Şimdi Ara

Corsa Navix Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Umarım yanlış yere konu açmamışımdır.

Sorunum Şu !

0 Km Opel Corsa aracıma Navix Marka bır Navigasyonlu Oem Denen sistem taktırdım, Tv gerigörüş v.s

Sorunum şu ilk ay Teyp arızalandı , bu sırada araç teyp kodlarınıda silmiş servisi yeniden kodları girdi,
    İkinci ay yeniden arızalandı , eski teybi takıp çalıştırdılar devam,
    10 gün sonra yeniden arızalandı aynı işlemi yaptılar,
    Geçen cuma aynı durum oldu ,

Bu sistemi bana işletme önderdi kesinlikle ben marka model söylemedim direksiyon kumandasıda çalışıyor tam uyumludur v.s dedikleri için güvendim.

Gerçi işletmenin yaklaşımında en ufak bir sıkıntım yok , şu anda 0 ile değiştirelim diyorlar ama ,
    Bu yada buna benzer bir durumu yaşayan varmıdır , nasıl çözüm üretmişlerdir

Desteğinizi Rica Ederim.

Not;Genel ses sitemleri altınada konu açtım.

• Aynısıni goztepede taktirtim sidir ürünün DVD okuyup mp3 CD okumadigina şahit oldum gittim sonra zenec taktirdim müthiş oldu simdi elimdeki navixi sifir navix ile değiştirip 500 tlye satmaya calisicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenec araştırıyım ,
  • Bende navix düşünüyordum.Gerçekten bu kadar sorunlu mu?Bunun yerine Pioneer ya da JVC almak daha mı mantıklı?Zeneclerin fiyatlarıda oldukça yüksek.
  • Aslına bakarsanız sorunlu demem doğru olmaz.

Ben bunu yaşadım diyorum . Genel olarak bir araştırma yaptığımda ise bu cihazların genel içinde inanılmaz satılıyor ve kullanılıyor olduğunu görmem.

Montajı yaptırdığım yere defalarca gittim , inanın günde ortalama 20 araca montajını bu markadan yapıyorlar. Benim aracım corsa birçok corsaya taktıklarını da gözlerimle gördüm. Bu açılardan baktığımda ,böyle sorunyaşasalar bu adamların dükyanlarını kapamaları lazım gelir.

Navix sorun yüzdesi diğer markalara göre nispi fazla , fakat fiyat ve beklentisini ayarlayanlar için , uygun bir yerde montajla , ciddi bir alternatif.

Pioner ve jvc nin nu tür full navigasyonlu cihazları sanırım yok ,

ikinci sıradaki ciddi alternatifiniz Necvox olabiliri ama buda 1300 lerde başlıyor.

Ben şimdilik sorunumu direksiyon kumandasını iptal edip teybi direk bağlayarak düzelttim gözüküyor,
    Sorunsuzluk 1 ay devam ederse devreye alıp deneyeceğiz.

Umarım fikir verebilmişimdir.

• Gerçekten şimdi biraz rahatladım.İnanılmaz derecede güzel fikir verdiniz.
    Dediğiniz gibi fiyat olarak oldukça uygun.Üstelik aracımız için dizayn edilmiş olması artısı.Diğer markalarda Çin üretimi olmasına rağmen 1300 gibi rakamlar isterlerken Navixin yarı fiyata satılması cazibesini arttırıyor.Bir iki aya kadar almayı düşündüğüm navix ile ilgili ilk mesajınızı okuduğumda biraz moralim bozulmuştu.Birazda şans işi.Bakalım aldığımda inşallah sorun yaşamam.
    Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.
  • Ve Necvox 9906 aldım.İlk izlenimlerim

-Kesinlikle mevcut hoparlörleri yetersiz kalıyor.Orjinal mp3 çalarında daha iyi ses veriyordu.
    -Aracınıza yeni özellikler ekleniyor.Navigasyon,bluetooth,tv,kamera gibi.
    -Menü geçişleri çokta hızlı değil.
    -USB girişi teybin arkasında kalıyor.Neyseki ön taraftan sd kart girişi mevcut.

Gün geçtikçe kullanımına alışıyosunuz.İlginçtir ama tam anlamıyla ısınamadım.Touch & Connect sistem oldukça pahalı ama eminim kullanım açısından daha keyiflidir.
    Ürün bence orta halli.Yinede almak isteyenlere önerim; alın :) Fiyat olarak hem uygun rakamlara geriledi hem de aracınıza ek özellikler katıyor ama çokda fazla birşey beklemeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Corsa Akü Sorunu...
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada direksiyon kumandasında problem yok.Yalnız montaj sırasında radyo anteni için aparat gerekli.Yoksa orjinal anten bağlantısını kesmeniz gerekecek.
  • Hayırlısı olsun , habervermeniz çok hoş.

Ben geçen hafta direksiyon kumandasını iptal ettirip bağlattım şimdilik sorun yok. ama içime sindiğini söyleyemem ,

Kaça mal oldu hangi bileşenleri aldınız meraktayım.
  • Sağolun.1300 liraya mal oldu.Geri vites kamerası ve gps güçlendirici anteni var.Yalnız geri vites kamerasını taktırmadım.Corsamı fazla kurcalatmak istemiyorum açıkçası.Direksiyondan kumanda konusunda şuana kadar sorun yok.20 TL de montajına verdim.Neyse zaten fazla bir beklentim yok.Sonuçta yan sanayi ve uygun fiyatlı bir ürün.Birde navigasyonun sd kartında sıkıntı var sanırım.Hafta sonu derinlemesine kurcalayacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.