Şimdi Ara

Corsair Obsidian 800D Sıvı soğutma..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
4.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, odun kasa macerasından sonra bukadar özen gösterdiğim ilk sistemimi sizinle paylaşmak istedim.
    Kablo toplama uyguladığım 800D de daha öncesinde CM 412S cpu cooler kullanıyordum,ancak artık sıvı soğutmaya geçtik hayırlısıyla...
    Şimdiki planda ise bir aydnlatma ve fanları değiştirmek var ,zamanla artık

Başlıca sistem şu şekilde;

Kasa Obsidian 800D
    Board : ASUS Maximus IV Extreme
    CPU :i7 2600

Kullanılan Sıvı Soğutma;
    Cpu Blok: Supreme HF cu
    Radyator : Alphacool NexXxos Xtreme III Radiator Rev.2
    Hortum: KPC Fkex ve BIÇAKÇILAR 1/2"
    Pompa: Thermaltake P500
    5x25 Su kabı
    3x12Cm xigmatek Turuncu Yaprak Radyatör fanları.
    14cm xigmatek Egzos fan
    UV Red Sıvı

Kasa içi aydınlatma yapmayı düşünüyorum.
    Daha ayrıntılı görseller eklenecek

Görsellerin devamı da gelecek, ilginize teşekürler

[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BODYGUARDS -- 19 Temmuz 2012; 14:51:46 >

• dostum daha detaylı resim koysaydınya sıvı soğutmada sadece 2 hortum gözüküyo
  • resim kalitesi güzel hortumlar uv katot altında çok hoş duracaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: deuhcb

dostum daha detaylı resim koysaydınya sıvı soğutmada sadece 2 hortum gözüküyo

şimdilik bu aşamada, fotorafların fazlası zarar, bereketi kaçmasın

he bide öndeki sıvı kabına rog logosu düşünüyorum, sanki daha tamamlayıcı olacaktır.

• ön tarafa logo güzel olabilir bu arada rog nedir hocam affınıza sığınıyorum :) ama hortumlar çok mükemmel duruyor kasa içinde uv ışık varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFLORD

ön tarafa logo güzel olabilir bu arada rog nedir hocam affınıza sığınıyorum :) ama hortumlar çok mükemmel duruyor kasa içinde uv ışık varmı

rebuplic of gamers
  • quote:

Orijinalden alıntı: meposion

quote:

ön tarafa logo güzel olabilir bu arada rog nedir hocam affınıza sığınıyorum :) ama hortumlar çok mükemmel duruyor kasa içinde uv ışık varmı

rebuplic of gamers

tamam kardeş saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsair H100 V2 Sıvı Soğutucu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skreyper

quote:

Orijinalden alıntı: meposion

quote:

rebuplic of gamers

tamam kardeş saol

Alıntıları Göster
    quote:

tamam kardeş saol

Rica ederim.

• quote:

ASUS ROG (Republic of Gamers – Oyuncular Cumhuriyeti) üst düzey profesyonel kullanıcıların ihtiyaçlarını tamamen karşılayacak seri olarak adlandırılabilir.

UV Henüz yok, renkli neon mu,uv katot mu diye düşünüyorum şimdilik
    yakın zamanda o da olacak inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BODYGUARDS

quote:

ASUS ROG (Republic of Gamers – Oyuncular Cumhuriyeti) üst düzey profesyonel kullanıcıların ihtiyaçlarını tamamen karşılayacak seri olarak adlandırılabilir.

Bendeki Asus P8H67 bu sınıfa girmiyor demi

• quote:

quote:

quote:

Bendeki Asus P8H67 bu sınıfa girmiyor demi

Malesef girmiyor, zaten bu sınıfa giren kartların kutusunda,üstünde,sağında solunda, bios logosunda cartında curtunda bu "ROG" yazı yada logosunu görebilirsin.

