Şimdi Ara

Corsair 450D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Corsair 450D

Boşta duran kasamı veriyorum.

İçerisinde 3 adet AF140 ve 1 adet 1 AF120 mavi ledli fan bulunuyor yanında ekstradan 2 adet corsair 140 mm fan veriyorum. Fanların kondisyonlarını bilmiyorum ne yazık ki.

Kozmetik olarak 9/10, zamanında Corsair UK yan plexili kapak yollamıştı, hiç kullanmadım jelatinleri üzerinde onu da vereceğim. Kutu içeriği tam.

Sorunları: Kullanırken power ve reset tuşları zor tetikliyordu ve şimdi kutularken farkettim ön ızgaranın sağ tarafı klikliyor ama tutmuyor.

Ücret: Orijinal kutusu olduğu için kargo ile gönderme sorun olmayacaktır. Sadece Referanslı kişilere gönderim sağlarım, kendisi kontrol edip gönlünden geçen tutarı bana yollar. Amaç ticaret değil, evden fazlalıkların gitmesi ve birilerinin işi görülmesi Corsair 450D 

Corsair 450D

Corsair 450D

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsair HX850 850W Platinum
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.