Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Corsair iCUE H100i Elite Capellix 240MM Satın Al 31 Ocak 2023 10:46 1 1 Corsair iCUE H100i Elite Capellix 240MM 5 Eylül 2021 tarihinde Amazon.com.tr üzerinden satın aldım. Ekran kartım ile İCue yazılımı çakışma yaptığı için yeni bir sıvı soğutma alıp bunu satmak durumda kaldım. Sistemimde reset sorununa neden oluyor malesef. Kutu ve kutu içeriği eksiksiz durumdadır. AMD kullandığım için Intel aparatlarını hiç açmadım bile. Tertemiz ve kusursuz durumda. Alıcı isterse detaylıca fotoğraf gönderirim üründen.Fiyat: 1750 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık - 2 Adet Corsair LL120 ASUS ROG CLAYMORE II WIRELESS LOGİTECH G PRO X SUPERLIGHT Samsung Odyssey G7 28” 4K 1ms 144Hz