• gayet güzel duruyor
  • muhteşem bir sistem ve işcilik çıkarmışsın ellerine saglık corsair d 800 e tam yakışan bir sistem olmuş,fakat o ekran kartı kasada görüntü kirliliği yaratmış.kırmızı ve siyah dan oluşan ekran kartı kullanırsan görüntünün daha muhteşem olacağını sanıyorum,hortumlar anakartla ve kasa içersinde tam bir bütün oluşturmuş,ışık seçimini tamamen uv yapar ve birazda üst kısıma beyaz şerit led le ışıklandırma yaptınmı geç karşısına stresini at,forumda djemo31 nickli arkadaşdan uv ışık ve beyaz şerit led ihtiyaçlarını karşılaya bilirsin ellerine sağlık güzel bir mod ve tasarımgenel olarak su sogutmayı kurup geçiyorlar ama siz renk uyumu ve işcilikde baya zahmete katlanmışsınız tebrikler

• O ekren kartı bu sisteme hakaret olmuş.Eline sağlık güzel iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACKMONK

muhteşem bir sistem ve işcilik çıkarmışsın ellerine saglık corsair d 800 e tam yakışan bir sistem olmuş,fakat o ekran kartı kasada görüntü kirliliği yaratmış.kırmızı ve siyah dan oluşan ekran kartı kullanırsan görüntünün daha muhteşem olacağını sanıyorum,hortumlar anakartla ve kasa içersinde tam bir bütün oluşturmuş,ışık seçimini tamamen uv yapar ve birazda üst kısıma beyaz şerit led le ışıklandırma yaptınmı geç karşısına stresini at,forumda djemo31 nickli arkadaşdan uv ışık ve beyaz şerit led ihtiyaçlarını karşılaya bilirsin ellerine sağlık güzel bir mod ve tasarımgenel olarak su sogutmayı kurup geçiyorlar ama siz renk uyumu ve işcilikde baya zahmete katlanmışsınız tebrikler

Cok tesekurler,vala vatanda 14 lira red neonlar, birde ekran karti gozume batiyorda ,o da hallolur artik zamanla. On planda bi neon var ,:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BODYGUARDS -- 19 Temmuz 2012; 14:55:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yalnız kurulum türk usulü olmuş ben de bilgisayarı toplarken demiştim tüm odaya neden dağıldı bu parçalar diye yalnız değilmişim. Bu arada gerçekten güzel görünüyor.
  • Gerçekten çok çekici görünüyor çok beğendim ama mümkünse kasayı monitörün yanına koyma çok demode geliyor gözüme
  • quote:

Orijinalden alıntı: K120

yalnız kurulum türk usulü olmuş ben de bilgisayarı toplarken demiştim tüm odaya neden dağıldı bu parçalar diye yalnız değilmişim. Bu arada gerçekten güzel görünüyor.

e ister istemez öyle oluyor,sonra topladığın sürece problem yok

quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Gerçekten çok çekici görünüyor çok beğendim ama mümkünse kasayı monitörün yanına koyma çok demode geliyor gözüme

Masanın altına koysam da izleyemiyoz altlarda kalıyo gidiyor, onadsa bi çözüm bulcaz da odayı yeniden planlamak lazım

• aferim akıllı çocuksun güzel çalışma olmuş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K120

yalnız kurulum türk usulü olmuş ben de bilgisayarı toplarken demiştim tüm odaya neden dağıldı bu parçalar diye yalnız değilmişim. Bu arada gerçekten güzel görünüyor.

e ister istemez öyle oluyor,sonra topladığın sürece problem yok

quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Gerçekten çok çekici görünüyor çok beğendim ama mümkünse kasayı monitörün yanına koyma çok demode geliyor gözüme

Masanın altına koysam da izleyemiyoz altlarda kalıyo gidiyor, onadsa bi çözüm bulcaz da odayı yeniden planlamak lazım

Oda doğru ya öyle bir güzellik masanın altına atılmazki

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.