Şimdi Ara

Corsair Force LS 120GB İncelemem >>Yeni Sonuçlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
2
Favori
15.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Selamlar,

Diğer test programlarını denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_R6

corsairde böyle dostum yazma hızları düşük ben corsair gs serisi kullanıyorum 550 mb yazma hızı olması lazım ama 170 i anca görüyor sata 3(6gbsn) olmasına rağmen anakartım.samsung alacaksın ssd yi ki yazdıgı değeri göstersin benchmarkta.

Benim bildiğim hiç bir ssd üstünde yazan değeri vermiyor zaten.Yani samsung da alsanız 450 550 vermeyecek.
  • Arkadaslar ya bu ssd den yada kingstin 3k akmayi dusunuyorum 120gb lik icine sistem degil sadece oyun yuklenicek sistem icin ssd var raid fakan yapilmiyacak sadece icine oyun kuracagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu biraz hort olacak ama sistemimdeki 120gb Force GS'in kalitesinden hızından gayet memnunum fakat artık yetmiyor. N11'de 190 liraya LS buldum. LS'i tavsiye edermisiniz? Genelde olumlu yorumlar ama yine de sormak istedim. Aynı fiyata KINGSTON HYPERX FURY var ama nedense kingstondan emin olamıyorum. Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerky -- 7 Ocak 2016; 17:59:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jerky

Konu biraz hort olacak ama sistemimdeki 120gb Force GS'in kalitesinden hızından gayet memnunum fakat artık yetmiyor. N11'de 190 liraya LS buldum. LS'i tavsiye edermisiniz? Genelde olumlu yorumlar ama yine de sormak istedim. Aynı fiyata KINGSTON HYPERX FURY var ama nedense kingstondan emin olamıyorum. Ne dersiniz?

Corsair bence alma ne alırsan al sebebı desteklerı forumları cok kotu amator eğlendır
  • Jerky J kullanıcısına yanıt
    Pahalıymış fiyatı...40-50 lira daha fazla verince 240GB'lar alınabiliyor.Ayrıca Corsair servisi oldukça kalitelidir.
  • 240 Modelini aldım 400mb dahi görmiyorum 2 defa format atım toplamadan 3 defa da elektirk gitti ne iş anlamadım 1 ay dahi kulanmadım daha yol gösterin

Corsair Force LS 120GB İncelemem >>Yeni Sonuçlar

Nandlar ters döndü galiba düzelir mi sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno moomce -- 17 Ağustos 2016; 21:17:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: notimetocryz

Beyler ben de 3 ay önce bundan aldım.Ama özellikle yazma hızı ve acc denen şey yavaş çıkıyor neden acaba ?
    Benim de sistem sata 2,ahci aktif.

Corsair ls serisi ssd ler sorunlu hocam benim sonuçlarimda senin gibi ozellikle zipten dosyalari çikardiğim zaman çok zaman aliyor pc kasiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 24 Ocak 2017; 14:50:26 >

• Arkadaşlar nasıldır bu ssd, 240gb olanın 250 liralara alınması mantıklı mıdır bu tarihte?
    Kontrolcüsü nedir ne değildir sıkıntılı bir durumu var mıdır diye merak ettim, hani kontrolcüsü şuysa tercih edin yoksa etmeyin gibi muhabbetler vardı şuanda tam emin olamadığım (ve buna benzer başka durumlardan ötürü tercih edilmeli mi edilmemeli mi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 20 Temmuz 2017; 16:44:33 >
  • Onur__ kullanıcısına yanıt
    Hiç bulaşma hocam resmen çöp

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.