Şimdi Ara

Corsair MM300 Extended Mousepad - 49TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orjinal olma ihtimali var mı acaba? Ürün başlığı mı hatalı.

urun.n11.com
    Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11.com
    https://urun.n11.com/mouse-pad/corsair-mm300-extended-mousepad-ch-9000108-ww-P311897931

• Güzelmiş alınabilir mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinal değil, sondaki fotoğrafta desenden belli oluyor başka bir ürün olduğu.
  • Satıcının dükkanında bisürü markasız ürün var ve tanımadıgımız. Nasıl güvenebilirsin ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosedur-

Satıcının dükkanında bisürü markasız ürün var ve tanımadıgımız. Nasıl güvenebilirsin ki
    Onları görünce orjinal olmadığı belli oldu. Ama ürün adını bu şekilde yazmak alenen sahtekarlığa giriyor.
  • ben buradan dünya haritalı olanı almıştım baya iyi.
    urun.n11.com
    Mousepad Kaymaz Oyuncu Gaming Mouseped - n11.com
    https://urun.n11.com/mouse-pad/mousepad-kaymaz-oyuncu-gaming-mouseped-P166608931

• zaten baslık altında 90x40cm diyor orjinali 93x30cm. Altta özelliklerde de 70x30 diyor :D Hangisi doğru :D 15 TL lik çakma mousepad lerden büyük ihtimalle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Orijinal değil, sondaki fotoğrafta desenden belli oluyor başka bir ürün olduğu.
    Son fotoğraftaki desende ne var bahsettiğinizi anlamadım. Ben kullanıyorum bu ürünü iki senedir. Görüntülerin bulunması zor değil zaten.

Öneririm ama satıcı bana da tırt geldi ama günahını anlamayalım çok incelemedim. (Kendiminkini amazondan aldıydım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    Belli ki satıcı burayı görmüş, kaldırmış son resmi. Resimdeki ürünün sağ tarafındaki koyu kısımlar simsiyahtı, orijinal üründe oraların üzerinde de desenler var.

Ben de 2 sene önce Amazon'dan almıştım, sorunsuz biçimde kullanıyorum halen. Tek sıkıntım fare sağ taraftaki desen aralarındaki parlak kısımlara gelince hassasiyeti gidiyor, çok saçma bir sorun ama özellikle oyun oynarken sorun olabiliyor, elimdeki fare G502, muhtemelen ondaki sensörle alakalı bir durum var.
  • Aynı ölçülerde bu mevcut, fiyatı da iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GLaDiaC -- 8 Ocak 2019; 9:21:45 >

• Daha uygun fiyatlar var.

• Orijinali ile çakması arasında aman aman farklar var mıdır bu mousepadler arasında?
  • sacmAdam kullanıcısına yanıt
    Ben denemek için bu ürün değil ama başka desenli almıştım. Çok fazla plastik kokusu oluyor ve geçmiyor direk çöpe attım. Kokusuzunu bulabilirseniz kullanılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacmAdam

Orijinali ile çakması arasında aman aman farklar var mıdır bu mousepadler arasında?
    Evde orijinal Razer Extended kullanıyorum ve hiç bir sorun yok. İş yerine çakmasından aldım, sürekli hapşırıyorum. Başta çözemedim olayı, sonradan bu ürünü aldığım aklıma geldi ve çöpe attım. Hapşırmalarım anında kesildi. Artık nasıl bir maddeden yapıyorlarsa bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.