Şimdi Ara

Corsair H100i V2 satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Afyonkarahisar İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yaklaşık 2 ay önce satın almış oldugum Corsair H100i V2 sıvı soğutmayı satma kararı aldım. Satma sebebime gelince sistemi komple satıyorum. Faturalı ve garanti belgesi mecvut 2 aylık kutusu herşeyi var. Şuan işyerinde olduğum için resim yok isterseniz atarım. Alan arkadasıma hayırlı olması dıleğiyle ayrıca su olur mu gıbısınden demeyın. 375 Tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bellammy07 -- 12 Eylül 2016; 19:36:33 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güvenilir satıcı. Hayırlı satışlar :)
  • Arkadasim baslikta H100iGtx yazmışsın iceriginde H100i v2 yazıyor. Profilinin gecmisindede sivi sogutucu ile ilgili problemlerden dolayi konu başlatmışsın. Dukkaninda hicbir referansin olmamasina karsin diger konuda sana yorum yapan sahis burda sana guvenilir satici yazip gulmus bu ne yaman celiskidir anlamadim. Simdi tum bunlara guvenerek nasil alayim ben bu urunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasustoni -- 12 Eylül 2016; 13:00:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pegasustoni kullanıcısına yanıt
    1- Başlık konusunda yanlıs yazılmıs Urun Corsair H100i V2
    2- Ürünü yaklasık 1 hafta kullandım akabınde anakartım arızalandı ve servıse gonderdım daha sonra anakart geldı gelmesıne ama bu seferde benım calısan sıvı sogutucuyu gormuyor. Tekrar anakartı servıse gondermem gerekıyor.
    3- Referans aramaya ne luzum var gıt sıfırını alıp keyfınıze bakabılırsınız ..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.