Şimdi Ara

## Corsair'den 2GHz'de Çalışan DDR-3 Bellek ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: trkocaer

az oc ile 9-9-.. 2500 e dayanabilir

ehe ehe şakalar güzel.
  • Bu +1903 olayı neden yaygın? Yani neden 1903 de başka sayı değil, dalga geçmiyorum cidden soruyorum bilen var mı yoksa sürü psikolojisi mi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinoz31

Bu +1903 olayı neden yaygın? Yani neden 1903 de başka sayı değil, dalga geçmiyorum cidden soruyorum bilen var mı yoksa sürü psikolojisi mi??

Sanırım arkadaş Beşiktaş'lı

Her tarafta görüyorum böyle mesajları. +1903, 1905, 1907....vs
  • Yetişin ramler işlemcileri geçiyorr...
  • eee tüketici yemiyor artık daha sakin iğnelemeliler aşıyı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

quote:

Orjinalden alıntı: sahinoz31

Bu +1903 olayı neden yaygın? Yani neden 1903 de başka sayı değil, dalga geçmiyorum cidden soruyorum bilen var mı yoksa sürü psikolojisi mi??

Sanırım arkadaş Beşiktaş'lı

Her tarafta görüyorum böyle mesajları. +1903, 1905, 1907....vs

Ya cidden ben mesela hep +1903 yazdıklarını gördüm birbirinden tamamen alakasız yerlerde 5 kişi falan. Nedir tam çıkartamadım 9999 deyince daha büyük görünüyor mesela...

• ddr3 2000 mhz desetek veren anakart cıksın alalim cıkmadıktan sonra gerisi bosalınmaz suan en fazla oda bazı markalarda 1066 ya kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milyondabir -- 4 Ağustos 2007; 23:10:49 >
  • müthiş bir değer.... bakalım son kullanıcının alabileceği zaman fiyatı ne olacak?
  • Öncelikle FX57 haberi bize aktardığın içi teşekkürler.

Bunun dışında ben daha yeni 675MHz lik alabildim. Anakart gelsin SD133MHz ye ne kadar fark atıyor bir görelim.
  • zamansız ramler bunlar
  • Teknoloji baş döndürücü…
    Özellikle bilgisayar dünyası…
    Unutulmaması gereken bilgisayarı kullanım amacı ve ona göre sistem…
    Rekabeti fiyat indiriminde de bekliyoruz…
    Haber için teşekkürler.
  • 1200 MHz HyperX bellekleri de daha yeni aldık yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Öncelikle FX57 haberi bize aktardığın içi teşekkürler.

Bunun dışında ben daha yeni 675MHz lik alabildim. Anakart gelsin SD133MHz ye ne kadar fark atıyor bir görelim.

Karşılaştırmalı test yapacaksanız olan varsa 2x4MB Edo ram gönderebilirim. Kaç MHz bilmiyorum, bilmek de istemiyorum.

Voltaj çok fazla olmasa 2000MHz 10-10-10-24 iyi derdim. Zira 1600MHz 10-10-10-30 bellekleri de görmüştük.
    ## Apacer 1600MHz'de Çalışan DDR-3 Belleklerini Duyurdu ## (14 Temmuz 2007)

• quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

quote:

Öncelikle FX57 haberi bize aktardığın içi teşekkürler.

Karşılaştırmalı test yapacaksanız olan varsa 2x4MB Edo ram gönderebilirim. Kaç MHz bilmiyorum, bilmek de istemiyorum.

Voltaj çok fazla olmasa 2000MHz 10-10-10-24 iyi derdim. Zira 1600MHz 10-10-10-30 bellekleri de görmüştük.
    ## Apacer 1600MHz'de Çalışan DDR-3 Belleklerini Duyurdu ## (14 Temmuz 2007)

Yok bende var onlardan. Ama artık fosilleşmişler. Yuvaya takarken kırıldı.

Valla şimdilik DDR3 kalsın orada bu bana yeter kardeşim. Bunu demesini bileceksin. Sonra elin oğlu şu kumdan yapılmış şeye 1000$ ister.

• quote:

.....

Valla şimdilik DDR3 kalsın orada bu bana yeter kardeşim. Bunu demesini bileceksin. Sonra elin oğlu şu kumdan yapılmış şeye 1000$ ister.

Koptum ya...
    Biz anca kumdan kale yapabiliyoruz.
  • yahuu siz ne diyosunuz yaa daha düşük zamanlamalara sahip bir ddr2 daha iyi sonuç verecektir.. bende ddr var ve zamanlamaları daha iyi olduğu için saat hızı daha yüksek ddr2 leri rahat testlerde geçiyor.. aynı şekilde ddr2 de şimdi ddr3'ü geçecek bu zamanlamalara bakılırsa... tamamen pazarlama stratejisi hem daha düşük performans hemde daha fazla para.. ddr3 için henüz çok erken çünkü henüz emekleme aşamasında DDRII ler ise olgunlaştı o yüzden şu an için daha iyi bir tercih olacaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

quote:

.....

Koptum ya...
    Biz anca kumdan kale yapabiliyoruz.

abi girelim şu kum işine ii para var baksana

• 2000mhz çok yüksek yaw aslında ekran kartı ramleri 2000mhzlerde bu ramlerde sonuçta bir çip yapmaları normal ama bence önemli olan hdd leri daha iyi seviyeye getirmeleri sonuçta mekanik işi yavaşlatıyor hdd ler pc ye fren yapıyor onlara biraz yoğunluk verilmesi lazım
  • Reklam Kokan hareketler bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teacher

Voltaj ve geçikme değerleriyle o kadar oynamışlar ki sanki ilk 2000 mhz biz çıkaralımda nasıl olursa olsun demişler gibi. Gösterişe yönelik gibi..

+1
    evet sanki sadece 2000 mhz olmasına bakmışlar.diğer önemli herşeyi bi kenara atmışlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.