Şimdi Ara

Cort x1 neden rehabet görmüyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

gitar çalanlara bi sorum var cort x1 gitar almayı düşünüyorum başlangıç için ama forumlarda falan araştırdım millet x2 ye berbat diyo x1 den bahsetmiyolar bile kimse x1 al falan demiyo neden acaba eksi yönleri nedir ?

• X serisinin gitarları fark eder.

Eğer X serisi bi gitar alıcaksan X6'yı tavsiye ederim.Floyd Rose var bu gitarda.Diğerlerinden en büyük farkı bu diye biliyorum.
  • hiç iyi bir gitar değilde ondan...düşük bütcelerde cort x5 alınacak tek gitar bence...hatta 2.elden 2008 yapımı falan bulabilirsen daha iyi olur çünkü x6 nın birebir sabit köprülüsü :)

onun dışında ibanezin grg170dx de fena değildir...daha ucuz gitarlarıda bulabilrsin garip markalardan ama cidden tat vermiyor o modeller..

Shinigami_L

bu arada x6 ile alt modeller arasında çok fark varya...klavyesinden tut verdiği tonlara kadar sağlamlığa kadar...alt modelleri çaldığın zaman gitarın için oyukmuş gibi garip bi ses alıyorsun flody rose tek fark değil..gerçi x6 daki flody rose de ne kadar güvenilir o ayrı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzkrieger -- 20 Temmuz 2009; 16:20:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xperia x1 küçük bir soru (rom)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.