Şimdi Ara

Corsair 3200XMS C2 Pro Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi bu ramlare sahibim 2-3-3-6 1T çalıştırıyorum günlük.Voltajda 2.65teydi 225mhz e çekmiştim.Yanlız bilgisayar açılırken bazen ramlarin ledleri yanmıyor yada bazıları yanıp donup kalıyor sistem açılmıyor hemen restart attığımda sistem açılıyor.anakartım Abit KV8 Pro 3 rd eye en son biosunu yükledim.Acaba 2.65 volt yetmiyormuda açılışta ramlar donuyor normal de sistem açıldıktan sonra en ufak bi problemim olmuyor ne takılma ne donma ne restart yanlızca açılışta yapıyor bunu.Şimdi voltajı 2.70 yaptım bu voltaj bu ramlar için fazlamı idealmi bu sorunun kaynağı ne olabilir arkadaşlar?Powerım Tagan easycon 530 watt.Sistem imzamda mevcut zaten.Bu arada memtest yaptım üzerinde o.c yokken bir hata bile almıyorum.Ama o.c li halde memteste soktuğumda hatalar alıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

• Timinglerini ayarlarsan sorun duzelir bildigim kadarı ile tcd cipli o ramler oyuzden cas 2 de sorun yasabilirsin 2.5 yaparsan sorun duzelir gibime geliyor.

SAYGILARLA
  • 2.8v verebilirsin o ram'lere.

2.5-4-3-7
    2.8v
    ile 300mhz yapabilirsin.
  • illa 2.5 mu olması gerek bunun 2 ile 2.5 arası çok farkedermiki?Bide MAG bu dediğin değerler günlükmü?
  • evet günlük kullanabilirsin,
    ayrıca bunlar 2 olarak fazla çıkamazlar yani 2.5 yapmak zorundasın.
  • MAG dediğin değerleri denedim demin sistem çakıldı açmadı ama sanırım 1T de denediğim için olmadı.2T de dediğin değerleri denemem lazım sanırım bide.Voltaj vermeyede korkuyorum açıkçası Şu an 2.70 te elimize almayalım sonra caanım ramlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorN@do -- 30 Mayıs 2006; 22:55:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TorN@do

MAG dediğin değerleri denedim demin sistem çakıldı açmadı ama sanırım 1T de denediğim için olmadı.2T de dediğin değerleri denemem lazım sanırım bide.Voltaj vermeyede korkuyorum açıkçası Şu an 2.70 te elimize almayalım sonra caanım ramlari

2.8'de bişey olmaz, tabii kasanın için aşırı sıcak değilse,
    bu arada benim verdiğim değerler dfi anakartta alınan değerler,
    belki anakart yüzünden sorun çıkarabilir.

2.8v ile 2,5-4-3-7 olmazsa
    2,5-4-4-8 olarak dene.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hımm denerim onuda hava sıcaklığı şu an 34 derece gösterio 3rd eye kıbrıstayım hava yanıyo kasa içi havalandırma fena değil ama ya aslında öle yüksek değerlerde gözüm yok açılıştaki donma olayı olmasın bana yeter onuda her zaman yapmıo nedense zaten arada yapıo tuhaf olanda o ya 2.5 denicem bi ara 2.5-3-3-6 donma yapmazsa öle bırakıcam artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.