Şimdi Ara

Corsair h115i temp arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bir senedir kullandığım h115i soğutucum dün corsair link programda h115i temp 100 derece gösterdiğinden fanlar yüksek hızda çalışmakta program üzerinden fanlar kontrol edilemiyor ve ısı seviyeleride düşük bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler..


    Corsair h115i temp arızası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupernicK -- 14 Eylül 2017; 17:35:56 >



  • Eğer bu işlemci sıcaklığı boşta ki sıcaklık ise bence biraz fazla. Resimde %41 yüke girmiş, arka planda neyin çalışıp çalışmadığına bir bakın.



    100c evet anormal bir değer, siz bu konu da Corsair'a yazdınız mı ? Ben alalı çok uzun süre olmadı fakat tümü ile fan kontrolü yapabiliyorum.



    Bu arada BIOS'ta tüm fanlar tam kapasite dönsün şeklinde ayarlamıştım, siz de o şekilde ayarlayıp bir denermisiniz. Tekrar yazın buradan haberleşelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arka planı kontrol ettim bir sıkıntı yok H115i radyatör kısmını söktüğüm haldede temp 100 dereceyi göstermekte bunun cpu ile bir alakası bundan dolayı fan+pompa tam devir çalışıyor sensör arızalı olabilir
  • Benzer bir arıza benim 7 senelik Corsair Force 3 120gb SSD diskimde de var. Ta o zaman hardware monitör'de 128C gösteriyordu sıcaklığı halen de öyle. Acaba firmware ile düzelirmi falan diyordum sonra dedim durduk yerde diski elimize almayalım, vazgeçtim sonra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.