızı kurcalayan soru olacaktır. İkinci el gitarların birçoğunda özellikle de ilk alınan düşük fiyatlı gitarlar genelde acemice ve özensiz kullanıldığından ayarları bozuk olmaktadır.O konuda hiçbir derdiniz olmasın.
    Gitar hemen her tarza uyum sağlar gitara yeni başlayan birinin bütün ihtiyaçlarını giderecek standart bir gitardır. Hayatım boyunca saklamayı isterdim ama kısmet böyleymiş yeni alacak arkadaş inşallah özen gösterir iyi bakar tek dileğim o.
    Gitarın sıfır fiyatı 420TL şu an . Ben 300TL istiyorum paraya ihtiyacım olmasa pazarlık yapardım ama mağlesef 300 liradan aşağı düşemem.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.