Şimdi Ara

Corsair H100 + Akasa Viper fan dual

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 15 günlük Corsair H100 sıvı soğutmayı kendi orjinal fanları artı 2 adet Akasa Vper fan + Akasa Pwm 5 li fan çoklayıcıyla birlikte satıyorum.
    Full kutulu eksen faturalı garantilidir. Önceki ses sorunu yaptığı için değiştirmiştim yenisi 15 gün önce geldi bir hafta falan kullandım sorunsuz fakat sistemimi sattığım için bunuda satıyorum.
    Sıfırı 300+35+35+15= 385 TL dir.
    300 e veriyorum başka ürünlerimde var. Ölü fiyatlar istemeyin sıfırdan farksız ürün için gayet makul fanlarda 1 aylıktır aynı şekilde kutuları dahi duruyor.

Yanında bir adette 14 cm viper fanla birlikte 270e veriyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir_recep -- 5 Mart 2012; 21:28:55 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ürünün sıfırı 288 TL bari fanlar yanında hediye deseydiniz ilan daha çok ilgi çekerdi. Tek sıvı soğutma için yukarda girmiş olduğunuz 300TL + .... + ... + diye giden ücretler değerleride yüksek zaten akasa viper 14-12 cm fanın sıfırı 30 TL . İkinci el ürün satışında bir cazibe yaratacaksınız ki bir anlamı olsun (her ne kadar sıfır gibi ürün olsada alcak kişi için mutlaka bir bahanedir nerden bileyim senin nasıl kullandığını mantığı).

Güzel ürün fakat fiyatı gözden geçirmenizde sizin açınızdan fayda olduğunu düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: voodoo666

Ürünün sıfırı 288 TL bari fanlar yanında hediye deseydiniz ilan daha çok ilgi çekerdi. Tek sıvı soğutma için yukarda girmiş olduğunuz 300TL + .... + ... + diye giden ücretler değerleride yüksek zaten akasa viper 14-12 cm fanın sıfırı 30 TL . İkinci el ürün satışında bir cazibe yaratacaksınız ki bir anlamı olsun (her ne kadar sıfır gibi ürün olsada alcak kişi için mutlaka bir bahanedir nerden bileyim senin nasıl kullandığını mantığı).

Güzel ürün fakat fiyatı gözden geçirmenizde sizin açınızdan fayda olduğunu düşünüyorum.

Eyw değerli yorumun için hepsini 260a veriyorum iyimi bu.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.