Şimdi Ara

Cort evl k4 veya İbanez grg170dx

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki gitar aradında kaldım ikisyle genelde ne çalınır hangi gruplar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cort evl derdim bundan 1 ay öncesine kadar ama yeni floyd rose laneti ile tanıştım o yüzden bence ibanez idealdir başlangıç için
  • Hiç düşünmeden Cort'u al. Cort'ta Floyd Rose, Ibanez'de tremololu sistem var bildiğim kadarıyla. Ama sert müzik için Cort'un EVL serileri Ibanez'in GRG serilerinden kat kat daha iyidir.

Hani bir karşılaştırma olacaksa Evl K4 mü yoksa Ibanez GRG370 mi gibi olabilir ancak. Çünkü EVL K4 370 serilerinin muadili sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aegnorluinwe -- 7 Mayıs 2014; 18:03:49 >
  • Git eline al.Klavyesi hangisinde rahat gelirse onu al.Yeni baslayacagin icin zaten zorlanirsin bi de klavye zorlamasin seni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Tam emin değilim ama Cort Neck Thru olması lazım, GRG170'de bolt-on. Bu durumda Cort yine avantajlı gibi. Yanlış biliyorsam düzeltin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aegnorluinwe

Tam emin değilim ama Cort Neck Thru olması lazım, GRG170'de bolt-on. Bu durumda Cort yine avantajlı gibi. Yanlış biliyorsam düzeltin.

Ne neck thrusu hocam, o kadar ucuz gitar neck thru olur mu? Olsa olsa set neck olur bence. Bazı modelleri set neck zaten ama Evl k4 bolt on yazıyor yani. Bir de klavye rahatlığında önemli olan sapın kalınlığıdır bence, bolt on, neck thru, set neck olması son perdelere ulaşımda değişiklik gösterir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.