Şimdi Ara

Corsair VENGEANCE Kırmızı DDR4-2400Mhz-CL14-8GB Single RAM - 2 Adet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Söz konusu parça, yurt dışında öğrenci değişimi (ERASMUS) ile eğitim öğretimine devam etmekte olan kardeşime sürpriz yapmak için toplamış olduğum sistemin bir parçasıdır. Sıfır ürünler için bir bölüm olmadığından konuyu buraya açmak durumunda kaldım. Satıyor olma sebebim ise kardeşimin bulunduğu yerde sürekli öğrenci olmaya karar vermesidir. Odamın bir köşesinde, toplanmak için bekleyen parçalardan biri olan RAM'in kutusu dahi açılmamış olup, garanti belgeleri ve faturaları mevcuttur. Fatih'te (Çapa) ikamet etmekteyim. İş yerim Maslak-Ayazağa taraflarında kalıyor. (Groupama Sigorta Genel Müdürlük) Belirtmiş olduğum yerlerde yüz yüze olacak şekilde parçanın satışını yapacağım. Parça, internet fiyatının altında olup, az da olsa pazarlık payı mevcuttur. Daha fazla ayrıntı için vermiş olduğum telefon numaramdan beni arayabilir ya da whatsapp aracılığıyla benimle irtibata geçebilirsiniz. Sistemin geri kalan diğer parçaları için komple sistemler bölümündeki ilanıma bakabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/m_118407860/tm.htm

0538 911 90 57 - Ufuk YAVUZ

Corsair VENGEANCE Kırmızı DDR4-2400Mhz-CL14-8GB Single RAM - 2 ADET - 150 TL 1 ADET

Ürünün görseli benim kendi çekimimdir.

Corsair VENGEANCE Kırmızı DDR4-2400Mhz-CL14-8GB Single RAM - 2 Adet

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erogs -- 9 Temmuz 2016; 18:00:26 >

• Fiyat, REVİZE edilmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.