Şimdi Ara

Corsair Rmx 1000W 80+ gold kullanan var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hb da da seasonic gelmiş 1089 tl iyi mi alayım mı ? 6 taksit yapıyor karta ödeme seçeneği bana uygun , satıcısı hepsiburada

daha çok düşer mi beklemeli miyim yoksa almalı mıyım sizce ?

fiyat çok mu ? dolar da artıyor gitgideye

ne yapayım ?

• mob411 kullanıcısına yanıt
    Dolar yükselmeden birini alın artık.
  • Bende var 2 yıldır kullanıyorum memnunum öneririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FDA1336A

Dolar yükselmeden birini alın artık.
    😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saesojic focus plus 850w gold linktekini siparis verdim. Tesekkur ed3rm.

Satici hepsiburada olarak.
    Sinirli stok gozukuyor zaten yakinda bitebilir.

• Tekrar rahatsiz ediyirum , Kesintisiz guc kaynaklari hakkinda bi bilginiz var mi peki ?

Maalesef yok.
  • Jonny amcamız tarafından 10/10 verilen nadir psulardan.
    https://www.jonnyguru.com/blog/2015/10/25/corsair-rm1000x-1000w-power-supply/6/
  • sasuta kullanıcısına yanıt
    Seasonic 850w gold tercih ettm. Fiyat olarak yakindi birbirine aslinda 🤔

• Bende 850w olan var. Hiç sorun yaşamadım. 1000w ise normal kullanıcı için çok gereksiz. Hem yeni Gpu cpu ssd lerin tüketim değerleri düşerken geleceğe yönelik yüksek W gerek yok artık. 750-850 işinizi görür Fx Serisi yada eski Amd serilerinden Crossfire yoksa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yeni focus serileri de gayet iyi güç kaynakları. Arkanıza bakmadan kullanabilirsiniz.

Yukarıdaki bir mesajınızda ups leri sormuşsunuz. Sistem için kullanacaksanız aktif pfc ye sahip psularda tam sinüs dalga verebilen ups ler kullanamlısınız bunuda genellikle online ups ler veriyor. line interaktif olanlar arasında eskiden tam sinüs verebilen yoktu son zamanlarda var mı onu da araştırmak lazım. lineinteraktif olanlar kare dalgayı olabildiğince tam sinüse çevirmeye çalışıyorlar ama başarılı değiller bu konuda.
  • @Cosmos2999 evet bende 750w-850w bişi bakıyordum. Elimdeki 650w ama gold sertifikalı değil bir de uzun zamandır kullanıyorum fx işlemci vardı ryzen yaptım parçalar yenilendi. Psu ya kolay kolay bir şey olmaz ama biraz senesi var diye onuda yenilemek istedim. 750w ile 850w arasında çok bi fiyat farkı yok 120-150 tl birşey oynuyor o nedenle 850w aldım pazartesi günü elimde olur bakalım. :)

@sasuta evet sistem için kullanacağım ve 2 priz olmalı. En çok monitör güncellemeleri, bios güncellemesi filan için istiyorum o anda elektrik kesilmesi kötü olur. Amacım güncelleme esnasında veya pc çalışırken günceleme işleminin tamamlanıp veya yapılan işlemlerin bitirilip düzgün şekilde kapatılması için alacağım ups i. Geçen monitörü güncelledim 10 dk sürdü o işlemde elektrik kesilmesi kötü olur sanırım, servis ile uğraş dur.

"aktif pfc ye sahip psularda tam sinüs dalga verebilen ups ler kullanamlısınız bunuda genellikle online ups ler veriyor."

bi kaç model baktım ama online mi olup olmadığını bilmiyorum. fsp 600va olan vardı vatanda, tunçbilekler mevcut, hepsiburada da Schneider var hiç duymadım belki güzel markadır bilmiyorum. Hangi özelliklerde bakmam gerek onuda bilmiyorum.

600va , 850va , 1000vai 1500va tarzı gidiyor. Birde bunların içinde batarya vb. değişebilecek bir parçası var mı ? yani aldıktan sonra belli senelerde bakım tarzı bir şey görüyor mu ? Alındıktan sonra ömrü nedir ne kadar kullanabilirim ? Nelere dikkat etmem gerek bilmiyorm. Detaylı bir anlatıma da rastlayamadım internette bununla ilgili yada ben bulamadım

Aktif PFC'ye sahip psu lar için en uygunu online ups ler ama line interaktif ups de işini görecektir. Line interaktif ups lerde güç faktörü 0.6, online olanlarda ise 0.9 dur. Bu nedemek, eğer senin sistemin toplamda tam yükte 400w çekiyorsa, lineinteraktifte sana en az 700VA'lik, online olanlarda ise 450VA lik ups lazım olacaktır ama online ups ler genelde 1kwa olarak bulunuyor. Bende hem lineinteraktif hem de online ups var. Lineinteraktif olan APC 1kwa, online olan ise tunçmatik 1kwa. Online ups ler sürekli pilden besleme yaptığı için biraz sesli çalışıyorlar.

Aşağıdaki konuya da bakabilirsin.
    https://forum.donanimhaber.com/sizer-ups-ile-ilgili-her-sey-kesintisiz-guc-kaynagi-ana-konu--7175263

• Urun geldi.

On tarafta bi 4+4pin 1 yazmislar bi 2 yazmislar anlayamadim.

Bide kutuda focus plus yazmiyor ama fatura focus plus yaziyor.

Fotolar asagida , dogru sanirm ama baglamaya firsatim olmadi.

Corsair Rmx 1000W 80+ gold kullanan var mı ?

Corsair Rmx 1000W 80+ gold kullanan var mı ?

• Bu psu daha günceli sanırım. Şu konuda bu güç kaynağının 750w alana sorabilirsin.

https://forum.donanimhaber.com/tr-de-ilk-seasonic-focus-gx-750w-on-incelemesi-guncel--140266077
  • Corsair Rmx 1000W 80+ gold kullanan var mı ?
  • Acip kurdum hocam. Guncel oldugu icin plus yazisi kaldirilmis gx -850 olmuş ama kafa karistiriyor.

Teknobiyotik hepsibhrada gibi yerlerdeki gorsellerde eskiye ait yani guncel olmadigi icin iyice kafa karistiriyor

Eskilerde 7 yil garanti varmis bunda 10 yil garanti var. Ordan da ayrisiyor.

12 pin cpu girisi yaptim. Hatta 4 pin cpu da acikta kaldi 16 pin isteyen bi kart icin bile yeterli olacak ileride ama 8 de yeterli geliyodu calistiriyodu.

Guc kaynagi fani sesli calisiyor. Cooler maater in bile daha sessizdi gerci bayadir kullaniyorum onuda.

Almak isteyen olursa soru sorabilir bu guc kaynagi hakkinda.

650w cooler master 80+ bronze guc kaynaginida satisa cikardim bakalim alan olacak mi ?

Belli bir yüke kadar fanı çalışmıyor zaten. Ama yükteyken Coil whine tarzı ses varsa iade ya da değişim düşünebilirsin. Bazen iyi modellerde de CW olabiliyor.

https://forum.donanimhaber.com/corsair-rm750x-coil-whine-sesi-guc-kaynagi--131350188
  • Ekran kartinda var da guc kaynaklarinda da mi cikiyor artik

Evet, var. Evin elektrik şebekesi bile CW'ye sebep olabiliyor.

https://forum.donanimhaber.com/dh-coil-whine-ana-konu-cw-hakkinda-her-sey-muzdariplerin-ekran-kartlari-cw-listesi--101764906

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 8 Ocak 2020; 13:35:53 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.