Şimdi Ara

Corsair Hydro H50 135 TL KUTULU FATURALI ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar Apple a geçtiğim için su soğutmamı satıyorum.geçen ay dijital trend den alındı,faturası kutusu tüm apartları kutu içeriği ile gönderilecektir.Ankara içi elden teslim edebilirim,diğer tüm şehirlere ücretsiz mng kargo ile yollayabilirim.fiyatı 135TL,takas düşünmüyorum.Alacak arkadaşımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

ürün bu linkten görülebilir http://www.dijitaltrend.com/index.php?main_page=product_info&products_id=1580&zenid=4b5244c94a52ac3e2b605e595b4d73e4
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsmcodeman -- 9 Nisan 2010; 14:59:20 >

• hocam bu urunu 4 gozle bekliyordum.mayıs ayı başında stoklarda olucak.bimeks tede satılıyordu 154 ytl ye.dijitaltirend deki adamla ilede gorustum 174 ytl ye mayıs basında satılcak.hocam hatırı satılır bi indirim yaparsanız alırım.ama yok diyorsanız yolunuz acık olsun mayıs başında urun tekrar stoklarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsPraNo -- 9 Nisan 2010; 15:04:08 >
  • takas düşünmüyorum demişsin ama istersen bi bak işine yararsahttp://forum.donanimhaber.com/m_37421639/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37421639

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsPraNo -- 9 Nisan 2010; 15:08:01 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.