Şimdi Ara

Cort x-6 mı Ibanez GRG170DX mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar sorum baslıktaki gibi iki gitar arasında kaldım cort da köprü berbat diyolar ibanezde bazıları gömer hertürlü bazılarıda yokbe alma diyolar kullann varsa bi yardimcı olsun gözünü sevem :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• artık al bir tane gitar. kemp veya rockson gitar al amfide mega al hiç sorun yaşamazsın mutlu mesut yaşar gidersin...
  • İbanez grg170dx ve ibanez 10 watt amfi kullaniyorum memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

İbanez grg170dx ve ibanez 10 watt amfi kullaniyorum memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alohaa34 -- 17 Nisan 2013; 0:45:31 >
  • Al artık bi gitar

• yardımcı olun yav
  • hiç biri..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iki üründe birbirlerine çok yakındır. Zaten aynı fabrikanın ürünleri. Bu fiyat aralığında ikiside iyi ürünler. Hangisi hoşuna gidiyorsa onu al derim
  • grg170in clean tonu nasıldır bilmiyorum ancak metal için hiç uygun bir gitar değil tonu acayip boğuk çıkıyor. Bir de floyd rose köprü vardı sanırım acayip bir akor kaçması yaratıyor diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LzBlack

grg170in clean tonu nasıldır bilmiyorum ancak metal için hiç uygun bir gitar değil tonu acayip boğuk çıkıyor. Bir de floyd rose köprü vardı sanırım acayip bir akor kaçması yaratıyor diyorlar.

Aynen floyd rose dan cok şikayetciler

• quote:

Orijinalden alıntı: LzBlack

grg170in clean tonu nasıldır bilmiyorum ancak metal için hiç uygun bir gitar değil tonu acayip boğuk çıkıyor. Bir de floyd rose köprü vardı sanırım acayip bir akor kaçması yaratıyor diyorlar.

170DX'de vintage tremolo köprü var. Floyd Rose X6'da.

170DX'in üzerindeki PowerSoundlar pek metal için değil bence de. Yumuşaktan da sertten de tadımlık veriyor, ama klavyesi çok rahat. X6'nın bu köprüsündeki sıkıntının 2008 üretimlerinden sonra çözüldüğü söyleniyor ne kadar doğru bilemeyeceğim.
  • osururken zort gitarda cort
    şaka bi yana hangisi kafana yatiyorsa onu al ama bence x6 bir adim önde.

• quote:

Orijinalden alıntı: .::KraL::.

osururken zort gitarda cort
    şaka bi yana hangisi kafana yatiyorsa onu al ama bence x6 bir adim önde.

hmm teşekkürler sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.