Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Corsair 450D Satın Al 23 Nisan 2025 17:20 1 1 Corsair 450D Boşta duran kasamı veriyorum.İçerisinde 3 adet AF140 ve 1 adet 1 AF120 mavi ledli fan bulunuyor yanında ekstradan 2 adet corsair 140 mm fan veriyorum. Fanların kondisyonlarını bilmiyorum ne yazık ki.Kozmetik olarak 9/10, zamanında Corsair UK yan plexili kapak yollamıştı, hiç kullanmadım jelatinleri üzerinde onu da vereceğim. Kutu içeriği tam.Sorunları: Kullanırken power ve reset tuşları zor tetikliyordu ve şimdi kutularken farkettim ön ızgaranın sağ tarafı klikliyor ama tutmuyor.Ücret: Orijinal kutusu olduğu için kargo ile gönderme sorun olmayacaktır. Sadece Referanslı kişilere gönderim sağlarım, kendisi kontrol edip gönlünden geçen tutarı bana yollar. Amaç ticaret değil, evden fazlalıkların gitmesi ve birilerinin işi görülmesi Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Corsair 450D [SATILDI] Satılık i7 3770k - Asus Z77 Anakart - 16 GB 2133 Mhz [SATILDI] Satılık Gigabyte 1070 ti GTX 970 takaslandı