Şimdi Ara

'Corsa' Modifiye (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
585
Cevap
6
Favori
76.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu afl'lerin karartılmış farlısı olsa bende vehbi ustaya ızdırap olurudmda yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandybuck
    Şu afl'lerin karartılmış farlısı olsa bende vehbi ustaya ızdırap olurudmda yok sanırım

Esp yoksa garantisi yok aflnin caliscaginin:)
  • Yaw çalışmasın tipi yeter
  • serdar bey stoplar muhteşem olmuş, iyi günlerde kullanın. kaça mal oldu acaba?
  • Teşekkür ederim.

Stopların KDV dahil liste fiyatı 550 TL (adedi 275 TL)
    Ben yaklaşık %20 indirimli aldım, 450 TL'ye geldi.

Kendim monte ettiğim için ayrıca işçilik masrafı olmadı.
  • arkadaşlar merhaba biraz konunuz dışında olacak ama burada modifiyeyle uğraşanlar olduğu için yazıyorum peugeot partner tepee lerde ön tamponun altında aliminyum bi bölüm var sis farlarının arasında kalıyor sanırım difüzör deniyor onun gibi bir parça volkswagen caddye uygulanabilir mi tabi arka kısım içinde düşünüyorum umarım açıklayıcı olmuştur şimdiden teşekkürler.

'Corsa' Modifiye

• her an bir çılgınlık edebilir karartılmış stop siparişi verebilirim araştırma aşamasındayım
  • eksik kalmayayım siparişi vereyim bari=)
  • Baskan montaji kaca yapiyorsun:p
  • Yalnizca GM logolu parca montaji yapiyorum :P
  • gm logosu için ekstradan 400 lira veremem=)
  • Yarin teslim alma Planlarim var isten kacabilirsem:) pesinden de golgelik bir yerde mOntaj. Bugun demosunu yaptim
  • Tifosi sen kaça aldın stopları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Tifosi sen kaça aldın stopları ?

Coo fena pazarlik ettim 150 +kdv ye geldiler
  • Süpermiş,hakikaten nasıl oldu o iş?
    GM logolu değil ise başka yerden aldın demek :) Hayırlı olsun foto bekliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Süpermiş,hakikaten nasıl oldu o iş?
    GM logolu değil ise başka yerden aldın demek :) Hayırlı olsun foto bekliyoruz..

Orijinal valeo:) gm logosunu gosterip napicam afl lerde de yok ama canavar gibi calisiyolar:) bu arada cifti 150+kdv iyiki uc kapili arabam 5 kapilinin ki yok elleri de imAlatcisi farkli sanirsam
  • sabah 9 da parçaları teslim almaya gittim. daha depo açılmamıştı peşinden şirket merkezindeki işleri halletmem için altınşehire geçmem gerekince montaj biraz daha gecikti.
    ilk olarak aracımızı kendi mamulümüz olan viyadüğün altına dikkatlice park ediyoruz
     'Corsa' Modifiye

sonra bagajdaki müdahale kapaklarından rahatça plastik somunları söküyoruz. sol tarafta sigorta kutusu olduğu için çalışmak biraz daha zor. somunları çıkardıktan sonra geriye elektrik beslemesi kalıyor stop grubunun o da çok basit bir şekilde sökülüyor.
     'Corsa' Modifiye

peşinden yapılan işlemleri tersine sıralıyoruz.
    önce soket takılıyor sonra stop grubu yerine oturtulup dikkatlice somunları sıkıyoruz.
     'Corsa' Modifiye

aynı işlmeleri sağ taraf içinde uyguladıktan sonra ortaya çıkan görüntü

'Corsa' Modifiye

ps. araba biraz pis malum şantiye halleri.
    ps2. serdar abi sen yanılmıyorsam stop grubunun içinde ampul yok demiştin gene opel kazığı valeo sağolsun herşeyi içinde geldi
    ps3. akşama dirt3 çıkmış aldım akşama oynicam=)

• Güle güle kullan tifosi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Güle güle kullan tifosi

sağol başkan=)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.