Şimdi Ara

Corsair RMA (Ürün Değişimi) Nasıl Açılır? [2023 GÜNCEL] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
28
Favori
23.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende hs80 var dertleri bitmiyor önce ped yırtılması oldu tr garantiye gönderdim yenisini taktılar şimdide firmware güncellemiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • noprektam9113 kullanıcısına yanıt

Ben satmak için istiyordum aslında ama bilmiyorum, astro a40 tr var amfisiz. Hangisi iyiyse ona geçerdim aslında.

Bizim mal 70 dolarlık, o dediğim hayatta olmaz:)

__

Yes you replacement has been scheduled an picked you should be receiving tracking information soon.

Kind Regards,

Victor M

Hadi bakalım.

___

Gümrüğe girdi bugün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcpcpcpc -- 10 Mart 2022; 16:24:23 >
  • Benim de HS35 kulaklığım kırıldı ve bu yolları izlemek istiyorum. Lakin ingilizcem yok ve oturduğum köyde sadece ptt kargo var nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olabilir misiniz lütfen..

• Churchill225 C kullanıcısına yanıt

o zaman mecbur ürünü aldığın tr firmasına göndermen gerekli onlar serviste inceleyip ona göre işlem yaparlar başka türlü zor olur

Merhaba, giderken jet hızıyla giden ürünüm dönüşte kaplumbağa hızıyla geldiği için bugün aldım kargoyu.

Ürün değiştirilmiş ürün olarak geldi, normalde sıfır gelmiyor muydu? Bana mı denk geldi böylesi?

• pcpcpcpc P kullanıcısına yanıt
    Bana direk sıfır ürün yollamışlardı klavyede, dün hs80 kulaklığımında sıfırını yolladılar şuan gümrükte, pazartesi geldiğinde bakarım sıfır mı yenilenmiş mi diye. Benim gördüğüm kadarıyla bazı kişilere yenilenmiş bazı kişilerede sıfır yeni ürün yolluyorlar şansla alakalı sanırsam. Eğer elinizdeki ürün sıfırdan farksız gibi gözüküyorsa bence çokta takmamak lazım, tabi satarken sıfırı kadar değer görmeyebilir orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noprektam9113 -- 18 Mart 2022; 16:56:45 >

Ben satacaktım niye böyle saçma sapan iş yaptılar anlamadım valla

• az önce kargoyu teslim aldım, sıfır yeni ürün yollamışlar, yalnız yine firmware update problemi var :D mecbur düzgün firmware in gelmesini beklicem.

• 2019 da amazon.com dan aldığım mouse için twitterdan dm ile iletişime geçtim. (wireless modda çalışmıyordu)

Twitter da konuştuğum kişi ticket oluşturup, oradan benle iletişime geçti. Bana yeni bir dongle göndermek için adres istedi.

29 Martta gönderdikleri kargo 31 Martta İstanbula gelmiş. Bakalım yurt içinde kaç günde gelecek :)

(Daha önce corsair supporttan ticket açmıştım garanti bitmiş diye ilgilenmemişlerdi)

• quote:

Orijinalden alıntı: -YLCN

2019 da amazon.com dan aldığım mouse için twitterdan dm ile iletişime geçtim. (wireless modda çalışmıyordu)

Twitter da konuştuğum kişi ticket oluşturup, oradan benle iletişime geçti. Bana yeni bir dongle göndermek için adres istedi.

29 Martta gönderdikleri kargo 31 Martta İstanbula gelmiş. Bakalım yurt içinde kaç günde gelecek :)

(Daha önce corsair supporttan ticket açmıştım garanti bitmiş diye ilgilenmemişlerdi)

Merhaba Twitter kiminle iletişime geçtiniz urunuz geldimi bende corsair dark rgb mouse var değiştirebilir serçe parmağınızı koyduğumuz parça kutudan çatlamış olarak çıktı o parçayı ayrı gonderiliyormu onu soracaktım Corsair RMA (Ürün Değişimi) Nasıl Açılır? [2023 GÜNCEL] Corsair RMA (Ürün Değişimi) Nasıl Açılır? [2023 GÜNCEL] Corsair RMA (Ürün Değişimi) Nasıl Açılır? [2023 GÜNCEL]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 4 Nisan 2022; 5:51:5 >

• Bilgisayar Teknisyeni kullanıcısına yanıt
    Dongle bugün geldi. Ama mouse kablosuza geçince kendini kapatıyor işe yaramadı.

twitter.com
    CORSAIR Support (@CorsairSupport) | Twitter
    https://twitter.com/corsairsupport?s=21&t=Yrw_IrkGNZxm38A5Sls_Ug

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Dongle bugün geldi. Ama mouse kablosuza geçince kendini kapatıyor işe yaramadı.

https://twitter.com/corsairsupport?s=21&t=Yrw_IrkGNZxm38A5Sls_Ug
    Anladım mouse sıkıntı olmasın hocam hangi model sizdeki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 4 Nisan 2022; 15:56:14 >
    Kablolu kullanıyorum hocam. Gittiği yere kadar gitsin değiştircem artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 4 Nisan 2022; 15:59:14 >
  • quote:

Kablolu kullanıyorum hocam. Gittiği yere kadar gitsin değiştircem artık :)
    Hangi modeldi

Dark core rgb

• -YLCN kullanıcısına yanıt
    Bendekinin aynisi o zaman gerçi ben alalı 2 hafta oldu olmadı sizde o serçe parmağınızı koyduğumuz parça duruyormu kullaniyormusunuz kullanmiyorsaniz ben satın alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 4 Nisan 2022; 16:2:34 >
    Yok kullanmıyorum hocam. Ama o parça yanımda değil.

• quote:

Yok kullanmıyorum hocam. Ama o parça yanımda değil.
    Parça için koca mouse göndermeyim dedim 😁

rma açıp parçayı gösterin yenisini gönderirler mouse u göndermenize gerek kalmaz, nasıl rma açılcağı konuda detaylıca mevcut

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.