Şimdi Ara

CORSAIR Carbide 400R | SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Adı üstünde CORSAIR Carbide 400R.

2012'den beri kullanıyordum, Phanteks Enthoo Evolv ATX TG kasaya geçtiğim için satıyorum. Kutusu ve aksesuarları eksiksiz, elektronik aksamı sorunsuzdur.

Göze çarpan bir çiziği yoktur. Herhangi bir eziği veya yamuğu yoktur. Yapısal bütünlüğü ilk günkü gibidir. Herhangi bir modlama vs. yapılmamıştır. Orijinal fanlarının yanı sıra üzerinde takılı olan bir adet Corsair AF140 ve iki adet Xigmatek XLF-F1453 HEDİYE edilecektir.

Gaziantep içinde elden teslim edebilirim, lakin diğer iller için talep ettiğiniz kargo şirketi ile ALICI ÖDEMELİ olarak gönderebilirim.

FİYAT: 150₺

• almak istiyoruz ilanı güncelleyip mesaja cevap vermiyorsunuz nasıl iş anlamadım ben bu işi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Buradan hiçbir mesajınıza cevap vermediğim gibi bir algı oluşmasın. Mesajlara cevap veriyorum, ancak ürünün başkasına rezerve olduğunu söylemem halinde "beni boşuna bekletmeyin nasıl olsa almaz" tarzında yanıtlarınız oldu. Ben de neden bekleyeceğimi kibar ve net bir şekilde dile getirmeye çalıştım.

Saygılarımla.
  • yoo onu buradan da söylerim, kabalık değil, yarın haber vereceğim demek "almayacağım, öyle bir düşüneyim"'den öte bir söylem değil zaten. Ben 12 senedir alışveriş yapıyorum çok nadir olumlu sonuçlanmıştır. Ben de o iş olmaz zaten bekletmeyin dedim beni, evelsi gün bu konuşma oldu. İlan tekrar güncellendiğine göre o iş olmamış, yine yanılmamışım. Eeee ? haber de verilmiyor yine de bana? Yalvarmak mı lazım ürün almak için, satmaya mı niyetiniz yok hobi olarak ilanı mı güncelliyorsunuz anlamadım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    İlan durumunu rezerve olarak güncelledim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [ALINDI] CORSAIR 110Q MATX KASA
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.