Şimdi Ara

Corsair Force LS 120GB İncelemem >>Yeni Sonuçlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
2
Favori
15.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam ebaydeki fiyatlar uygunmuş acaba hiç alışveriş yapmadım, bakalım artık bulucaz bi yerlerden, bu arada benim ürün daha kargoya verilmemiş, ptesinden önce elimde olmaz herhalde..
  • Ürünü bende satın aldım. kendi sistemimden birkaç test de ben ekleyim. ahci modunda kurdum. Windows 8.1 Pro x64

Corsair Force LS 120GB İncelemem >>Yeni Sonuçlar Corsair Force LS 120GB İncelemem >>Yeni Sonuçlar Corsair Force LS 120GB İncelemem >>Yeni Sonuçlar Corsair Force LS 120GB İncelemem >>Yeni Sonuçlar

Corsair Force LS 120GB İncelemem >>Yeni Sonuçlar Corsair Force LS 120GB İncelemem >>Yeni Sonuçlar Corsair Force LS 120GB İncelemem >>Yeni Sonuçlar  Corsair Force LS 120GB İncelemem >>Yeni Sonuçlar
    @AC Kırıklar @tech guru @Solid State Disk @tunlab @cosark @basyman

• Oz! kullanıcısına yanıt
    hocam sata 3, ün nimetleri işde yazma hızlarımız aynı ama okuma hızı 2 kat daha fazla, bende 190 a 280 gibi çıkdı sonuçlar az önce yine test etdimde, bu halde çok çok iyi mekanik disklere göre...
  • Merhabâlar arkadaşlar,

SSD'leriniz hayırlı olsun.

Force LS kullanıcılarının sayısı giderek artmakta.

@Oz!

Performans değerleriniz müsbettir, güle güle kullanın

@tunlab

SATA II ve III arasındaki farkı müşâhede etmek pek kolay değildir hocam. Bilgisayarınız hâlihazırda epey hızlanmış olmalı

Şu makâleyi paylaşmak isterim:

SSD’lerde Performansı Doğru Anlamak

http://www.ssdlabs.net/ssd-rehberi/ssdlerde-performansi-dogru-anlama/

SSD Tercîhinde İsâbet – Katı Hâl Diski Alırken Nelere Dikkât Etmeli

http://www.ssdlabs.net/ssd-rehberi/ssd-tercihinde-isabet-kati-hal-diski-alirken-nelere-dikkat-etmeli/

• Solid State Disk kullanıcısına yanıt
    epey hızlandı hocam, şimdi hdd caddy siparişi verdim superdrive yerine: 750gb 7200 rpm hdd takıcam, o zaman bayagı iyi olucak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olur inşeAllah.

Lâkin ikinci depolama birimi için 5.400 RPM HDD kullanmak zan ediyorum ki daha isâbetlidir.

Çünkü 7.200 ile aralarında enerji tüketimi, yayılan sıcaklık ve ortaya çıkan gürültü nisbetlerindeki fark az değildir.

Performansı daha iyi, fakat her vakit ikinci plânda kalıyor işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solid State Disk

Hayırlı olur inşeAllah.

Lâkin ikinci depolama birimi için 5.400 RPM HDD kullanmak zan ediyorum ki daha isâbetlidir.

Çünkü 7.200 ile aralarında enerji tüketimi, yayılan sıcaklık ve ortaya çıkan gürültü nisbetlerindeki fark az değildir.

Performansı daha iyi, fakat her vakit ikinci plânda kalıyor işte

hocam öyle bir seçenegim yok çünkü 750 gb hdd varken 320 koymak pek akıl karı değil, ama ileride problem olursa değişirim yine..
  • Asus k53sv
    İ5 İntel Core 2410M CPU 2.30
    4 GB RAM
    CORSAİR SSD 120GB

Arkadaslar değerlerim sizce iyimi Suan sata3 degerlerınden faydalanıyorum mu ?
    Yazma hızı neden bukadar az ?(aslında bu bıle bana yeter ama normalde en az 400 lerde olması lazım degil mi ? )

Corsair Force LS 120GB İncelemem >>Yeni Sonuçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $php -- 18 Şubat 2014; 12:30:06 >
  • ya kusura bakma hocam rahatsız ediorum ama ben bu değerleri göremedim ne yaptımsa neden acaba neyi yanlış yapıyorum bilgilendirebilir misin rica etsem ?

aldığım değerler linkte mevcut :S

http://forum.donanimhaber.com/m_88980116/f_//tm.htm#88981554

yardımcı olabilirseniz sevinirim

yazma ve okuma hızları seninkine göre biraz düşük kaldı neden acaba :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onRGizliGarage -- 9 Mart 2014; 22:10:26 >

• Anakartınızın hangi sata3 portuna taktığınız dahi performansı ciddi biçimde etkiliyor.O yüzden anakartınızın sata portları hakkında bilgi edinmeye çalışın.Şanslıysanız anakartınızın üzerinde yazar.Yoksa kitapçıkta bilgisi vardır.Bazı portlar yüksek veri aktarım içindir.Bazıları ise depolamak için...

Edit:İmla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 24 Nisan 2014; 16:30:17 >
  • güzel inceleme olmuş elinize saglık
  • arkadaslar bende değerler,i paylaştim yazma hizi banada düsük geldi. windows açilis hizindan memnunun ama bu degerler biraz mide bulandirici...

Anakart msi g46 sata 3 portunda ve sata 3 kablosu kullandiğima eminim. bio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katharsis1537 -- 22 Ekim 2014; 0:27:56 >

• Benim sonuçlar neden böyle sata 3 ahçi açık zaten 2014 alımı Notebook.Yardım edin lütfen.
     Corsair Force LS 120GB İncelemem >>Yeni Sonuçlar Corsair Force LS 120GB İncelemem >>Yeni Sonuçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevilUp -- 1 Kasım 2014; 14:40:53 >

• DevilUp D kullanıcısına yanıt
    benimkilerde benzer kafayı yicem
  • Firmware update yaptınız mı arkadaşlar? V6.9 çıktı.
  • en az 20 kere denedim corsaiar toolbox ile yeni bir firmware bulamıyor hem 1.0 sürümüyle denedim hem yeni sürümle denedim.Kesinlikle sıkıntı var vektron a mail attım vatan a mail attım ikisndende cavap gelmedi vektronu cumartesi aradım açan çıkmadı.İade edebilirsem yarın vatana gidip iade edeceğim.Umarım alırlar internetten almıştım.
  • DevilUp D kullanıcısına yanıt
    Yalnız notebooktan bahsediyormuşsunuz.Notebooklarda sata değil msata ile bağlanır ssdler.Normalden daha yavaş olurlar.Hdtune ile okuma yazma testi yapın.Dalgalanma yoksa problem yoktur.
  • Msata nedir pek bilmiyorum ama.Aida64 ile HDD'ye baktım Sata 3'tü.Bende Sata 3 SSD aldım o nedenle.Benim bildiğim Msata sadece boyut olarak küçük.Performans olarak zaten disk üzerinde yazılanları beklemiyorum ama dediğm gibi 20 mb ile yazma yapıyor okumada ise normal benchmarklara yakın değerler veriyor diğer arkadaşlarınki gibi ,ancak yazmada sorun var.ATTO 0.5 1.0 ve 2.0 yazma değerlerine bakmanızı rica ediyorum o değerlerin hiç bir şekilde öyle olmaması gerek.
     Corsair Force LS 120GB İncelemem >>Yeni Sonuçlar Corsair Force LS 120GB İncelemem >>Yeni Sonuçlar

• Ben DevilUp sorunum nedeniyle iade ettim SSD'yi.Kingston HyperX 3K alacağım.Sorun yaşayan arkadaşım sende iade edebiliyorsan geç olmadan iade et.İyi akşamlar.
  • Benim gibi Sata2 kullanan arkadaşlar varsa, mutlaka AHCI modu etkinleştirsin. Baya fark ediyormuş.

IDE sata2:

AHCI sata2:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan23 -- 19 Kasım 2014; 22:45:43 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.