Şimdi Ara

Corsair H100 İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: apollonx

Çok faydalı bir inceleme olmuş, elinize sağlık Şahsen hala kafam karışık yurt dışından Phanteks'mi sipariş versem yoksa h100i 'yi mi beklesem diye

H100i beklenebilir birazda size kalmış o durum ama performans tahmini 3 derece civarı daha iyiye gider diye düşünüyorum ve pompa olayı tamamen çözülecektir.Benim Phantek alma sebebim görüntüsü içindi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Eline sağlık çok güzel olmuş. Baya detaylı olmuş konu. O ultra120 kaç yıllık soğutucu birde diğerlerinin yanında ufak tefek bir şey gibi duruyor ama iyi iş çıkarmış. İşlemci soğutucularını çok abarttığımız ortaya çıkmış ultra120 bu değerleri verirken diğerleri sırf görsellik yapmış

Ultra 120'nin muadili olarak bir de Venomous X var. İkisi de tek kule olmasına rağmen iki kule soğutucularla aynı performansı sergiliyor ve fiyatı da yarı yarıya neredeyse.

@OneTreeHill:
    Eline sağlık; harika bir konu olmuş.
    Venomous X için de Ultra 120'nin muadili olduğunu belirtirsen iyi olur bence.

• İkinci mesaj editlenmiştir , Thermalright Macho HR02 sonuçları eklenmiştir.
  • quote:

OneTreeHill

Emre hocam overclock.net sitesinde tartışılmıştı push-pull olayı. Fanın konumlanma durumuna göre farklı görüşler hakim idi.

En son şu yönde kabul gören bir post okumuştum.

Pull : Fan pulls air out of cooler.

Push : Fan pushes air into cooler.

Sanırım en doğru tanım bu değil mi? Bunu radyatörler içinde düşünebiliriz sanırım.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LetsJoker -- 11 Kasım 2012; 13:07:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeliilkerr

quote:

OneTreeHill

Emre hocam overclock.net sitesinde tartışılmıştı push-pull olayı. Fanın konumlanma durumuna göre farklı görüşler hakim idi.

Sanırım en doğru tanım bu değil mi? Bunu radyatörler içinde düşünebiliriz sanırım.

Senin cevabı şimdi farkettim biraz geç cevap olacak ama

Mantıken ve teorik olarak dedigin dogru dışarıdan havayı alırsa sonuçlar daha iyi olacaktır fakat bu seferde kasanın içi daha çok ısınacak.Duruma göre hangisi iyi tartışılır öbür bileşenlerin sıcaklıgına bakarak fakat dışarıdan hava alırsa daha iyi sonuçlar elde edecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

quote:

Orijinalden alıntı: egeliilkerr

quote:

OneTreeHill

Senin cevabı şimdi farkettim biraz geç cevap olacak ama

Mantıken ve teorik olarak dedigin dogru dışarıdan havayı alırsa sonuçlar daha iyi olacaktır fakat bu seferde kasanın içi daha çok ısınacak.Duruma göre hangisi iyi tartışılır öbür bileşenlerin sıcaklıgına bakarak fakat dışarıdan hava alırsa daha iyi sonuçlar elde edecektir.

Problem değil. Cevabın için teşekkür ederim.

• Konuyu yeni gordum guzel olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.