Şimdi Ara

CORSAİR GRAPHİTE 600T ALINACAK [GÜMÜŞ] MÜ ? [BEYAZ] MI ?.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • karar veremedim güümüş rengimi beyaz renginimi ?.

gümüş çok hoşuma gitti açıkcası bugün de siyah olan modelini vatanbilgisayar dan 20 30 dakika inceledim kasa iç kısımı çok güzel.thermaltake level 10 gt siyahla karşılaştırdım en olarak graphite thermaltake level 10 gtden biraz daha uzun gibi geldi.kasa içi boşluklar çok güzel.

en ucuz şuan eksenbilgisayar da var 399 tl kargo dahil nakit alımla 400.30 tl

• Beyaz rengi daha hoş gözüküyor.
  • beyaz rengi hem fark yaratıyo hemde daha hoş gri kasa herkesde var casper vb gri kasa kullanıyo
  • beyaz çok çabuk çizilebilir çizikte alttaki astarı gösterir gümüşte en azından böyle bir şey olmaz.ömürlük olarak alıyorum kasayı.ne kadar sistem değişirsem değişiyim bu kasayı değiştirmiyeceğim.

gri beyaz gibi ben burdayım dedirttirmez,ama ben samimi birşey istiyorum sonuçta sürekli bu kasa kullanılıcak.beyaza mavi fanlar kombin edebilirim güzel gözükür oarası ayrı ama griyede mavi ledli fanla takıcam ilerleyen dönemlerde h100i alıcam.

eksenbilgisayar mecidiyeköyde ki websatışın telefonuna çıkan hanfendinin işgüzarlığı olmasa belki bugün gidip alıcaktım kasayı, kendisi mecidiyeköyde olmadığını kadıköyde olduğunu söyledi.tekrar kadıköy arayınca mecidiyeköyde bir tek var dedi.hayırlısı buymuş demek ki.
  • Beyaz daha hoş duruyo
  • Gümüş. Beyazı 600t çıktığından beri yıllardır var hem gümüş ışığın konumuna göre en azından hafif bi parlayacak beyaz düz tırtıklıymış gibi duruyor.
  • Tamamen sizin kararınız, böyle konularda bence foruma sormayınız (eğer seçici, kafaya takan bir insansanız).İki ayrı kasa olsa o başka bir konuydu.

Dediğim gibi içinize sineni, zevkinize ve gözünüze hoş geleni alın. Sonradan, birisine uydum diye pişmanda olmazsınız, kendi kararınız olmuş olur.Arkadaşlar zaten birkaç artı ve eksi özellik belirtmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 12 Ağustos 2013; 20:04:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gümüş güzel bir seçenek olur mu acaba kafamı kurcalıyor çok
  • Siz kullanacaksınız, zevk de sizin sonuçta. Model sorsanız anlarım da, hangi renk gibi bir soru sorulmaz ki.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    ne bileyim hocam çok kararsız kaldım.ama gümüş siparişi vericem sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Ç.

ne bileyim hocam çok kararsız kaldım.ama gümüş siparişi vericem sanırım

yakında bir büyük mağaza varsa almadan önce görmeni tavsiye ederim.
  • kasa konusunda sıkıntım yok renk konusunda sıkıntım var yakında da yok mağaza bunu satan
  • Selamlar,

Beyaz renk, odadaki her bileşenle uyum sağlamayabilir. Bence bu bakımdan gümüş renk daha önde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.