Şimdi Ara

Corsair XMS Twin2X 2x1Gb DDR2 800Mhz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Corsair XMS 2x1Gb DDR2 800Mhz Yaklaşık 1,5 senelik vatan bilgisayar faturalı ve ömür boyu garantilidir.MSI K9A2-CF ile 5-5-5-18 2T sürelerinde 880Mhz olarak çalışmaktadır.Fiyat:60TL > 55TL

Ürünün en ucuz linki:
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/4012
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuks36 -- 10 Mart 2009; 15:58:45 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• nakit ve havale ile fiyatı mavibilg.'da 71TL, vatan'da 70TL iken kimse 10TL fark için 1.5 senelik ürün satın almayı tercih etçeğini sanmıorum. yine de hayırlı satışlar dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaskoo_87

nakit ve havale ile fiyatı mavibilg.'da 71TL, vatan'da 70TL iken kimse 10TL fark için 1.5 senelik ürün satın almayı tercih etçeğini sanmıorum. yine de hayırlı satışlar dilerim.

Ürün hem ömür boyu garantili hemde sorunsuz,arada 10TL fark varken Corsair yerine Kingston alanlar oluyor,üstelik fiyat pazarlıksız diye birşey yazmadım ben?

• bencde fiyatta bi revizyon gerek?
  • Tamam arkadaşlar revizyonda yapıldı

• pm
  • PM cevaplandı satışa devam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OCz Reaper 4X2Gb DDR2 Ram
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum ilanımda sıfır kutusunda corsair 2*2 4gb 800mhz kitin fiyatını ben 95 dedimde hala çok diyolar gerçektende satmak istiyorsan fiyatı öldürcen illa mesela 40tl gibi herkez onu bekliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: @rkadas

Dostum ilanımda sıfır kutusunda corsair 2*2 4gb 800mhz kitin fiyatını ben 95 dedimde hala çok diyolar gerçektende satmak istiyorsan fiyatı öldürcen illa mesela 40tl gibi herkez onu bekliyo

Ben 45TL ye 2*1 Corsair ilanı açtım da alan yok. Tamam benimkiler 675MHz ama bununla çipler aynı.

Yani standart voltajda zaten 800MHz yapıyor.

Gerilimi 2.2V yapınca da 1100MHz yapıyor 5-5-5-15 ile. Daha fazla artırmadım artırsam gidecek zaten.

Bunun dışında kardeş kusura bakma belki yanlış hatırlamışımdır ama sanırım senin ramler yurt dışıydı yani TR de garantisi yok. Vatan da da 110TL

Yani yanlış hatırlamıyorsam arkadaşlar haklı o konuda. Zira ram de garanti her şey. Burada rami OC yaparken yaksan bile çakamıyor servis mecbur yenisini veriyor. Zaten maliyeti onlara çok ucuza geliyor genelde hemen değiştiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 2 Mart 2009; 5:31:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orjinalden alıntı: @rkadas

Dostum ilanımda sıfır kutusunda corsair 2*2 4gb 800mhz kitin fiyatını ben 95 dedimde hala çok diyolar gerçektende satmak istiyorsan fiyatı öldürcen illa mesela 40tl gibi herkez onu bekliyo

Ben 45TL ye 2*1 Corsair ilanı açtım da alan yok. Tamam benimkiler 675MHz ama bununla çipler aynı.

Yani standart voltajda zaten 800MHz yapıyor.

Gerilimi 2.2V yapınca da 1100MHz yapıyor 5-5-5-15 ile. Daha fazla artırmadım artırsam gidecek zaten.

Bunun dışında kardeş kusura bakma belki yanlış hatırlamışımdır ama sanırım senin ramler yurt dışıydı yani TR de garantisi yok. Vatan da da 110TL

Yani yanlış hatırlamıyorsam arkadaşlar haklı o konuda. Zira ram de garanti her şey. Burada rami OC yaparken yaksan bile çakamıyor servis mecbur yenisini veriyor. Zaten maliyeti onlara çok ucuza geliyor genelde hemen değiştiriyorlar.

Ramler vatan bilgisayardan faturalı ve garantili dostum

• aynı seriyi bende kullanıyorum. en son denememde 1100 mhz 4-4-4-5 v 2.2 ile yapmıştım. İşlemci ve ram bölenleri denk gelse idi daha gidecek yeri var gibi. Isınma yok en ufak bir stabilite sorunu yok.saatlerce orthos ile stabil. kaliteli ve en alınabilir ramlerdendir.

Ufuk Hocam hayırlı satışlar.
  • Evet kalite olarak gerçekten üst seviye bir ram kiti bunu ben satıyorum diye söylemiyorum,alacak arkadaşa da hayırlı olur inşallah.Sağolasın IeVeN

quote:

Orjinalden alıntı: IeVeN

aynı seriyi bende kullanıyorum. en son denememde 1100 mhz 4-4-4-5 v 2.2 ile yapmıştım. İşlemci ve ram bölenleri denk gelse idi daha gidecek yeri var gibi. Isınma yok en ufak bir stabilite sorunu yok.saatlerce orthos ile stabil. kaliteli ve en alınabilir ramlerdendir.

Ufuk Hocam hayırlı satışlar.

• hocam pm atmıştım sizde atmışsınız alıyorum ramleri.bende size pm attım ama gitmiyor pm buraya yazayım dedim. hocam mecidiyeköyde buluşamazmıyız. metronun önünde karşıy pek bilmiyorum maslağı bilmiyorumda isterseniz ortak bir noktada buluşabiliriz...cep: 0546871 4074

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 16 Mart 2009; 21:48:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.