Şimdi Ara

Corsair Graphite 600T usb 2.0'ı usb 3.0'a çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz bu kasa biraz eski olduğundan önde sadece usb 2.0 portu var bunları orjinal gözükecek şekilde 3.0 ile değiştirme şansımız var mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Corsair tarafından çıkartılmış USB 3.0 ön panel sürümü yok. 800D için USB 3.0 sürüm panel vardı mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 10 Mayıs 2014; 19:03:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Corsair tarafından çıkartılmış USB 3.0 ön panel sürümü yok. 800D için USB 3.0 sürüm panel vardı mesela.

Hayallerimin kasası yalan olacak sırf bunun yüzünden gerçi bende de thermaltake soprano var ama değişiklik istiyordum bu hiç iyi olmadı.

Bilgilendirme için teşekkürler

• mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    760T versiyonu geliyor yakında. O da çok şık bir kasa, ben olsam 600 yerine 760 seçerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

760T versiyonu geliyor yakında. O da çok şık bir kasa, ben olsam 600 yerine 760 seçerdim.

Baktım da 600t'nin çok sportif bir duruşu var neyse bakacağız artık çaresine

• Olsa iyi olurdu da , ben bulamadım. Yanlız bir tane usb 3.0 portu var zaten. Onu uygun bir adaptörle kasa içindeki usb girişine bağlayabiliyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.