Şimdi Ara

----CORSAİR H80İ SU AKMA SESİ----

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistemi aşağıdaki Everest kasaya monte ettim.Radyatör egzos fan bölümüne zar zor sığdı.Borular kopacak gibiydi.Bende radyatörü ilk fanı sonra taktım.Bir nevi pompa ile radyatör uzaklığı arttı.Sorun olmaz diye düşünüyordum.Şuan bu yazıyı yazarken dahi sanki diğer bileşenlere su dökülme sesi geliyor.Bir kaçak bulamadım.Gerçi detaylı bakamadım.Bu suyun sisteme zararı var mı?(Çoğu sıvılar[özel]sistem bileşenlerine zarar vermiyor diye biliyorum ama emin değilim bildiğimden.)
    Ürünü yazın almıştım.Vatan faturalı ve garantili.Gidip vatana iade mi etsem?

KASA BU;

BUDA BENİM SİSTEM;

Yardım eden herkese şimdiden TEŞEKKÜR EDİYORUM.

• Ayni sesin uzay montajda da gelmedigine emin misin ? Kontrol et bakalim kacak vs mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hayatım boyunca ilk defa bu sesi duydum şuan yok ama..
    Sorunsuz ve çok memnun kaldığım bir soğutucu idi.
  • İçinde hava olduğu için başta filan doğal olarak ses gelir ilk çalışırken ama hava pompanın orada takıldığında da geliyor bu ses. Sistem çalışırken sistemi hakaret ettir öne arkaya doğru filan indir kaldır hava yer değiştirsin.

Bu arada sistem everste toplanan en iyi build dir net.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Ya hocam bozuk diyip vatana götürsem corsair zaten birebir değişim yapıyor.Belki kupon verirler h100i alırım.İlk defa duydum sesi.Şırıl şırıl su sesi geldi.

Bence de bundan iyisi yoktur
    Güç kaynağını bile zor taktım.Kasanın yarısını kapladı.
    Daha iyi bir kasa(corsair 750d) alana kadar benim en iyi kasam bu

Güç kaynağı altta,sıvı soğutma desteği ama zorla(gerçi cooler master sıvı soğutmaların radyatörleri ve kabloları daha küçük olduğu için zorlanmadan takılacaktır diye düşünüyorum.Kablo geçirme kanalları var.Yan kapakta iki adet 12 cm fan takabiliyoruz.Öne de bir adet 12cm.Tek yukarda yok.Fiyatına göre çok iyi oyuncu kasası :)
    Sıvı soğutma desteği var aha da kanıtlı

• Selamlar,

Söylendiği gibi kasayı hafif şekilde kenarlara eğerek havanın çıkmasını sağlayabilirsiniz.
  • tech guru kullanıcısına yanıt
    Hava ne gibi sıkıntılar yapar?
    Birde bu hava nerden içine kaçtı :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıvı Soğutma Fan Titremesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Hava ne gibi sıkıntılar yapar?
    Birde bu hava nerden içine kaçtı :D

Sıcaklığa etkisi olmaz öyle çok hava kalmadıktan sonra .Zaten anlarsın sıcaklıklardan ama bu hazır kitlerin hepsinde olan durum. Dolum yaparken hava kalıyor mutlaka. Mantıken çok zor hava kalmadan dolum yapmak.Mesela customda bir rezervuar koyuyoruz ve onda biraz boşluk olur tam dolu olmaz içerdeki hava rezervuara gitti mi sistemdeki hava gitmiş olur
    İade için haftasonu vatana götürmeyi düşünüyorum.Kupon verirlerse ne alayım?
    H100i,H110 ve bu fiyattaki diğer soğutucular?
    Corsair 750D almayı düşünüyorum.Koca kasada 12cm lik radyatör komik olur.Kupon verirlerse upgrade edeyim diyorum :)
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    Hava diyoruz ancak çok çok ufak hacimde. Bu şekilde sallarsanız pompadan kurtulur ve ses yapmayacağı noktalara ilerler. 750D için güncelleme yapmak istiyorsanız H110 daha iyi bir seçim olur.
    yani hocam su sogutmalı bir sisteme o kasa olmaz h100i alabilirsin
  • Haftasonu söküp vatana götüreyim bakalım ne olacak?
    -Ürünün sıfırını mı gönderecekler?
    -Tamir?
    -Kupon?

:)
  • Hava olayı için geçeceksen boşuna sökmüş olursun soğutucuyu .Çünkü hepsinde var. H100i alırsan zaten performans farkını hissetmezsin bile. H110 filan anca geçilir.
    O bahanesi olur.Bir kaç bahane daha uydururum :)
    750D içinde H80İ küçük kalır sırıtır diye düşünüyorum.

Radyatör tozlanıyor haliyle.Bu kısmını su ile yıkayabilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 31 Mart 2014; 22:27:56 >
    Bekledigim incelemeydi çok teşekkür ederim hemen yazıyı okuyorum.

Yukarıda söyledikleri gibi havasını alabilirsin, hazır su soğutmalarda olabilecek birşey olduğunu yukarıda yazmışlar zaten. Bozuk olmayan ürünü neden değiştirmeye çalışıyorsun ki ? H80i güzel bir soğutucu kendine güzel bir kasa alıp kullanmanı tavsiye ederim.
  • Vatan'dan aldıysan işin var :) 20 iş günü bekletirler seni boş yere. Gider gelir bir de sorun yok derler.

Yukarda denilenleri yap bakalım sen önce bir.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Geçen hd7770 iade ettim sorunsuz kartı, 1 haftada kupon verdiler :)Alalıda bayaa olmuştu.

• Hocam bu radyatör tozlanıyor haliyle.su ile yıkasam sorun olurmu?

• Vektron'a gönderirlerse Vektron bekletebilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.