Şimdi Ara

Corsair CV650 650W Nasıl Bir PSU? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
7.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Önerilen Highpower Gold GD serisinin direkt incelemesi var mı ?

    HP GD modelleri, Corsair'in CV (eski VS) serisine göre öndedir, ancak burada asıl vurgulanan sanırım satış sonrası hizmetler sorunu, bu konuda da zaten yazmaya gerek yok, Akortek yüzünden bir çok kişi mağdur olmuştur.
  • Dövişmeyin.

    Bu arada şöyle söyliyim, satış sonrası destek konusunda firmaların olumlu yada olumsuz tutumlarına 3-5 yorumdan ulaşamayız. Firmanın sattığı o ürün için kaç iade gelmiş servis kaydı kaç kere açılmış kaç satışta , onlara bakmak lazım ki o verileri hiç bir firma paylaşmaz.

    Şunu da söyleyeyim, şuan Psu grubunda satış sonrası en iyi desteği vereceğine inandığım firma FSP çünkü Tr ofisi aktif çalışıyor. TR ofisini tanıdığım aradığım aman işim acele dediğim Msi benim anakrtın biosunu yazmak için beni bir ay bekletti unutamam onu mesela. Bu sebeple genel olarak Tr de satış sonrası %90 oranla hikaye olduğu için yapı kalitesi sağlam ürün alarak sorunsuz kullanma yüzdemizi arttırmamız gerekiyor. CV serisi de VS nin yenilenmişi ama aynı kılasman değil daha üst sınıf bir ürün. CV eğer Tier B ise de HP GD Gold olanı Tier B+ dır. İçini açıp bakalım aynı değerlerdeki ürünlerin , gözle seçeriz diyebilirim. Sınıf farkı var ikisi arasında ama tabi CV serisine yabancıyız henüz elime geçerse içini açar resim atarım foruma. Bence 600W ve 750W segmentinde ki özellikle 750W da fiyat olarak High Power çok tatlı bir yerde.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.