Şimdi Ara

CORSAIR Air 540 Kullananlar Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6008

1-GTX770 veya R9 280X sığarmı kasanın 320mm vga alanı var bu kartlar ne kadar?

2-Sıvı sogutma kurcam ancak hiçbir yerde h100i yok bayadır girmedim noldu corsairmi battı

3-Hava akımı iyimidir?

• KaraKartal221 kullanıcısına yanıt
    İlk ikisini cevaplayayım size.

- İki kart da çok rahat sığar. GTX 770 25-26 cm gibi, 280x ise özel soğutmaları 265mm ile 301 mm arası
    - Corsair Distribütörü değişti, o yüzden şu ara ürün stok sıkıntısı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 21 Ocak 2014; 17:45:32 >
  • Selamlar,

Kasanın adı Air, amacı yüksek hava akımı zaten. Fanların önünde herhangi bir engel olmadığı için sistem üzerine yüklü miktarda hava gönderiyor. Saydığınız grafik kartları herhangi bir sorun teşkil etmez montaj aşamasında. Kasanın sunduğu alan, kartların uzunluğundan çok fazla. Corsair Hydro serisi sıvı soğutmalar yakın zaman içinde tekrar stoklarda olacak.
  • Daha küçük istiyorsan corsair 250 d ye bak derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    ITX kasa işi ne oldu ?

250D mi bekliyorsun ?
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Yok hocam beklemiyorum arkadaşa yardımcı olmak için dedim.Kasayı Cooler Master Elite 130 seçeceğim kasaya fazla masraf yapmak istemiyorum.Ekran kartına yüklenecem sapphire r9 290 tri-x düşünüyorum.Açtığım konu da hala güncel yorumlar ve tartışmalar devam ediyor.
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    Ekran Kartı konusunda birşey söylemek isterim.

ITX kasaya özel soğutmalı kart pek gitmez, tabi bu benim fikrim. Niye gitmez peki ?

Ufacık kasa, tüm sisttemi içine sokunca, içerde hava sirkülasyonunda sorun olacak. Bir de VGA sıcak havayı içeri bırakacak. Ben ITX sistem toplarsam eğer, referans (havayı dışarı atan) ekran kartı alırım.

Şuan GTX 780 referans var, ITX e geçersem bunu kullanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tech guru

Selamlar,

Kasanın adı Air, amacı yüksek hava akımı zaten. Fanların önünde herhangi bir engel olmadığı için sistem üzerine yüklü miktarda hava gönderiyor. Saydığınız grafik kartları herhangi bir sorun teşkil etmez montaj aşamasında. Kasanın sunduğu alan, kartların uzunluğundan çok fazla. Corsair Hydro serisi sıvı soğutmalar yakın zaman içinde tekrar stoklarda olacak.

Kendiliğinden kablo saklaması var hocam psu arkadaymış büyük ihtimal sogutmanın gelmesini bekliycem inventusda h80i h90 var ama istemiyorum onları buzdolabı gibi büyük kasalara gerek görmüyorum teşşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Daha küçük istiyorsan corsair 250 d ye bak derim

Bunu beğendim büyük ihtimal alıcağım h100i bekliyorum sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Ekran Kartı konusunda birşey söylemek isterim.

ITX kasaya özel soğutmalı kart pek gitmez, tabi bu benim fikrim. Niye gitmez peki ?

Ufacık kasa, tüm sisttemi içine sokunca, içerde hava sirkülasyonunda sorun olacak. Bir de VGA sıcak havayı içeri bırakacak. Ben ITX sistem toplarsam eğer, referans (havayı dışarı atan) ekran kartı alırım.

Şuan GTX 780 referans var, ITX e geçersem bunu kullanırım.

Hocam benim kasada olur herhalde referans almama gerek yok dimi zaten gtx780 alamamda bende büyük ihtimal bu şekilde dizcem fan+sıvı sogutmayı

540 a herşey gider :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

540 a herşey gider :)

Hocam hazır burdasınız bi soru daha yönelticem bu resimlerde

Psu arkada ve kasa kapagını üzerine kapatıcaz fazla ısınırmı sisteme zarar verirmi bunuda sorayım dedim

Sorun olmaz, normal kasalardaki sistem nasılsa bunda da öyle.

Normal havayı çeker, ılık/sıcak artık her neyse, PSU içinden geçirerek dışarı atar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 22 Ocak 2014; 17:21:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.