Bildirim
Corsair air 540.Obsidian 800d emekli oldu.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
abım ellerıne saglık super olmus :)) ıyı gunlerde kullanman dılegıyle _____________________________ ------------------------------------------------------------------
NOTE 4 -
Resimde daha güzel gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 19 Kasım 2013; 22:05:57 >_____________________________ -
Çok güzel olmuş.Güle güle kullanın.Bilgisayar'cı mısınız ? _____________________________ Amd Ryzen5 3600x |Asus TUF B450M Pro II | G-Skill Ripjaws 8x2 3200mhz | MSİ Rx580 Armor | Corsair MP510 500gb m2 ssd | 650w 80+ psu | GameForce Kasa | AOC 24G2U 144hz 1ms IPS | -
quote:
Orijinalden alıntı: *RedLine™
Çok güzel olmuş.Güle güle kullanın.Bilgisayar'cı mısınız ?
Sağolun.Bilgisayar dükkanım var.İstanbul gaziosmanpaşada._____________________________ 
Bize Her Yer Trabzon -
çok güzel olmuş kasa da ayrı bi güzel zaten ellerinize sağlık :
bi an önce para kazanmaya başlayıp bu işlere atılmayı düşünüyorum ama daha çoook uzun zaman var önümde
_____________________________ -
güzel olmuş ileride bu kasa ile custom sıvı soğutmayada rahat dönebilirsiniz üste 240 ön tarafa 360 lık rad rahat sığar.. _____________________________ Ryzen5 5600x-AsusTuf B550M-E-Asus RTX 4070 Dual White-GSKILL 16GB TRIDENT Z DDR4 3600MHz-Lian Li O11 Air Mini Kasa-Samsung 970 Evo 250GB NVME M.2 SSD-ARCTIC Liquid Freezer II 280mm-Viewsonic VX2780J-2K 27” 2K 170Hz IPS-Corsair CX650F RGB 650 Watt 80+ Bronze Tam Modüler RGB-Sandisk 500gb ultra sata SSD-WD Blue 3,5" SATA III 7200 RPM 1TB-Samsung 1TB 870 QVO SATA 3.0 SSD.. -
şu kasa benim de çok hoşuma gidiyor da, hdd slotu yok denecek kadar az.. 4 tane 3.5 inç hdd takılı olmasa benim kasamda gözüm kapalı alırdım..
güzel bir sistem güle güle kullanın. ayrıca dikkatimi çekti; mambayı padsiz mi kullanıyorsunuz?_____________________________ Dovageris, axio ozendas, menti ozendas, killoni pilos loevaley tonio ozenadas ! Ineyneo trikatas, orney loue torle prijadas! -
quote:
Orijinalden alıntı: -StrongeR-
bi an önce para kazanmaya başlayıp bu işlere atılmayı düşünüyorum ama daha çoook uzun zaman var önümde
sağolun,Zaman çok çabuk geçer merak etmeyin :)
Comodore 64,custom yapabilirim tekrar.şu anlık böyle kullanıyorum.
saintroyo arka odada yer bulunur hd lere..:),pad var aslında.ama resim çekerken almıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endoplazmikredikulum -- 20 Kasım 2013; 12:00:51 >_____________________________ 
Bize Her Yer Trabzon -
_____________________________ Ryzen5 5600x-AsusTuf B550M-E-Asus RTX 4070 Dual White-GSKILL 16GB TRIDENT Z DDR4 3600MHz-Lian Li O11 Air Mini Kasa-Samsung 970 Evo 250GB NVME M.2 SSD-ARCTIC Liquid Freezer II 280mm-Viewsonic VX2780J-2K 27” 2K 170Hz IPS-Corsair CX650F RGB 650 Watt 80+ Bronze Tam Modüler RGB-Sandisk 500gb ultra sata SSD-WD Blue 3,5" SATA III 7200 RPM 1TB-Samsung 1TB 870 QVO SATA 3.0 SSD.. -
Hocam güle
güle kullanin daha fazla resimde eklerseniz iyi olur birde sogutmadan memnunmusunuz acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Renji-tr
Hocam güle
güle kullanin daha fazla resimde eklerseniz iyi olur birde sogutmadan memnunmusunuz acaba
Kasa,airflow olarak geçiyor.çünkü dvd vs sağ tarafta olduğu için içerdeki hava sirkilasyonu çok iyi.h100 i de iyi soğutuyor işlemciyi._____________________________ 
Bize Her Yer Trabzon -
quote:
Orijinalden alıntı: Endoplazmikredikulum
quote:
Orijinalden alıntı: -StrongeR-
sağolun,Zaman çok çabuk geçer merak etmeyin :)
Comodore 64,custom yapabilirim tekrar.şu anlık böyle kullanıyorum.
saintroyo arka odada yer bulunur hd lere..:),pad var aslında.ama resim çekerken almıştım.
Hocam kasayi istanbul yesilkoye kargo dahil yada kendiniz teslim etseniz , ucreti de havale yada nakit versem kac tl olur?
Edit: sifir bir air 540 dan bahsediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumfiçu -- 21 Kasım 2013; 14:34:57 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Fenaa hocam
-
Hocam o egsoz fan ve öndeki 2 fanın modeli nedir ? Bu arada harika görünüyor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: CS-GO
Hocam o egsoz fan ve öndeki 2 fanın modeli nedir ? Bu arada harika görünüyor.
Xigmatek beyaz ledli fanlar.kasayı soran arkadaşlar, kasa satıldı. Ben gene 800 d ye döndüm. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Bize Her Yer Trabzon -
Çok güzelmiş hocam gerçekten beğendim
_____________________________ -
Mesajım bulunsun. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt