Şimdi Ara

Corsa gitti.. Grande puntoya ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar 2 ay önce çok severek aldığım corsamı otomatik vitese alışamadığım için bugün sattım.. Sanıyorum yerine 0 araç alıcam.. Satttıktan sora eve dönerken Fiat bayisine uğradım ve Puntoyu test ettim baya da hoşuma gitti.Baz seviyesi olan active de bile yeterli donanım var. 3 kapısı için 23.750 fiyat aldım.. (1.4 fire motor active) Sizce almalımıyım veya yerine ne önerirsiniz? Yanlız daha fazla 1 kuruş param çıkmıyor 23.750 bile zor denkleştircem.Daha ucuz alternatifler varsa çok iyi olur.Yorumlarınızı ona göre yaparsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herby -- 17 Mayıs 2007; 19:42:06 >

• sende corsa 100ed mi vardı yoksa bir önceki kasadanmı vardı. herneyse dediğin araç bence çok mantıklı 1.4motorda çok fazla yakmıyo.parasına göre iyi araç
  • Bende tam dynamic al dicektim ama daha fazla para çıkmıyosa active al test etmiştim gayet güzel bi araba motorda rahatlıkla yetiyo kasaya alabiliyosan en azından stil paketli almaya çalış stil pakette ön sis farları ve 15"jantlar var
  • Ewet Grande ii bi seçim
  • O fiyata iyi bir seçim . Daha fazla paran çıkışmayacağı için çeşitlendirme yapmak pek mümkün olmuyor. O fiyata o araba gerçekten güzel yakıt sorunun yoksa. Ama dizel araç istiyorsan 2. el bir dizelde bakabilirsin. 23 -24 milyara güzel araçlar var 2. elde..
  • Aman 3 Kapılı alma. Sonra birşeyine alışamazsın satarken çok karnın ağrır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Aman 3 Kapılı alma. Sonra birşeyine alışamazsın satarken çok karnın ağrır.

Tek kapı zaten ellerinde yok 2 ay sonra sipariş üzerine getiriyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Getz mi Corsa mı????
    19 yıl önce açıldı
    Punto mu Clio mu?
    10 yıl önce açıldı
    Punto mu Corsa mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

quote:

Bu kötü oldu bak.. Bana satış danışmanı bahsetmedi bundan inşallah öyle değildir.. Bende 5 kapısını almak isterim ama 1.000 ytl daha vericek durumum yok.

• era al diyecem ama
    1.6 sı çoktan bitti fabrika da
    1.4 ve 1.5 dizelleri war
  • kia al picanto 1.1 dizelini
  • ayırdıgın butceyle yanlıs hatırlamıyorsam dızel getz alabılıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: herby

quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

quote:

Bu kötü oldu bak.. Bana satış danışmanı bahsetmedi bundan inşallah öyle değildir.. Bende 5 kapısını almak isterim ama 1.000 ytl daha vericek durumum yok.

Bana İstanbul Zincirlikuyu birmotta 2 gün önce böyle bişey söylediler ama bayide biraz pazarlık payın var onu söyliyim

• quote:

Orjinalden alıntı: desiya

kia al picanto 1.1 dizelini

Sığabilseydim düşünülebilirdi
  • unutmadan 21 cıvarı fabıalarda vardı. bence fabıada guzel bır secenek
  • quote:

Orjinalden alıntı: herby

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

kia al picanto 1.1 dizelini

Sığabilseydim düşünülebilirdi

kardeş ozaman gpye bakacan yada citye bakmalısın ama fiyat 25bin biraz kırdırabilirsen dediğin paraya iner. yada 2. el daha büyük araçlara bakabilirsin octavia golf vectra yüksek modellerde bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: harunpal

unutmadan 21 cıvarı fabıalarda vardı. bence fabıada guzel bır secenek

Hocam classic olanlar o civarda ama donanımı çok boş...
  • @desiya Hocam alıcağım araç %90 sıfır olucak.. Ancak %10 luk kısımda aklımda senelerdir çok beğendiğim 2 araç var.. Birisi 2001-2002 Vw polo diğeri ise Clio 1.4 16V RXT...
  • biraz değişik bir öneri olacak ama imzanda vw beetle var diye söylüyorum; o fiyata 99-2001 arası; ancak donanım olarak iinde "herşey" olan; çok şık; estetik; tabi donanımda olduğu kadarbenzin konusunda da cömert () new beetle da alabilirsin... tabi sadece öneri
    bunun dışında g.punto da mantıklı seçim bu paraya; ama 3 kapılı problem olabilir; es kaza bunu da bir memnuniyetsizliğin yüzünden değiştirmek istesen satarken zorlanabilirsin; 2. el için seçeneklerin hazır; ihtimal de %10 ama ister bu aracın (g.punto) daha donanımlısının istersen honda city nin 2. eline bak bence bir de; özellikle city zaten yeni bir araç olduğu içn bulacağın 2.elin "sıfır gibi" olma ihtimali yüksek...aşağıdaki linkten bakabilrisin mesela...

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/search.aspx?satici=0&markaId=10&modelGrupId=912

bir de son olarak şu ilana bakar mısın; markayı modeli boşver; sadece özelliklerine bak yeter :)
    http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1013473

• @herby

2. el dizel Grande Punto düşünmez misin ?
  • bence o model pololara bakma senin corsandan hiç br fazlası yok.bence daha modern bir araç bak.ama ben sana derimki sıfır olmasın 1senelik çok az km yapmış araçlar var 15-20bin kmmaksimumda başka araçlar bak sıfırıdan en az 5-6 kaybediyo buda sana yarar ki sonradan iyiki böyle yapmışım diyeceksin bence çok temiz araçlar bulabilirsin o paraya ki az değil23bine küsür diyosun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.